Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот Кировец » 29 апр 2014 19:38

terata написа:
Кировец написа:На Стойчо Младенов можем да му направим истинска оценка, тогава, когато разполага с милионен бюджет за селекция и пазарува свободно, със замах, както го правят треньорите в големите отбори. Всичко останало са алабалистики.
Ей, така, между другото, той един сезон вече го завърши без загуба след една много добра селекция за стабилни пари, но ще е интересно в днешно време с 2-3 милиона лева за селекция как ще подходи и какво ще постигне.

Видяхме вече един скараджия, който хвърли няколко милиона лева без резултат и смело можем да направим заключение, че е по-слаб от Младенов - за Станимир Стоилов говоря.

Така смело като си тръгнал, припомни ми Мърльо с кви пари за селекция стигна до 1/4-финал в УЕФА и влезе в групите на ШЛ? После ми припомни и европейските успехи на Младенов и после пак смело заключи колко велик треньор е той и кой е по-слаб. Също така припомни и "скараджията" кога пръсна милионите за селекция - преди или след края на полусезона? И дали милионите не са напът да му спечелят една купа? Не че и аз имам кой знае колко по-различно мнение от твоето за Мърли, ама постиженията му говорят сами по себе си.

Скараджията първо беше на 16 точки, а сега е пак зад ЦСКА на 7 точки с похарчени милиони. Общо 23 точки зад антифутбола и неевропейските успехи на Младенов. А когато Младенов е вдигал купата на Персийския залив с Ал Ахли Мъри е близал рани. :lol:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 29 апр 2014 19:38

При първия си престой в ЦСКА Стойчо залагаше на атакуващия футбол и почти беше забравил за защитата, при което последваха провали в Европа и България в началото на втория му сезон + скандалите тогава с Ради тихата стъпка и Мето Томанов.Играехме схема 4-3-3...
От тогава на първо място за него е защитата и след това всички останали линии. Резултатите мисля не са никак зле.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 29 апр 2014 19:41

Треньор №1 на българското първенство с ЦСКА – 2003, 2008
Треньор №1 на египетското първенство с ЕНППИ – 2010
Носител на Купата на Персийския залив с “Ал Ахли” – 2008
Треньор №1 в турнира за Купата на Персийския залив с “Ал Ахли” - 2008

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 29 апр 2014 20:03

Venko123 написа:При първия си престой в ЦСКА Стойчо залагаше на атакуващия футбол и почти беше забравил за защитата, при което последваха провали в Европа и България в началото на втория му сезон + скандалите тогава с Ради тихата стъпка и Мето Томанов.Играехме схема 4-3-3...
От тогава на първо място за него е защитата и след това всички останали линии. Резултатите мисля не са никак зле.

Всички тук знаете,че не съм почитател на стила налаган от Стойчо и това едва ли някога ще се промени,но ако на подготовката лятото се опитат да вкарат малко повече скорост във контрите ще съм много доволен,а иначе схемата 4-3-3 ми е любимата,но сега неможе да играем с нея,защото играем с типичен плеймейкър 4-2-3-1.Има и други възможни варианти,като 4-1-2-1-2 ромб това е добра схема и не проработи при Фк Подуене,защото нямаха играчи.Утре имаме реален шанс да спечелиме мача,защото при нас няма обремененост и ако използваме моментите,в които Лудогорец се е пренаселил в нашата половина може да ги изненадаме сериозно.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 апр 2014 23:43

Кировец написа:
terata написа:
Кировец написа:На Стойчо Младенов можем да му направим истинска оценка, тогава, когато разполага с милионен бюджет за селекция и пазарува свободно, със замах, както го правят треньорите в големите отбори. Всичко останало са алабалистики.
Ей, така, между другото, той един сезон вече го завърши без загуба след една много добра селекция за стабилни пари, но ще е интересно в днешно време с 2-3 милиона лева за селекция как ще подходи и какво ще постигне.

Видяхме вече един скараджия, който хвърли няколко милиона лева без резултат и смело можем да направим заключение, че е по-слаб от Младенов - за Станимир Стоилов говоря.

Така смело като си тръгнал, припомни ми Мърльо с кви пари за селекция стигна до 1/4-финал в УЕФА и влезе в групите на ШЛ? После ми припомни и европейските успехи на Младенов и после пак смело заключи колко велик треньор е той и кой е по-слаб. Също така припомни и "скараджията" кога пръсна милионите за селекция - преди или след края на полусезона? И дали милионите не са напът да му спечелят една купа? Не че и аз имам кой знае колко по-различно мнение от твоето за Мърли, ама постиженията му говорят сами по себе си.

Скараджията първо беше на 16 точки, а сега е пак зад ЦСКА на 7 точки с похарчени милиони. Общо 23 точки зад антифутбола и неевропейските успехи на Младенов. А когато Младенов е вдигал купата на Персийския залив с Ал Ахли Мъри е близал рани. :lol:

Кво го питаш, кво ти отговаря. :mrgreen: Купата на Персийския залив... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Кире, Кирееее. :)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 апр 2014 13:33

Така де... Нали Мъри вдига през ден Купата на Гребеца?! :lol:

П.п.Ресторант Гребеца е разположен в парка на Гребна база Пловдив.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 30 апр 2014 14:47

Защо ли пък са толкова мразени двамата добри приятели Моуриньо и Тройчо? Ако бяха слаби треньори дали щяха така да ги плюят и мразят...? Радуканов защо ли го обичаха и се молеха да остане начело на ЦСКА? :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 30 апр 2014 15:02

Venko123 написа:Защо ли пък са толкова мразени двамата добри приятели Моуриньо и Тройчо? Ако бяха слаби треньори дали щяха така да ги плюят и мразят...? Радуканов защо ли го обичаха и се молеха да остане начело на ЦСКА? :mrgreen: :lol:

Това лято да си купим един качествен нападател пък нека си плюят мушиците. Успеем ли на борсата клеясалата машина ще се раздвижи още по-осезаемо и много жертви ще паднат в неравностойната борба срещу колосът ЦСКА.
Предвкусвам силни изяви в Европа и тогава отпада и последната сламка на стойчовите критици.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 01 май 2014 20:49

Стойчо Младенов е КРЪГЛА НУЛА в Европа - това даже не подлежи на обсъждане и е смешно някой дори да го повдига на въпрос! Колкото до Станимир Стоилов - левскарите никога няма да признаят, че неговите успехи с Левски бяха успешно стечение на обстоятелствата, а не плод на великата му треньорска мисъл и най-голямото доказателство са провалите му навсякъде, където е работил след това :idea:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 май 2014 22:30

И ти си кръгла нула като цесекар, ама ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”