Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот djd » 24 апр 2025 16:02

Тия неща - кой да е шампион, кой да вземе купата, кой да играе в Европа - според мен не се решават на терена.
Хайде, щампионът е ясен, там спор няма.
Но смъкването на Ботев надолу, рязкото изкачване на Арда (накрая пък взеха че паднаха от Враца, ние пък с тях направихме равен) миналата година нашето смъкване до 5то място, после баража с Бистрица, всичко това ми говори за определяне на класирането, трофеите и участието в ЕКТ на друго място.
Предполагам, че и с купата и баража тази година ще е пак така. Така че ако са ни включили в списъка, ще вземем купата или баража и ще играем в ЕКТ. Ако не, ще се ядосваме, ще псуваме, може и пак да гоним футболистите по терена. :lol:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 апр 2025 16:04

Аз викам да спрем вече с конспиративните теории.
Според едни нейни създатели в форума, трябваше да отпаднем срещу Черно Море , за да е сигурно неучастието ни.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 24 апр 2025 16:28

Е, не, що да спираме? Обиждаме ли някого, спамим ли? Или просто се възползваме от правото си на мнение?
Относно неучастието ни в ЕКТ, в края на миналата година вдигнаха уставния капитал с 20млн лева. Имаше предположения, че това е направено за да се избегне нова санкция по финансовия феърплей и ново неучастие. Та ще видим, то наближава.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 апр 2025 16:57

Не, нищо лично. Изразявай си мнението.

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 24 апр 2025 17:47

djd написа:Тия неща - кой да е шампион, кой да вземе купата, кой да играе в Европа - според мен не се решават на терена.
Но смъкването на Ботев надолу, рязкото изкачване на Арда (накрая пък взеха че паднаха от Враца, ние пък с тях направихме равен) миналата година нашето смъкване до 5то място, после баража с Бистрица, всичко това ми говори за определяне на класирането, трофеите и участието в ЕКТ на друго място.
Предполагам, че и с купата и баража тази година ще е пак така. Така че ако са ни включили в списъка, ще вземем купата или баража и ще играем в ЕКТ. Ако не, ще се ядосваме, ще псуваме, може и пак да гоним футболистите по терена. :lol:

Още преди да почне първенството във "В" северозападна група се знае , че Севлиево ще влезнат в Б група , миналия сезон се знаеше ,че Локо Горна ще влезнат в Б група , знае е кои ще влезне в Б група, кои ще изпадне, кои ще вземе купата и кои ще играе в европа

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 24 апр 2025 18:16

djd написа:Тия неща - кой да е шампион, кой да вземе купата, кой да играе в Европа - според мен не се решават на терена.

Смъкването на Ботев Плд рязко надолу си има доста обяснения- много лоши неща се случват при тях. Освен това при този формат винаги го има и калкулирането дали имаш повече шанс за бараж в топ 4 или 5 преди или в долната група с по-слабите отбори. Всеки сезон гледаме отбори да се "сриват" така надолу като се усетят навреме. Арда можеха да ги изкачат нагоре и без да прави фамозни разгроми. Според мен в последните години Арда са един от най-постоянните и стабилни отбори в България и в момента берат плодовете. Нашето сриване миналото лято също си беше доста логично- смяна на собствеността, треньорска смяна дни преди полуфинала, директорски смени, скаутски смени- в онзи момент нито един футболист не беше сигурен, че ще остане след един месец в ЦСКА.
За мен най-необяснимата мистерия е за купата. Иначе казано, защо Лудогорец нямат абсолютно никакъв интерес към нея? Дори не говорим за финалите. Отпадали са и от нас, и от Левски. Те, дето се вика, и без да искат пак повече купи трябваше да спечелят. Ние нямаме толкова мачове спечелени за първенство срещу тях, колкото за купата, а съотношението на изиграните мачове е поне 10 към 1. Другата мистерия е, защо не взимат купите, но винаги си взимат суперкупите и то почти винаги много убедително.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 24 апр 2025 20:41

https://youtu.be/2EYRaBXqKec?si=GWxzonnOIbr-hwzj

Моят любимец се е изказал.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 апр 2025 21:52

danko_sot написа:https://youtu.be/2EYRaBXqKec?si=GWxzonnOIbr-hwzj

Моят любимец се е изказал.

На Ивчо човека и той мрази Златков. :)
И пуста покана не му дават пак :)
Яворчо и Милко и те малко п...ки :)
Защо не го питаха кой доведе Иван Славов и Исека ?
Всяко следващо интервю ме кара да мисля ,че доста късно го уволниха.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 24 апр 2025 21:59

Аз мои хора в ЦСКА нямам. Да спекулираш с нечие име е женска черта. Дано си се изкефил.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 апр 2025 22:46

С риск Иво да ме нахрани "again", ще кажа че Фичо е интригант номер 1 и най-големият некадърник като ръководител в нашата история. Много му е кисело гроздето. Най-дружелюбен съвет към него : "с подобно поведение, няма да си намериш "хубава" работа !

Върни се в “ЦСКА”