Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ivo55 » 22 апр 2025 22:52

CSKA_FEN4E написа:
ivo55 написа:след 1 година под 10 хиляди ще е невъзможно. А за евромачове и дербита ще се влиза само с много яки връзки.
Това е плана. И то на база направени инвестиции, а не като Ганьо, дето така му се искаше, ама без да инвестира.

Ще стане както при Ботев , първите няколко кръга ще се пълни стадионът и след това само за някое дерби и евро мачовете ще се пълни , за първенството макс по 7-8 Хил.

Дано не си прав. Аз не се сещам що да няма голям интерес когато имаш всички условия, включително различна храна и напитки. Мач Дей става възможно за първи път в България. Ама в оригинал. А не някоя евтина имитация от гето някое. Ако твоето е хейт по навик, не е моето да споря заради спора само.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 23 апр 2025 00:14

Чакам картите за сектор А....

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 апр 2025 10:49

Жълтите ни картони.
При 5 се почива един мач а при 9 -два .

Джеймс ЕТО"О 8
Тибо ВИОН 7
Джонатан ЛИНДСЕТ 6
Марселино КАРЕАСО 6
Илиан ИЛИЕВ 6
Матиас ФАЕТОН 6
Лумбард ДЕЛОВА 5
Станислав ШОПОВ 5
Иван ТУРИЦОВ 4
Мика ПИНТО 3
Улаус СКАРШЕМ 3
Джейсън ЛОКИЛО 3
Иван ДЮЛГЕРОВ 3

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 апр 2025 10:53

Вион и Ето'О трябва да "действат" в следващите два мача, за да са чисти преди финала.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 апр 2025 11:09

Много е важно да се подредят приоритетите.
Купата е хубаво нещо, но с Разград на финала е с вероятност около 30-40%.
5 място и спечелен бараж за ЕКТ е с доста по-висока вероятност.
Т.е. за мен ЕКТ през бараж би трябвало да е реалната цел, а купата бонус, защото клубът не може да си позволи втора поредна година без участие в ЕКТ.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 апр 2025 11:14

Съгласен напълно за подреждането на приоритетите.
Но за постигането на топ 5 + спечелен бараж - са необходими в най-добрия случай 6 от 7.
Предвид "криволиченето" цял сезон ми е трудно да си представя, че ще успеем да го постигнем.
Купата е на един мач разстояние, в който всичко може да се случи. Звучи логично да предпазим най-добрите си футболисти за финала.
Атмосферата на стадиона ще наклони везните в наша полза и при пределна мотивация и концентрация от футболистите съм напълно уверен, че можем да я спечелим. За целта обаче важните ни играчи : Делова, Вион, Пинто,Лапеня, Ето,О, Кареасо, Скаршем и Питас - трябва да са налични !

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 24 апр 2025 13:21

Red_Neck написа:Много е важно да се подредят приоритетите.
Т.е. за мен ЕКТ през бараж би трябвало да е реалната цел, а купата бонус, защото клубът не може да си позволи втора поредна година без участие в ЕКТ.

Как си мислиш , че ЦСКА ще спечели баража на Тича.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 апр 2025 13:29

Много по-трудната мисия е този вариант.
Това обаче не означава, че не трябва да играем на макс в тези мачове. Напротив, просто трябва да сме умни и да разпределим силите така, че за Финала да сме в оптимално състояние. Дано имаме и късмет с картоните и контузиите

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 24 апр 2025 15:37

CSKA_FEN4E написа:
Red_Neck написа:Много е важно да се подредят приоритетите.

Как си мислиш , че ЦСКА ще спечели баража на Тича.

Доста по-вероятно ми се вижда да спечелим бараж на Тича или в Кърджали отколкото да бием Лудогорец където и да е в мач от значение (за тях).
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 апр 2025 15:45

Лудогорец този сезон издиша много сериозно и не мисля, че разликата в класите е толкова много в тяхна полза.
Особено след разпродажбата през Зимата. За мен в момента при тях има недостиг на атакуваща мощ. Въобще не съм силно респектиран от тях. Разбира се това не означава, че не могат и да ни пребият. Всичко е възможно.
Който и да е участник в финален мач - целта винаги може да е само една Победа и просто е невъзможно да не е приоритет, особено на клуб като нашия.

Обаче - мач на Тича, който да реши УЧАСТИЕ или НЕ в Европа е възможно най-кошмарният сценарий.

Върни се в “ЦСКА”