Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Re: Бекали: Не искам Иван Иванов в Стяуа, защото е гей!

Мнениеот Parmalat » 14 фев 2010 01:30

Цяла Румъния му се смее на Джиджи Бекали заради "гениалният" му ум.Колкото до това кой е бил гей беше се появила сина партенка че такъв е Караджов,а не Иван Иванов.Бекали чул ама недочул :lol:.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 14 фев 2010 02:02

Представете си иван иванов се срещне с бекали. и му вика: шшш ей ела малко бе. значи са да ти кажа - гея е караджов, аз съм побойника... ти нещо ше обиждаш караджов, а ???? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 фев 2010 02:32

Alex написа:Представете си иван иванов се срещне с бекали. и му вика: шшш ей ела малко бе. значи са да ти кажа - гея е караджов, аз съм побойника... ти нещо ше обиждаш караджов, а ???? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

:lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 фев 2010 02:34

Ванката не е гей!Има си приятелка,така че това са глупости!За Караджата не съм много сигурен обаче...
Но дори да е така,не виждам какъв е проблема!Всеки сам си контролира личния си живот!Важното е на терена да си вършат работата,а в леглото как и с кой я вършат...си е тяха работа :lol: ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Ryan Giggs77
Контакти:

Мнениеот Ryan Giggs77 » 14 фев 2010 03:48

Ами на каквото си постлал,на такова ще седнеш.Сега вече и в Европата станахме известни.Аз лично Ванката не ме кефи много за това повече нищо няма да коментирам.

gongsagay
Контакти:

Мнениеот gongsagay » 14 фев 2010 08:41

До "редакцията". Поне два реда да бяхте драснали в защита на Иван Иванов бе нещастници! Ебати смешните "български" журналистчета ! Така ли щяхте да го изпляскате първа новина "без коментар" ако се касаеше за някое от гейчетата в сини фанелки. Абсолютна педерастия му викам аз на това и няма да се вястна повече в тоя плешивоцигански гейски сайт!!!

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 14 фев 2010 09:06

gongsagay написа:До "редакцията". Поне два реда да бяхте драснали в защита на Иван Иванов бе нещастници! Ебати смешните "български" журналистчета ! Така ли щяхте да го изпляскате първа новина "без коментар" ако се касаеше за някое от гейчетата в сини фанелки. Абсолютна ********ия му викам аз на това и няма да се вястна повече в тоя плешивоцигански гейски сайт!!!

Журналистчетата са се обидили , че не са "забелязани", че са пренебрегнати от Бекали, че са изпреварени от Иванов....

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: ОБЩ ЧАТ!(Спам тема)

Мнениеот crap » 14 фев 2010 09:18

Тъпанарски отговор, може ли такъв човек да ръководи отбор като ЦСКА...
YA GUNNERS YA

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 14 фев 2010 09:48

Разбира се, че е гей - като се събереш с някого, ставаш като него :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 14 фев 2010 09:53

Новината си е екстра!!! Нека да седи по-дълго време на първа страница, че тия двамата тъпани(Ивановците)си извадят поука от цялата работа!!! Ето и друг пример-Рабех-какво стана с него всички видяхме, те са тръгнали по неговия път! Колкото и да си талантлив, все още ще ти трябва много труд, и истински професионализъм! За Бекали нямам какво да кажа, освен, че си заслужава последствия, т.е. да се заваде дело за клевета срещу него.(б.а. незнам в днешно време дали "гей" е обида или нещо елитно, но все пак...)
YA GUNNERS YA

Върни се в “ЦСКА”