(ЛЕ) ЦСКА - Мура - 1:1 FT (0:0)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

fen0212
Контакти:

Re: (ЛЕ) ЦСКА - Мура - 1:1 FT (0:0)

Мнениеот fen0212 » 27 юли 2012 09:02

vaskonti написа:Искаш да кажеш, че Стойчо е виновен, че 10 човека нямат картотека и че няма нападател?
Ами ако поне един беше взел от тези на проби ,това щеше да се случи още преди да започне картотекирането ,а не да прибягват до екстремни мерки.Можеше и да не бърза да се раздебля с футболисти -например един Боладо така и не разбрахме става ли или не.Да амо трябва да се отрича всичко което не е заявено от Стойчо --така ,на инат.Стойчо много добре знаеше че звезди нито ще дойдат нито ще могат да ги платят ,значи не сме сиропиталище ,но можем да сме старчески дом --така ли.?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 юли 2012 09:02

Сега като преспах ще ви кажа, че не е станало кой знае какво - както казах Мура е участвал в евротурнирите преди, макар и под друго име. Но... Това в уикипедия не ме интересува, аз следя футбола отдавна, освен това имам и статистики някъде. Стойчо продължава да се излага, което не ми допада, но той си знае най-добре. Време е да си тръгне, вижда се, че не среща никаква подкрепа от никого и всички му правят мръсотии, най-важно е да си запази достойнството в такъв момент. ;) Футболистите го предадоха и му е тежко, но в интерес на истината и треньорските му качества стават само за вътрешна консумация, както и на всичките ни останали измислени треньори, президенти от комиксите и т.н.В тази връзка искам да помоля колегата дето направи комиксите за европейското да изтипоса един за тия смешници да се посмеем от сърце! :lol: :lol: Ще поплачем, ще се посмеем, ей така да ни мине яда! ;)

И колкото и епитети да им напишат журналистите, които хал хабер си нямат от журналистика, няма да се почувстваме по-добре! :cry: :cry: :cry:

Снощи предложих нещо: да се сложат резултатите от тазгодишното ни туристическо турне, защото участие не беше, в евротурнирите на видно място пред БФС или някъде да почувстват същия срам, който почувствахме и ние! Стига само ние сме страдали! :(

[offtopic]Разкриха ни футбола да му се не види!!! :lol:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 27 юли 2012 09:06, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 юли 2012 09:03

crap написа:
allez_les_blues написа:Добрутру евробойци.Как сте?...Как спахте?...Сънувахте ли Фраич, Барбич, Козар и компания? :lol:

На вас май малко ви е бил босняшкия побой снощи...

А, само снощи да беше...това при тях си е рутина, едва ли се е впечатлил толкова.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 юли 2012 09:03

fen0212 написа:
vaskonti написа:И кой според теб трябваше да пусне като титуляр Стойчо - Грънчов, Спрокел или...The Machine?

За да имаме такъв отбор ,виновен е и Стойчо --имаше доста време да се реши да вземе някой ,който му беше представен от други мениджъри ,имахме футболисти на проби и поне един да беше взел ,сигурно пак щеше да е по-добре ,ама --не --ще играем на инат -така че ,вина има и той.Това за върнатите играчи е ясно ,но те са двама ,а Якимов беше тотално отритнат без даже да му се даде шанс на момчето.Защо като имахме толкова защитници ,пак първо тръгна да взема Спрокел ,а не взе офанзивния халф --много големи игри стават явно в ЦСКА но това в никакъв случай не е от полза на отбора ,в никакъв случай не е и без участието на Стойчо.

Разбира се Стойчо е виновен, че продадоха Мораеш, също така той е виновен, че не му дадоха достатъчно пари за качествена селекция, от тоя отбор само Карачана, Ицо, Крачунов, Попов и Анисе заслужават да останат другите да си намират някакво средно отборче в А група и да ритат там, не знаят каква тежест е да носиш червената фланелка, да се страхуваме цял мач от анонимник който само като чуе ЦСКА и трябва да се насере от страх. Просто без коментар, обиден съм страшно много от всичко в клуба, на 56 години е баща ми такъв срам не сме брали НИКОГА :!:
Пернишките мафиоти от отбор с традиции и велика история го съсипаха за 4 години...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 юли 2012 09:14

fen0212 написа:
vaskonti написа:Искаш да кажеш, че Стойчо е виновен, че 10 човека нямат картотека и че няма нападател?
Ами ако поне един беше взел от тези на проби ,това щеше да се случи още преди да започне картотекирането ,а не да прибягват до екстремни мерки.Можеше и да не бърза да се раздебля с футболисти -например един Боладо така и не разбрахме става ли или не.Да амо трябва да се отрича всичко което не е заявено от Стойчо --така ,на инат.Стойчо много добре знаеше че звезди нито ще дойдат нито ще могат да ги платят ,значи не сме сиропиталище ,но можем да сме старчески дом --така ли.?

