Игра с прогнози ЦСКА сезон 2019/2020
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- dreben23
- Контакти:
Re: Игра с прогнози ЦСКА сезон 2019/2020
ЦСКА - Лудогорец 3-0
[offtopic]Други прогнози няма да давам тая седмица, така си реших, щото и без това няма да ми дадат челото. Аз няма да давам прогнози ако ми не дават челото. Щото като ги дам от тях хем правят тиражите си, хем на мен най-малко точки, в такъв случай правилното нещо е да минат и да го дохат един по един. Сега като излезе само тоя, ще е само щото нема други прогнози и са жадували поне една да имат за тиража като тръгне да им го оформя.
Из другите игри няма да давам прогнозата дори за тоя мач. Време е да ги накажа, да сядат и да си ги измислят букитата, няма аз всичко да им мисля на тех, а те да си зимат кинти ей така от моя талант. Няма да стане, не са познали.
[/offtopic]
[offtopic]Други прогнози няма да давам тая седмица, така си реших, щото и без това няма да ми дадат челото. Аз няма да давам прогнози ако ми не дават челото. Щото като ги дам от тях хем правят тиражите си, хем на мен най-малко точки, в такъв случай правилното нещо е да минат и да го дохат един по един. Сега като излезе само тоя, ще е само щото нема други прогнози и са жадували поне една да имат за тиража като тръгне да им го оформя.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- redhooligan
- Контакти:
ЦСКА - Лудогорец 2:1
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
-
- Контакти:
2:1
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Ей, замалко да забравя да си дам прогнозата - без нея няма никога да победим
ЦСКА-Лудогорец...0:0! 

от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Дълго се чудих м/ 0:0 и 1:1, за това... смело 2:1 
Бачо Али ще отбележи поне веднъж днес!

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Red_Neck написа:Дълго се чудих м/ 0:0 и 1:1, за това... смело 2:1
Ти докато се чудиш, аз ще взема да те настигна в класирането или поне до ЕКТ ще се докарам

от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31