Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
На линияsoilwork
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Трите загуби при Стипич и тази от Ботев при встъпването на Томаш много натежават
Притесненията ми идват най вече от Арда.
Имат мачове с Черно море, Септември, Локо сф и Ботев Враца.
При тази програма шанса да изгубят 4 точки не ми се струва много голям.
Имат мачове с Черно море, Септември, Локо сф и Ботев Враца.
При тази програма шанса да изгубят 4 точки не ми се струва много голям.
- MASTER_COOL
- Контакти:
И аз си мисля, че на Арда е най-голям шанс да задържи 4-тото място.
Нашия шанс е през задължителни 12 точки, Арда освен морето другите мачове ги взима !
Нашия шанс е през задължителни 12 точки, Арда освен морето другите мачове ги взима !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Домакини сме на 12-я и 13-я и сме гости на 14-я и 15-я . Всичко друго освен 12 точки е провал.
Томаш вече има 24 мача начело на ЦСКА и вече място за извинения срещу такива отбори не може да има.

Томаш вече има 24 мача начело на ЦСКА и вече място за извинения срещу такива отбори не може да има.

Натискаме за 12 точки, пък да става каквото ще.
Ще ми се да изиграем 6 мача с Лудогорец, Левски и морето, но ние си се докарахме до тук.
Ще ми се да изиграем 6 мача с Лудогорец, Левски и морето, но ние си се докарахме до тук.
Зависи каква цел гоним. Ако искаме класиране за ЕКТ, според мен е по-добре да играем от 5то до 8мо място, имайки предвид постоянните контузии и многото картони на най-важните ни играчи. Да не се окаже, че за решаващите мачове ще сме без тях.
Добре е за публиката да изиграем още 6 мача с челните отбори, но като знам, че вероятно ще има бой, картони и контузии, по-добре да не е този сезон. То не е казано, че и отборите от 5то до 8мо място не могат да ни наритат, ама все ще коства по-малко да се задържи 5то място, отколкото да се борим с Лудогорец, Левски и Морето.
След двата полуфинални мача за купата ще стане ясно за какво ще се борим тази година.
Добре е за публиката да изиграем още 6 мача с челните отбори, но като знам, че вероятно ще има бой, картони и контузии, по-добре да не е този сезон. То не е казано, че и отборите от 5то до 8мо място не могат да ни наритат, ама все ще коства по-малко да се задържи 5то място, отколкото да се борим с Лудогорец, Левски и Морето.
След двата полуфинални мача за купата ще стане ясно за какво ще се борим тази година.
Томаш до тук има 24 мача като треньор на ЦСКА.
Равносметката е 13 победи , 7 равенства и 4 загуби.
Имаме втория по големина бюджет и само Лудогорец има по-скъпи футболисти от нас.
Не мисля че Томаш ще ни бъде треньор следващия сезон, освен ако не вземе купата и започне да бие .
Оправданията че има нови футболисти изобщо не вървят.
Урибе със сбирщината на Берое е на три точки от нас, той дойде след Томаш и има 9/2/6
Спартак Варна са на една точка от нас и те са с нов състав и трети треньор през сезона.
Имаме втория по големина бюджет и само Лудогорец има по-скъпи футболисти от нас.
Не мисля че Томаш ще ни бъде треньор следващия сезон, освен ако не вземе купата и започне да бие .
Урибе със сбирщината на Берое е на три точки от нас, той дойде след Томаш и има 9/2/6
Спартак Варна са на една точка от нас и те са с нов състав и трети треньор през сезона.
Не ме интересува как, но класирането за ЕКТ е задължително, иначе ....чистка не само на футболисти. Все още са живи и двата варианта за целта, така че да действат. Имаха достатъчно време досега пропиляха се доста точки и публиката наистина беше толерантна, но сега ножа е до кокала.
С игра само едно полувреме като в последния мач или да не знаем как да задържим резултат в други... Не знам какво ще стане ,но не е нормално при тези инвестиции да треперим за 4то, 5то в нашата велика лига.
С игра само едно полувреме като в последния мач или да не знаем как да задържим резултат в други... Не знам какво ще стане ,но не е нормално при тези инвестиции да треперим за 4то, 5то в нашата велика лига.
gihuelo написа:Томаш до тук има 24 мача като треньор на ЦСКА.
Може и да гледам твърде оптимистично, но имайки предвид какво беше нивото на отбора като настроение и като атмосфера в съблекалнята когато Томаш дойде, мисля че трябва да проявим още малко търпение.
Има едно нещо за което съм напълно съгласен с него и това е че наистина се опитва да изгради стил, което си иска време.
Убеден съм че ако като щаб търсеха бързи резултати в момента щяхме да сме малко по-нагоре в класирането.
Примера със Илич е показателен, модела без стил а търсене само на точки е твърде непостоянен.
И е въпрос на време да се тръгне пак от нулата.
Имаме нов спортен директор. Ще бъде от съществено значение за представянето на целия отбор да се сработят с треньорския щаб, с футболистите. И накрая на сезона ще го питат за оценка на работата на треньорите.
Догодина вероятно целта ще е вече да се борим за титлата, а построят ли веднъж стадиона, признаят ли от БФС и УЕФА спортната ни история, няма да има повече оправдание, ако не станем шампиони, ако не участваме в групите на турнирите и то редовно.
Догодина вероятно целта ще е вече да се борим за титлата, а построят ли веднъж стадиона, признаят ли от БФС и УЕФА спортната ни история, няма да има повече оправдание, ако не станем шампиони, ако не участваме в групите на турнирите и то редовно.