Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Teo » 30 яну 2016 08:55

Кашчей написа:
Teo написа:...........................................................................
@ ЦСКА няма да бъде прекръстен, ще бъдат платени дълговете към държавата това го знам към тоя момент. А за останалите хиени най-вероятно ще духат супата :!:

Ако някоя от хиените е свързана пряко с ФИФА, супата ще я духате вие, ако не платите. Колкото по-скоро разберете това-толкова по-добре за вас! Излишното самонавиване няма да ви е от полза, и това би трябвало да сте го усетили вече през изминалата година.

Каше, ние важно да си изчистим задълженията към държавата, а тия към чернилки и мениджЪри ще се съдим до дупка в структурите на европейския обръч :idea:
@ Тоест ще претендираме до последно да не дадем и 1€ на такива :idea:

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 31 яну 2016 15:49

Бащата на Головодов е починал. Жалко, че не можаха да му помогнат на човека, мир на праха му, а Павката трябва да бъде силен и всички сме зад него! :( :(
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 яну 2016 17:47

Съболезнования на Головодов!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 31 яну 2016 17:56

j0rka7aa написа:Бащата на Головодов е починал. Жалко, че не можаха да му помогнат на човека, мир на праха му, а Павката трябва да бъде силен и всички сме зад него! :( :(

+1
Съболезнования за Головодов и кураж.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 фев 2016 15:08

Александър Шаламанов избягал от ЦСКА

31 януари 2016 | 16:22 - Обновена
Александър Шаламанов избягал от ЦСКА
11 0 0 1 9
За да отиде в Славия Александър Шаламанов - Шами буквално бяга от ЦСКА! Легендата на "белите" разкри как финтира ръководството на "армейците" преди повече от 50 години. В началото на 60-те ЦСКА доминира безапелационно в България. "Червените" печелят девет поредни шампионски титли в периода 1954 - 1962 г. И въпреки това, Шами избира Славия.

"Бях войник в казармата и помагахме да се построи стадион "Българска армия" - спомня си Шаламанов пред "България днес". - Нашата работа беше да носим на майсторите чимове за терена. Тревата пристигаше в камиони и ние ги разтоварвахме. Веднъж поисках топка, за да поритаме на игрището през обедната почивка. Подавахме си с едно от момчетата и ме видя бате Мики. Мой близък, който работеше в администрацията на ЦСКА. Попита ме дали искам да играя футбол. Разбира се, че исках - това беше начин да прекарвам по-малко време в поделението.

Треньорът Крум Милев ме хареса и ме взе на лагер с отбора в Боровец. Бързо се сприятелих със съотборниците, особено с Кирил Ракаров и Гацо Панайотов. Започнаха да ме пускат в мачовете. Играх срещу Добруджа, Марек и Партизан (Белград). Но тогава ми се отвори възможност да си взема военната книжка и да напусна ЦСКА. В посока Славия, където ме теглеше сърцето. Точно така и направих.

Един ден срещнах Крум Милев на стълбите на ресторант "Севастопол". Да бяхме на улицата - можех и да се шмугна край него без да ме забележи. Но там нямаше мърдане. Погледна ме и ми каза: "Ти стана като циркаджиите. Показахме те един два-пъти и изчезна". Нямаше какво да му отвърна. А се говореше, че той дори искал да ме осиновява - толкова държал на мен".

След това Шами прави забележителна кариера при "белите". Два пъти е избран за Футболист на годината - 1963 и 1966 г. Играе полуфинал за КНК през 1967 г. Участва на финалите на две световни първенства - Англия'66 и Мексико'70. Завършва кариерата си през 1974 г. в Славия, след 12 години с бялата фланелка. После става треньор в клуба, като и до днес помага в детско-юношеската школа. "Повече от половин век съм тук, на стадиона в "Овча купел". И така ще бъде всеки ден. Докато мога", казва още Шами.

Поредният удар по един от стълбовете на подУЯнската пропаганда и митология,а именно,че ЦСКА е крадял футболисти от други отбори,когато те са отбивали военната си служба :!: :!: :!: Преди години същото заяви и Зума,а Начко Михайлов,Жоро Соколов и много други велики майстори на футбола,заявяваха,че не са били допуснати да играят за ЦСКА :idea: :x Лъжите са основата, на 100 г.съществуване на жалкият отбор от покрайнините на Столицата и борбата му с непозволени средства,да се превърне в №1 в България-срам и позор за името на Апостола,с което този клуб, се е осмелил да се нарече :x
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 01 фев 2016 15:56

Измислихa митът за Гунди, измислихa митът, че не им е помагано по време на комунизма, измислиха митът, че насила са обединени със Спартак, после измислиха митът, че в ЦСКА футболистите са карани на сила, а те искали в Подуене (ти разбираш ли). Сега измислиха митът, че спонсорите се редели на опашка, защото са били голяма марка, не заради ДПС и Тиквата хахахах. Царе са на митовете и легендите.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 фев 2016 16:00

ceBep написа:Измислихa митът за Гунди, измислихa митът, че не им е помагано по време на комунизма, измислиха митът, че насила са обединени със Спартак, после измислиха митът, че в ЦСКА футболистите са карани на сила, а те искали в Подуене (ти разбираш ли). Сега измислиха митът, че спонсорите се редели на опашка, защото са били голяма марка, не заради ДПС и Тиквата хахахах. Царе са на митовете и легендите.

Вие що не измислите една темичка за вашата контролка? :mrgreen:

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 01 фев 2016 17:05

blue avalanche написа:
ceBep написа:Измислихa митът за Гунди, измислихa митът, че не им е помагано по време на комунизма, измислиха митът, че насила са обединени със Спартак, после измислиха митът, че в ЦСКА футболистите са карани на сила, а те искали в Подуене (ти разбираш ли). Сега измислиха митът, че спонсорите се редели на опашка, защото са били голяма марка, не заради ДПС и Тиквата хахахах. Царе са на митовете и легендите.

Вие що не измислите една темичка за вашата контролка? :mrgreen:

Щото и форумът им е като отборът им - бавно, но сигурно умира.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 фев 2016 20:10

Независимо, че днес загубихме бяхме класи над тия гърци... пролетта летиме към КУПАТА с пълна силна! Заралии, чакаме Ви да ви пориме като риби :!:
@ Които и да ни се падне, не му се верва на Армията пред 18 000 АРМЕЙЦИ ЖАДНИ ЗА ПОБЕДА!

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 01 фев 2016 21:49

Teo написа:Независимо, че днес загубихме бяхме класи над тия гърци... пролетта летиме към КУПАТА с пълна силна! Заралии, чакаме Ви да ви пориме като риби :!:
@ Които и да ни се падне, не му се верва на Армията пред 18 000 АРМЕЙЦИ ЖАДНИ ЗА ПОБЕДА!

С класи викаш а!
Та това е ДУБЪЛА на Ксанти!!!
ХА ХА ХА

Върни се в “ЦСКА”