То затова Зику стана голмайстор на румънското първенствп,щото е по-слабо,затова вкарва гол след гол в Китай сега,щото и тяхното е по-слабо...а за да извадят тим като Металург 2млн евро,значи наистина не става за другото по-слабо първенство-украинското,така ли?Мислете,като говорите малко![/quote]
Искам да ти задам няколко въпроса: Колко гола вкара Мораеш в Европа? Срещу кого е показал, че е уникален? Честно казано, Станко Йовчев, на когото толкова много се подигравате, ако му бяхте дали шанс, щеше да е в пъти по - добър от Мораеш. Същото се отнася и за Чаворски от нашия отбор, но в "Левски" не го въвеждаха с години в отбора.
Официална фен-тема на Жуниор Мораес
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА продаде Жуниор Мораес, искат спешно документите на Плат
Последна промяна от hrclspr12 на 16 юли 2012 23:51, променено общо 1 път.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Стига сте обсъждали нещо което не е 100% сигурно!!! Докато не излезе в Гонг или в най-чорбарският сайт Livesport дето 90% са от ЦСКА, не го взимайте това за чиста монета!!! Точно БТВ зимата съобщаваше на всички как сте купили Лаборде
, първо от Анортозис, а после и от тия от Колумбия. И накрая се оказа, че в това няма и капка истина, даже съобщаваха кога щял да пристигне да подпише и други такива!!!
Така, че много вяра на БТВ за спорта да нямате, малко са жълти там на тази тема и бая си ги измислят сами новините!!! 

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Много лоша новина.ЦСКА няма да го бъде този сезон,с тромавия Платини и неадекватния Шеридън
Money Over Bitches
Avanti_Ragazzi написа:Стига сте обсъждали нещо което не е 100% сигурно!!! Докато не излезе в Гонг или в най-чорбарският сайт Livesport дето 90% са от ЦСКА, не го взимайте това за чиста монета!!! Точно БТВ зимата съобщаваше на всички как сте купили Лаборде![]()
, първо от Анортозис, а после и от тия от Колумбия. И накрая се оказа, че в това няма и капка истина, даже съобщаваха кога щял да пристигне да подпише и други такива!!!
Така, че много вяра на БТВ за спорта да нямате, малко са жълти там на тази тема и бая си ги измислят сами новините!!!
http://www.livesport.bg/Sagata-svarshi- ... SSKA-67844
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."
[quote="ralka_levskarka]
Ами той и Арс е голмайстор на китайското първенство, ама какво.. ?[/quote]
Ами за мене, Арс е много качествен нападател,просто не му се даде шанс,макар че не беше и толкова зле в Левски.Мораеш беше същия като дойде при нас.Но след като свикна и като стана основен играч след зимата,сама виждаш,че показа истинския си потенциал...Много ме е яд мамка му,сега пак трябва да търпя Килианчето...!
Ами той и Арс е голмайстор на китайското първенство, ама какво.. ?[/quote]
Ами за мене, Арс е много качествен нападател,просто не му се даде шанс,макар че не беше и толкова зле в Левски.Мораеш беше същия като дойде при нас.Но след като свикна и като стана основен играч след зимата,сама виждаш,че показа истинския си потенциал...Много ме е яд мамка му,сега пак трябва да търпя Килианчето...!

ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА
- Red Warrior
- Контакти:
То беше ясно, че боклуците ще го продадат.
Ето какво съм писал на 13-ти юли:

Red Warrior написа:За съжаление си мисля, че след като разполагаме с Мораеш, Платини и Шеридън и въпреки това титаните искат да вземат още един нападател - Мораеш е пътник.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
- Контакти:
Това ако е истина е поредната простия сътворена от титаните, два дни преди мач от ЛЕ да си продадеш най важния атакуващ футболист си е аматьорщина от всякъде. Какво става ,днес ЦСКА могат да напълнят цяла новинарска емисия то не са декларации, лицензи, трансфери и то от всичко по много.

ralka_levskarka написа:Еми извинявай, ама директивата къде я забравяш?
Рали, ма коя от всичките, че те не са една и две

obi-wan kenobi написа:Това ако е истина е поредната простия сътворена от титаните, два дни преди мач от ЛЕ да си продадеш най важния атакуващ футболист си е аматьорщина от всякъде. Какво става ,днес ЦСКА могат да напълнят цяла новинарска емисия то не са декларации, лицензи, трансфери и то от всичко по много.![]()
Тоя път прошка няма да има! Аз ше протестирам ДОКАТО НЕ СЕ МАХНАТ ТИЯ ПЕДЕРАСИ ОТ ЦСКА!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
E това не го разбирам !
Правят се декларации за скъпи билети... и в същото време се реве, че са продали играч.
Е ЦСКА от билети събира ли 4 милиона лева за 1 полусезон ?
Правят се декларации за скъпи билети... и в същото време се реве, че са продали играч.
Е ЦСКА от билети събира ли 4 милиона лева за 1 полусезон ?