И защо трябва да взима някой от тия на проба, ако никой от тях не става и чеп за зеле? Кой ги водеше тия на проби? А я ми кажи кой държи Станко в отбора, пак ли Стойчо? Да ти припомням ли миналата година колко пъти Карачанаков отпадаше от групата за мача за сметка на тоя нефю? Защо според теб - защото Станко показва повече старание в тренировките, защото Карачанаков е опитал да се възползва от големите си връзки и Стойчо се е ядосал и го е изгонил, или има друга причина?
Не се излагай - Боладо скъса връзки и дори в момента още не е готов за игра, без значение, че не е в ЦСКА. Да, грешка на Стойчо е, че държи Тошко в игра, но подобни мачове би следвало да взимаме без грижи ако останалата част от селекцията си беше наред. Тоест, ако всички, които в момента са в ЦСКА, имаха право да играят в ЕКТ. Снощи играхме с единственият възможен на теория и на практика състав. Това е следствие на некадърност или по-лошо - умишлен саботаж на отбора. Ти си избери, като имаш пред вид, че не Стойчо се занимава с картотеките.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

kijelmi
Контакти:

Мнениеот kijelmi » 27 юли 2012 09:18

sneludik написа:Традиции,класа...Едното вече не е това което беше,а от класата и помен няма.
Гледах мача,не виках за никого,но то се дължи на хейтъри-те ви.Знаех си,че след гракането в нашия форум повечето от тях ще се изпокрият.Не са виновни играчите,които изглеждат смешни с гръмкото име ЦСКА,виновна е държавата,виновни са всички ония,които изцедиха финансово армията.Истината е,че в този спортно-технически и организационен вид,нямате място в "А" група.Постоянно червени повтарят,как Домусчиев купувал мачове и ала-бала,но вие сте тези,които го правят от години,именно затова няма футбол у нас-у нас има магазини за купи и те носят гръмки имена на облечени с традиции и класа отбори.
Искам-и се да ви спестя това,но вие сте толкова арогантни и меко казано нагли,че сега си правя ч*я на душата изливайки се тук.Пожелавам ви едно ново начало от дъното,както се случи с едни други грандове,от едни други държави.Дано БФС най-накрая се вземе в ръце и ви накара да изпиете горчивата чаша от дъното,защото само така може да видим отново традициите и класата,за които обичате така гръмко да грачите.

Колега виждам, че много ги чувстваш нещата с горчиви чаши и пречиствания.
Мисли си твоя отбор защото първата индикация е налице.

Домусчиев за Гонг: Снощи мислех да се откажа, довечера ще стискам палци за всички български отбори

Та да не се пречисти Разград набързо изпивайки горчивата чаша още след първия сезон в А група.
19.2.11 - Денят на истината ще се случи. Той е 26 февруари, 18 часа, стадион „Георги Аспарухов, заповядайте”, каза Батков.
12.10.2013 - "Тодор Батков: "Аз съм сигурен, че ще спечелим Вечното дерби. Убеден съм в победата."

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 27 юли 2012 09:21

dreben23 написа:Сега като преспах ще ви кажа, че не е станало кой знае какво - както казах Мура е участвал в евротурнирите преди, макар и под друго име.

Ама ти вЕрно ли? През Мура ми е, че е участвал с друго име? Стига с тази история, бе юнаци... И ние сме били на полуфинали, били сме този и онзи. И какво от това? Вижте сега къде сме. На дъното, с анонимници като Черни, Спрокел, Нилсон, Лукас, Присо, Анисе и т.н. Да не ги изреждам всички, че няма да стигне сървъра... Никога не съм вярвал, че отбор като Мура ще ни бие. А не ми се мисли, ако ние играехме със Сараево - като ги гледах вчера как играха - щяха да ни напълнят кошницата.
Жалка история сме. СОбствениците нямат пари да се усмихнат, и продават, директорите плещят глупости един през друг, Стойчо се инати да вземе млади футболисти, и разчита, че е легенда. С какво Якимов е по-зле от Присо? Или Владо - от Анисе? То, с футболисти като Неи, Хидиуед и другите, и аз щях да стана шампион, особено при състоянието на другите отбори тогава.
За мен най-добре е, да се оставят 3-4 човека за гръбнак, и другите - юноши. Момчета, играли в сгурията, играли на всякакви ливади около София, само по една причина - защото носят емблемата ЦСКА на гърдите си. Какво като ще паднем няколко пъти? Какво, като пропуснем турнирите догодина - таман ще спестим поредния срам. Но отбор, граден в продължение на 1-2 сезона, ще излезе в третия, и ще мачка. Ще играе с настроение, желание и хъс. Лично аз съм готов да дам такъв картбланш, и да съм на стадиона всеки мач. За сегашния ЦСКА - няма да стъпя, освен с ФКЛС. Лошото е, че Стойчо не може да гради отбор от млади, а чичо Митко е изтрещял. Да идва Паро Никодимов!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 27 юли 2012 09:26

fen0212 написа:

