Борносузов с два гола. Дали няма да получи шанс и за първия отбор, предвид формата на Исека.
Отделно взех да си мисля, че нови играчи може и да няма сега. Лятото ще се купува според нуждите и освободените места.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Проблемни са само заместниците на Вион и Ето'О. - липсва качество. По крилата с връщането на Бютучи и Фаетон - нямаме драма
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Проблемни са само заместниците на Вион и Ето'О. - липсва качество. По крилата с връщането на Бютучи и Фаетон - нямаме драма
На Ето'О Петко и Скаршем може да бъде пробван.
На Вион Турицов и Стойчев.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:MASTER_COOL написа:Проблемни са само заместниците на Вион и Ето'О. - липсва качество. По крилата с връщането на Бютучи и Фаетон - нямаме драма
На Ето'О Петко и Скаршем може да бъде пробван.
На Вион Турицов и Стойчев.
Трябва да решат съдбата и на Санянг - последно е играл в официален мач на 30.11.24г срещу Хебър.
Държат го, за да има някаква алтернатива на Пинто. Но пък той последните два мача играе добре и да взимат друг ляв бек сега не изглежда толкова належащо.
Аз съм ок с това да няма трансфери, даже към този момент ми изглежда по-правилно.
Нека се даде шанс на тези играчи и да видим на кой му се играе в ЦСКА и на кой не, а и кой има качествата и кой не.
Аз съм ок с това да няма трансфери, даже към този момент ми изглежда по-правилно.
Нека се даде шанс на тези играчи и да видим на кой му се играе в ЦСКА и на кой не, а и кой има качествата и кой не.
Пауло Нога ( в средата ) се казва новия ни спортен директор.
Той е бивш шеф в школите на ПСЖ и Порто, както и директор на скаутското звено на Спортинг Лисабон от 2020 до съвсем скоро – 2024. Близък е до Жорде Мендеш и Уго Виана – спортния директор на Спортинг Лисабон, който от лятото започва работа в Манчестър Сити.

Той е бивш шеф в школите на ПСЖ и Порто, както и директор на скаутското звено на Спортинг Лисабон от 2020 до съвсем скоро – 2024. Близък е до Жорде Мендеш и Уго Виана – спортния директор на Спортинг Лисабон, който от лятото започва работа в Манчестър Сити.

gihuelo написа:Пауло Нога ( в средата ) се казва новия ни спортен директор.
Уау, не очаквах да дойде някой с чак толкова сериозна визитка.
Ох чак ме е страх да се зарадвам ...
Шибвам две чаши червено вино по случая.
Айде вече да стават нещата като в нормалните европейски държави.
Давай пич !
Очакваме здраво бачкане!

Шибвам две чаши червено вино по случая.
Айде вече да стават нещата като в нормалните европейски държави.
Давай пич !
Очакваме здраво бачкане!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
-
- Контакти:
Sens85 написа:gihuelo написа:Пауло Нога ( в средата ) се казва новия ни спортен директор.
Уау, не очаквах да дойде някой с чак толкова сериозна визитка.
Това говори, че собствениците на ЦСКА гледат сериозно и на отбора.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Сложете на кантара Фичката и този човек с тази визитка...
Ами , ....
Еваларка!

Ами , ....
Еваларка!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?