Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA_FEN4E
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот CSKA_FEN4E » 31 мар 2025 13:34

djd написа:Зависи каква цел гоним. Ако искаме класиране за ЕКТ, според мен е по-добре да играем от 5то до 8мо място, имайки предвид постоянните контузии и многото картони на най-важните ни играчи. Да не се окаже, че за решаващите мачове ще сме без тях.
Добре е за публиката да изиграем още 6 мача с челните отбори, но като знам, че вероятно ще има бой, картони и контузии, по-добре да не е този сезон. То не е казано, че и отборите от 5то до 8мо място не могат да ни наритат, ама все ще коства по-малко да се задържи 5то място, отколкото да се борим с Лудогорец, Левски и Морето.
След двата полуфинални мача за купата ще стане ясно за какво ще се борим тази година.

Не е ли по добре да си четвърти и да играеш бараж за Европа в София отколкото пети и да играеш в Кърджали

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 31 мар 2025 13:36

soilwork написа:Трите загуби при Стипич и тази от Ботев при встъпването на Томаш много натежават

Еми загубата от Септември с Томаш , първия пролетен кръг от Славия те още по тежат.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 31 мар 2025 13:57

CSKA_FEN4E написа:
djd написа:Зависи каква цел гоним. Ако искаме класиране за ЕКТ, според мен е по-добре да играем от 5то до 8мо място, имайки предвид постоянните контузии и многото картони на най-важните ни играчи. Да не се окаже, че за решаващите мачове ще сме без тях.
Добре е за публиката да изиграем още 6 мача с челните отбори, но като знам, че вероятно ще има бой, картони и контузии, по-добре да не е този сезон. То не е казано, че и отборите от 5то до 8мо място не могат да ни наритат, ама все ще коства по-малко да се задържи 5то място, отколкото да се борим с Лудогорец, Левски и Морето.
След двата полуфинални мача за купата ще стане ясно за какво ще се борим тази година.

Не е ли по добре да си четвърти и да играеш бараж за Европа в София отколкото пети и да играеш в Кърджали

По-добре е, но за мен по-голямо значение има дали ще разполагаме с пълния си състав.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 31 мар 2025 14:15

Томаш няма да го гонят,освен ако не настъпи някакъв тотален срив в отбора в краят на сезона. Според мен ще го оставят да видят как ще върви отбора през следващият сезон. Засега и Златков и новият спортен директор поне според изказванията им са в много добри взаимоотношения с него. Ще видим каква селекция ще подготвят лятото. Ако го сравняваме с Крушчич, Йевтич, бай Стамен, Бруно, Илич, Стипич и хилядите знайни и незнайни треньори от последните 10 години при Любо и Томаш играехме и играем най-добър футбол.
Последна промяна от soilwork на 31 мар 2025 14:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 31 мар 2025 14:16

Много е лесно да се гледа статистика само, без да се вземат под внимание всички фактори :
- какво беше състоянието на целия отбор - от чистачка до спортен директор
- налични играчи
- закъсняла селекция
- най-лошият старт в историята на клуба

Предвид горните, Томаш избра трудният път и започна да гради стил на игра.
Прощавайте преди това, играхме едно голямо НИЩО !
Сега имаме разпознаваем стил с притежание на топката над 70 %.
Не липсват и голови положения - дори напротив създаваме по една дузина на мач
От най-слабата защита , в момента се наблюдава много стабилна игра в защита.

Отбора на Томаш / без поразиите на Стипич / = сега щеше да е на трето място в класирането - плътно зад Левски !
Не е много разбира се, за стандартите на ЦСКА - но в преходен сезон с адски много проблеми - е нещо

Препоръчвам на всеки да изгледа подкаста "ОЩЕ от ДЕТЕ" с гост Тодор Кючуков !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 31 мар 2025 22:32

И аз нямам твърдо мнение за Томаш все още- "За" или "Против".

Ако ме питат, все още съм 50/50. Имаше един момент през първия полусезон, когато бях на мнение, че няма смисъл да се мъчим с него и че няма да станат нещата. После буквално в последните срещи есента успя да се закрепи и да си заслужи шанса да води отбора и на пролет.

Не знам, за момента още не може да се даде твърд отговор. Има да изтече още вода до края на сезона. Най-важното е да се класираме в ЕКТ.

Ако това не стане, отговорът е ясен. Ако обаче се класираме за ЕКТ, но продължаваме да криволичим и не сме постоянни в изявите си, ръководството ще бъде пред дилема.

Може ли Томаш да ни направи шампиони, да ни изведе до успехи в Европа или не може.

Това е сериозна дилема. А и я си представете, че Нога има списък с потенциални треньори, които са много по-доказани и титулувани треньори от Томаш.

Тогава какво ще предпочете ръководството?:
Да рискуваме с Томаш, защото това продължава да е рискована инвестиция на бизнес език или да заложим на много по-доказан и успешен треньор. :?: :idea: :?:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 31 мар 2025 22:58

Моята прогноза за Томаш е : максимум още един сезон и в никакъв случай няма да ни изведе на новият стадион !
Но въпреки това, ще положи основите на един модел на игра, прилягащ на нашата философия!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 01 апр 2025 01:01

Аз най - мразя да сменяме треньорите.
Не помня от кога не сме имали треньор за поне два сезона.
Винаги съм с две ръце подкрепа за треньора и да му се даде време да работи.
Айде тоя Стипич беше грешка ама за Томаш съм За! Дори и да не се класираме за ЕКТ да го оставят да работи още един сезон.
Всеки фен си има собствено мнение, ръководството решава
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 01 апр 2025 05:36

Изглежда че покрай резките температурни промени и смяната на часовника имунитета на хората отново се е сринал, което позволява отново да плъзне вируса, който директно атакува мозъчната кора и води до отклонения, каращи разболелите се да се вживеят в ролята на хора, които уволняват и назначават в любимия ни футболен клуб. Клуб, в който в момента собствениците на търговското дружество реализират инвестиция в огромен размер. Над 100 000 000 лева. Потенциално между 200 000 000 и 300 000 000 лева. Но при уязвимите групи фенове, изглежда при тези с по-тъничка кора, вместо да напишат в последните месеци поне едно ... изречение как феновете да се организират и да подкрепят отбора, те "уволняват", 'назначават", "управляват" и "харчат" зад мониторите по цял ден. Тежка симптоматика с трайни последици.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Върни се в “ЦСКА”