Преди малко изгледах пресконференцията.
Не виждам нищо лошо в това, че излезе и сподели гледната си точка.
Има пълното право да го направи от позицията на човек изпълнявал подобна функция в най-големия клуб в България, дори смятам че бе длъжен да го направи.
Не искам да влизам в полемики и да споря с ЦСКА-ри от форума, само ще кажа, че се съмнявам, че тук има хора от чиято работа са се интересували хиляди, да не бъда по-груб.
Не съм съгласен с мнението му по някои от въпросите, които засегна но вярвам, че всичко което е правил е било за доброто на клуба.
Колко му се получи е друг въпрос.
Не смятам и че по някакъв начин навреди на клуба, така че съм ок.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Red Neck
Не очаквам от Папазки титли и ШЛ, но ако построи стадиона ще е грандиозен успех и ще влезне в историята на клуба ни с Добро :)
Не очаквам от Папазки титли и ШЛ, но ако построи стадиона ще е грандиозен успех и ще влезне в историята на клуба ни с Добро :)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Да, сега четох една новина за конкретния казус със Златков. Това не е професионално от страна на Фичо.
То има ли как да те уволнят по добър начин? Може би Фичо е очаквал да му дадат плакет на стадиона преди мача с Арда за заслуги към клуба. След което заслужено и доживотно място в ложите със златна карта.
Те Сър Алекс в МЮ, доколкото помня му отнеха част от заслужените привилегии, при положение, че колко титли имаше с Юнайтед......
Не знам за вас, но на мен Златков ми харесва засега и смятам, че трябва да му се даде шанс да преорганизира структурно отбора според своите виждания. След провала в лятната селекция и с избора на треньор, както и трагичното представяне на отбора, може би най-слабото класиране в историята на клуба, Златков все пак даде шанс на Филипов, макар че поне 70 процента от феновете бяхме на мнение, че и Фичо трябваше да си замине.
Имаме преназначение при новия собственик от изпълнителен директор в спортен директор. Според мен е нормално да има изпитателен срок. Това че си се водил на такава длъжност при стар собственик ( макар че си бил директор на водопад), не ти дава основание да изискваш постоянен договор. А и кой си ти да изискваш какъв да ти бъде договорът при положение, че ти си служител, а работодателя, който ти дава огромна заплата има пълното право да реши как да бъде оформен договорът ти.
И като цяло не мога да разбера какъв му е проблемът на Филипов. Може би е искал да получи някаква неустойка под формата на "последно 10" при преждевременно прекратяване на договор, за каквото минава принципно и уволнението.
То има ли как да те уволнят по добър начин? Може би Фичо е очаквал да му дадат плакет на стадиона преди мача с Арда за заслуги към клуба. След което заслужено и доживотно място в ложите със златна карта.
Те Сър Алекс в МЮ, доколкото помня му отнеха част от заслужените привилегии, при положение, че колко титли имаше с Юнайтед......
Не знам за вас, но на мен Златков ми харесва засега и смятам, че трябва да му се даде шанс да преорганизира структурно отбора според своите виждания. След провала в лятната селекция и с избора на треньор, както и трагичното представяне на отбора, може би най-слабото класиране в историята на клуба, Златков все пак даде шанс на Филипов, макар че поне 70 процента от феновете бяхме на мнение, че и Фичо трябваше да си замине.
Имаме преназначение при новия собственик от изпълнителен директор в спортен директор. Според мен е нормално да има изпитателен срок. Това че си се водил на такава длъжност при стар собственик ( макар че си бил директор на водопад), не ти дава основание да изискваш постоянен договор. А и кой си ти да изискваш какъв да ти бъде договорът при положение, че ти си служител, а работодателя, който ти дава огромна заплата има пълното право да реши как да бъде оформен договорът ти.
И като цяло не мога да разбера какъв му е проблемът на Филипов. Може би е искал да получи някаква неустойка под формата на "последно 10" при преждевременно прекратяване на договор, за каквото минава принципно и уволнението.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Да, сега четох една новина за конкретния казус със Златков. Това не е професионално от страна на Фичо.
За договора си напълно прав, това го пропуснах.
