Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Опита се да се оправдае и да си остави вратата отворена за ЦСКА ! Но вместо това се оцапа още повече и съумя да направи интрига с Златков. Много елементарно за мен. И затова С.С. избухна след това и макар да е циничен е прав на 100 %
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
У мен буди недоумение защо наблега на работата си през последните 8 месеца, а не каза и думичка за това какво е свършил през останалите 3 години. Та хубаво си оставя вратата отворена, но трябва да има и малко по-трезва преценка за престоя си в ЦСКА като ръководител.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:У мен буди недоумение защо наблега на работата си през последните 8 месеца, а не каза и думичка за това какво е свършил през останалите 3 години. Та хубаво си оставя вратата отворена, но трябва да има и малко по-трезва преценка за престоя си в ЦСКА като ръководител.
У мен буди недоумение защо му трябваше да дрънка за потенциални изходящи трансфери. Мега вреден тип, направо ме вбеси. Всички медии гърмят, че ще продаваме Ето'о...
- MASTER_COOL
- Контакти:
Пълен идиот и п.....а е ФФ ! Абсолютен неадекватник. Ще се запомни като директора разполагащ с най-голям бюджет, докарал гранд до най-ниското класиране в историята му !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
9
Последна промяна от ivonotbad на 22 фев 2025 23:21, променено общо 1 път.
ivonotbad написа:В края на миналия сезон някой беше написал тук, че има информация от първа ръка какво предстои в ЦСКА. В смисъл, че новият собственик г-н Папазки влязъл в съблекалнята на отбора и заявил как от новия шампионат ще се редуцират заплатите и ще се набляга на млади български футболисти. Вероятно точно с такава идея беше поканен за старши треньор Томислав Стипич. В началото при него почти нямаше нови чужденци и наистина излизахме с доста българи в състава. Логично Стипич говореше за влизане в челната петица на класирането. Факт е, че след идването на Томаш цялата стратегия се преобърна. Накупиха се скъпи попълнения със солидни заплати и все по-често започваме мачовете с по 10 чужденци. Честно казано не знам какво е накарало новият собственик да промени първоначалната си идея за развитието на отбора само за няколко месеца? Ако изобщо е вярно това което изтича в публичното пространство. Дали не съм прав, че информационната стратегия на клуба доста куца?
Може би този дефицит на информация беше причината за тази пресконференция на Филип Филипов.
Не знам, но е факт, че така Филипов прехвърли критиките насочени предимно към треньора Томаш върху себе си. Дали това е търсен ефект и колко ще е полезно за ЦСКА тепърва предстои да разберем.

Силно се съмнявам лично Папазки да е влизал в съблекалнята . А и за какво да говори с тях, след като 90 процента няма да са в тази съблекалня, ако наистина сме искали да сменим курса с млади играчи и ниски заплати.
А и приравняване на заплати хич не е имало.
От първите българи подписали Дюлгеров е с 18 000 евро заплата , Турицката и той не с по-малко а Илиян Илиев дойде пеша от Варна за да подпише.
Информацията услужливо ни бе предоставена от неутрален фен и по никакъв начин не целеше интрига. :mrgreen:
-
- Контакти:
gihuelo написа:ivonotbad написа:В края на миналия сезон някой беше написал тук, че има информация от първа ръка какво предстои в ЦСКА. В смисъл, че новият собственик г-н Папазки влязъл в съблекалнята на отбора и заявил как от новия шампионат ще се редуцират заплатите и ще се набляга на млади български футболисти. Вероятно точно с такава идея беше поканен за старши треньор Томислав Стипич. В началото при него почти нямаше нови чужденци и наистина излизахме с доста българи в състава. Логично Стипич говореше за влизане в челната петица на класирането. Факт е, че след идването на Томаш цялата стратегия се преобърна. Накупиха се скъпи попълнения със солидни заплати и все по-често започваме мачовете с по 10 чужденци. Честно казано не знам какво е накарало новият собственик да промени първоначалната си идея за развитието на отбора само за няколко месеца? Ако изобщо е вярно това което изтича в публичното пространство. Дали не съм прав, че информационната стратегия на клуба доста куца?
Може би този дефицит на информация беше причината за тази пресконференция на Филип Филипов.
Не знам, но е факт, че така Филипов прехвърли критиките насочени предимно към треньора Томаш върху себе си. Дали това е търсен ефект и колко ще е полезно за ЦСКА тепърва предстои да разберем.
Силно се съмнявам лично Папазки да е влизал в съблекалнята . А и за какво да говори с тях, след като 90 процента няма да са в тази съблекалня, ако наистина сме искали да сменим курса с млади играчи и ниски заплати.
От първите българи подписали Дюлгеров е с 18 000 евро заплата , Турицката и той не с по-малко а Илиян Илиев дойде пеша от Варна за да подпише.
Коментирате един открит провокатор, привърженик на сините.
Do Something Different!
-
- Контакти:
gihuelo написа:ivonotbad написа:В края на миналия сезон някой беше написал тук, че има информация от първа ръка какво предстои в ЦСКА. В смисъл, че новият собственик г-н Папазки влязъл в съблекалнята на отбора и заявил как от новия шампионат ще се редуцират заплатите и ще се набляга на млади български футболисти. Вероятно точно с такава идея беше поканен за старши треньор Томислав Стипич. В началото при него почти нямаше нови чужденци и наистина излизахме с доста българи в състава. Логично Стипич говореше за влизане в челната петица на класирането. Факт е, че след идването на Томаш цялата стратегия се преобърна. Накупиха се скъпи попълнения със солидни заплати и все по-често започваме мачовете с по 10 чужденци. Честно казано не знам какво е накарало новият собственик да промени първоначалната си идея за развитието на отбора само за няколко месеца? Ако изобщо е вярно това което изтича в публичното пространство. Дали не съм прав, че информационната стратегия на клуба доста куца?
Много добре го помня кой е този неутрален коментиращ който ни пусна тази " гореща " новина от съблекалнята на ЦСКА.Помня и какво му отговорих, че ако това наистина се е случило то какъв приятел си на Орлинов щом споделяш в обществен форум личен разговор, като дори го назоваваш.Двата днешни коментара на тази партенка са май от един пресцентър :) . Много интересен колега се появи във форума ни, регистриран 2018г. с 11 коментара :) . Като говорим за български футболисти в ЦСКА , нека някой неутрален преброи колко играха за ЦСКА днес в Пловдив :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Резултатите от уикенда.
22.02 - 15:00ч Ботев- ЦСКА 0:3
22.02 - 11:00ч ЦСКА U15 - Черно Море U15 - отложен
22.02 - 13:30ч Локомотив Пд U17 - ЦСКА U17 - отложен
22.02 - 14:00ч Пирин ГД - ЦСКА III 3:2
23.02 - 11.00ч ЦСКА U16 -Левски U16 - отложен
23.02 - 14.30ч ЦСКА II -Фратрия 4:1
22.02 - 15:00ч Ботев- ЦСКА 0:3
22.02 - 11:00ч ЦСКА U15 - Черно Море U15 - отложен
22.02 - 13:30ч Локомотив Пд U17 - ЦСКА U17 - отложен