Колега, глупости са това, което говориш. Какво не му разбра на Боладо дали е футболист?! Казах на всички, че и Боладо и Томас са слаби футболист, ако въобще могат да се нарекат футболисти още след мача в Бургас, но тогава ме нападнаха, че съм "разбирач". На такива ли идиоти трябва да чакаме ние?! Истината е само една. Не може ЦСКА да няма определен бюджет за трансфери, не може поне едни смешни 10% от трансфер да не се отпуснат за закупуване на нов играч, а вместо това да видим има ли някой свободен агент от Кюрасао, не може да се наемат хора, чиято цел е да превърнат ЦСКА в жалко подобие на Удинезе. Щели сме да взимаме свободни агенти с цел да пробутаме някой и да му вземем някой лев... Нашата идеология е друга. Основната цел на ЦСКА са титлите! В момента не е така не заради Стойчо Младенов, а заради боклуците! Вън Боклуците! Това е единственото решение. Всеки трансферен прозорец разпродават основните ни футболисти, а на тяхно място не се водят качествени такива. Огледай се в Европа и ми кажи един отбор, който успява поне малко и ми кажи дали следва такава политика. Няма такъв. Ако не е било ясно това, което искам, а и всички нормални фенове на отбора - ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 27 юли 2012 09:34

Най- лошото е че паднахме до нивото на Левски.Никога не сме били отстранявани от по- слаб отбор.Всички са виновни и гърнетата и Стойчо. Докато си правеха номера един на друг. Евротурнирите започнаха , а ние останахме без отбор.Якимов му бил проблема на Стойчо,защо му го върнали. Тодор, сутеньора и черния пенсионер са по- добри сигурно? Нали ,Стойчо държеше да върнат ирландския пианист , е върнаха му го, върнахме и Джуджето.Страшен отбор скалъпи,неземна сила.Италианеца с гол и асистенция момчето и то не ставало.Може и да не е кой знае какво, ама без нападател видяхме какво стана.То и гола го вкара централен защитник, какво да говорим?

Боклуците са най- виновни, гадовете мръсни не можаха да вземат един кредит да се разплатят . Пък да си картотекират Платини и Пакурар да оставят Мораес поне до групите. Ей, го два мача ,два гола и асистенция. С тия тримата още в Словения щяхме да приключим и тука една тройка не им мърдаше. Арсенал нямаше да са проблем с тия футболисти.Като ти вкара няколко гола Мораес
в евротурнирите нямаше да се опъват Металург ,щяха да си платят накуп всичко. плюс милиона от групите. После нямаме стигане, ама пернишки инатлъци " гъз глава затрива" както се казва.

Да се хващат там Червени сърца и кръгове за ЦСКА да търсят някой нов да ни оттърве от тия докато е време!

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 27 юли 2012 09:40

kijelmi написа:
sneludik написа:Традиции,класа...Едното вече не е това което беше,а от класата и помен няма.
Гледах мача,не виках за никого,но то се дължи на хейтъри-те ви.Знаех си,че след гракането в нашия форум повечето от тях ще се изпокрият.Не са виновни играчите,които изглеждат смешни с гръмкото име ЦСКА,виновна е държавата,виновни са всички ония,които изцедиха финансово армията.Истината е,че в този спортно-технически и организационен вид,нямате място в "А" група.Постоянно червени повтарят,как Домусчиев купувал мачове и ала-бала,но вие сте тези,които го правят от години,именно затова няма футбол у нас-у нас има магазини за купи и те носят гръмки имена на облечени с традиции и класа отбори.
Искам-и се да ви спестя това,но вие сте толкова арогантни и меко казано нагли,че сега си правя ч*я на душата изливайки се тук.Пожелавам ви едно ново начало от дъното,както се случи с едни други грандове,от едни други държави.Дано БФС най-накрая се вземе в ръце и ви накара да изпиете горчивата чаша от дъното,защото само така може да видим отново традициите и класата,за които обичате така гръмко да грачите.

Колега виждам, че много ги чувстваш нещата с горчиви чаши и пречиствания.
Мисли си твоя отбор защото първата индикация е налице.

Домусчиев за Гонг: Снощи мислех да се откажа, довечера ще стискам палци за всички български отбори

Та да не се пречисти Разград набързо изпивайки горчивата чаша още след първия сезон в А група.

Ти "колега" нас не ни мисли,Домусчиев няма да се даде лесно,но той знае защо го прави.
При вас е друго,в ЦСКА никой не знае какво и защо го прави... :lol:
И какво толкова,като ви върнат в дъното?Всъщност,като се замисля,по-добре си кретайте до безкрай така в А гр.,отколкото да се пречистите за година-две.Това,че сте най-големия ... в момента само може да ни радва,а че не желаете ново начало...още повече.
Последна промяна от sneludik на 27 юли 2012 09:41, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “ЦСКА”