При всяко преназначаване стартира 6 месечен изпитателен срок (ако няма някакво друго споразумение).
И е напълно нормално да го използват в този случай. Каквато е практиката в големите компании в каквито е работил Златков.
Няма да коментирам, кой крив кой прав, мисля всички имат вина за това ,че отбора е в средата на таблицата, освен Бай Добри.
Но да вземат и да си опростят процедурата по одобряване и привличане на нови играчи ,защото следващия трансферен прозорец пак, ще ги чакаме цяло лято.
Скъпо платената подготовка под формата на лагери в чужбина ще е за втория отбор, после новите влизат в час през декември тоя филм сме го гледали.
Но да вземат и да си опростят процедурата по одобряване и привличане на нови играчи ,защото следващия трансферен прозорец пак, ще ги чакаме цяло лято.
Скъпо платената подготовка под формата на лагери в чужбина ще е за втория отбор, после новите влизат в час през декември тоя филм сме го гледали.
7
Последна промяна от ivonotbad на 22 фев 2025 23:20, променено общо 1 път.
Програмата ни за уикенда.
22.02 - 15:00ч Ботев- ЦСКА
22.02 - 11:00ч ЦСКА U15 - Черно Море U15 пряко по sportbg
22.02 - 13:30ч Локомотив Пд U17 - ЦСКА U17
22.02 - 14:00ч Пирин ГД - ЦСКА III
23.02 - 11.00ч ЦСКА U16 -Левски U16 пряко по sportbg
23.02 - 14.30ч ЦСКА II -Фратрия
22.02 - 15:00ч Ботев- ЦСКА
22.02 - 11:00ч ЦСКА U15 - Черно Море U15 пряко по sportbg
22.02 - 13:30ч Локомотив Пд U17 - ЦСКА U17
22.02 - 14:00ч Пирин ГД - ЦСКА III
23.02 - 11.00ч ЦСКА U16 -Левски U16 пряко по sportbg
23.02 - 14.30ч ЦСКА II -Фратрия
Според Блиц работата вече е опечена. Новият спортен директор щял да е от Португалия, авер на Жорже Мендеш.
Очакваме уреди Кристияно и да решим въпроса в нападение. :lol:
https://blitz.bg/sport/bg-futbol/prvo-v ... 60747.html
Очакваме уреди Кристияно и да решим въпроса в нападение. :lol:
https://blitz.bg/sport/bg-futbol/prvo-v ... 60747.html
- MASTER_COOL
- Контакти:
Твърдо съм ЗА португалец за нов спортен директор.
Време е малко да се преориентираме и на трансферния пазар и да сменим посока СЕВЕР с посока ЮГ !
Със сигурност няма да сгрешим !
Време е малко да се преориентираме и на трансферния пазар и да сменим посока СЕВЕР с посока ЮГ !
Със сигурност няма да сгрешим !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Изслушах пресконференцията на Фичо и не мога да кажа, че чух нещо ново. На няколко пъти спомена, че да носиш отговорност, значи да продължиш да работиш независимо от моментните резултати, но ако се постави на мястото на този, който дава парите, дали нещата ще изглеждат по същият начин?! Също така ми направи впечатление, че за него сякаш работата му в ЦСКА е започнала от лятото на 2024 година, а нищо не спомена за периода му от 21 юли 2021 година до юни 2024г. Хубаво беше да каже какви са били неговите функции през този период, а не да обяснява как лятото било много трудно да се прави селекция, защото 10 футболисти си заминали. Не е ли знаел, че клуба ще трябва да се разделя с много футболисти и не е ли мислил как ще се запълват дупките?! Ако е бил на фиктивна длъжност и с нищо не се е занимавал, а само си е вземал заплатата, то няма и защо да се сърди, че го освобождават сега, защото след като явно са му възложени определени функции и предвид резултатите не се справя, то най-нормалното нещо е да бъде освободен. Не съм сигурен, че осъзнава, че има основен принос за пропуснатите ЕКТ миналата година и огромният шанс и тази година да се повтори същото. Доста съм раздвоен доколо говореше истини. Според мен тази пресконференция бе един вид извинение пред феновете, но и малко излишна. Явно скритата цел бе да насочи недоволството на феновете към Златков.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов