Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
В началото двойката Филипов и Орманджиев ми беше симпатична и дори възлагах някакви надежди да заприличаме на клуб с тяхна помощ. Когато обаче се стигна до момента те да ръководят и вземат решения, им лъснаха голите задници. Лично за мен оставката на Фичо е много закъсняла. Трябваше заедно с Орманджиев да си заминат заедно със Стипич, заради неадекватното управление и проваленият край на миналия сезон, лятната подготовка, селекцията и кошмарното начало на новият сезон. Недоумявам как има някой, който да ги защитава. Това, че някой бил голям цесекар не е никакъв довод!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Лично аз не бих разчитал на Младенов оттук нататък. И не ми се иска той да замести Фичо. Колегата над мен много правилно отбеляза, че и голям ЦСКА-р да си - ако не разбираш нищо, няма да има никакъв смисъл. Тук трябват хора с акъл, с ценз и последния да затвори вратата. Дори и Бербатов да дойде, ако не разбира нищо в спортно-технически план, няма да свърши работа. Дори и да е голям ЦСКА-р.
Отварям си биричка за новината.
Трябва ни човек с мнооооого опит на тази длъжност.
Стига са се упражнявали на наш гръб. Ей там, Спартак,Арда,Хебър и т.н (с цялото ми уважение към клубовете), са идеални за начало но не и ние.

Трябва ни човек с мнооооого опит на тази длъжност.
Стига са се упражнявали на наш гръб. Ей там, Спартак,Арда,Хебър и т.н (с цялото ми уважение към клубовете), са идеални за начало но не и ние.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ако ще се сменя треньора , трябва да е чужденец с опит . Видяхме днес Веласкес , как дори без селекция буквално е преобразил отбора на сините.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Ако ще се сменя треньора , трябва да е чужденец с опит . Видяхме днес Веласкес , как дори без селекция буквално е преобразил отбора на сините.
Чак преобразил... Хайде да изкара полусезона и ще видим какво е направил. Днес Лудогорец показаха пълна незаинтересованост към мача и ако имаше как щяха да излязат с юношките. Динамовци спечелиха с това, което ни липсваше вчера на нас - хъс и борба за всяка топка. Иначе читав чужденец треньор много трудно ще вирее в нашата дива действителност. Нали утре ще излезе Кюстендилеца да му прави разбор и човека ще си събере багажа.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Това не е малко. Аз искам хъс и борба и от нашите, защото и при нас футболните качества не са нещо особено.
А за Кюстендилеца съм без коментар. Отдавна съм казал, че е ниска летва и нищо не става от него. Мисля, че има начини да бъде "ограничен" с изяви.
А за Кюстендилеца съм без коментар. Отдавна съм казал, че е ниска летва и нищо не става от него. Мисля, че има начини да бъде "ограничен" с изяви.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
ivo55 написа:The_Miz написа:ivo55 написа:Най-накрая Фичо си тръгна. Сега феновете ще трябва да си намерят друга дъвка.
Така е редно и правилно, предвид че други хора вземат решенията, но се крият и не поемат отговорност. Е, Фичо я пое, а сега мизерниците ще трябва да излязат с имената си и вече те да носят отговорност за решенията си. Особено фенове на подуянци, с власт в ЦСКА ...
Каква отговорност е поел? Ако беше поел отговорност, щеше да си тръгне още през август след фиаското със Стипич. Или най-малко, когато си тръгна Орманджиев. Не знам дали си присъствал на срамния бараж с числата, но след мача се обясняваше пред феновете и се тупаше в гърдите как е голям цесекар и как от този момент той поема цялата отговорност в спортно-технически план. А после постоянно лъжеше феновете с реплики като “следващата седмица”, а накрая даже се покри като мишка и спря да говори пред медиите. Никакво уважение не заслужава. Дори последните трансфери да не са негови, такъв човек няма място в ЦСКА.
Остави го вече Филипов, напусна. А ако ти е интересно, поинтересувай се колко пъти е предлагал да си тръгне по същия начин - по взаимно съгласие. Просто снощи са му приели предложението, като е прието от един левскар, който няма да излезе да каже, че откакто е назначен, въпреки че първо не е фен на ЦСКА, и второ няма нищо общо с футбола като спорт, е заявил, че крайните решения за селекцията и изобщо дали да се прати оферта и каква, са негова работа. Фичката си е виновен, защото дефакто прие да стои като бушон. Да се оправя в живота.
Пак издишаш моето момче.
Златков (говедото) бе назначен на 26.09 и няма никакво участие и не носи никаква отговорност за глупостите на Фичо, Орманджиев и Славов направени през лятото.
Животното каза следното преди един месец :
"Е как да се махне сам, при джуджето заплатата му беше 2500 и точно преди гюнай да избяга му я вдигна на 8000 за да плаща Валтер масрафа".
И какво по-нормално нещо от това изпълнителния директор да има последен думата за парите ?! Особено като знае как тези тримцата дадоха за Исека 1,2 милиона евро и 1млн евро за Коалипо.
За това колко е дал на клуба Фичо? Беше добър футболист, но общо в ЦСКА има 97 мача и вероятно има поне 200 човека с повече мачове от него.
Сещам се веднага за Вион, които има над 150 мача ...примерно !
При представянето на "говедото" Златков клуба написа:
С цел по-ефективното и целенасочено планиране и изпълнение на стратегическите цели на ЦСКА, Управителният съвет на Фондация “Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука” избра за нов Изпълнителен директор на клуба г-н Радослав Златков. Мисията пред г-н Златков е да ръководи мениджърския екип на ЦСКА, за да оптимизира управлението на приоритетите на клуба, а именно: реконструкцията на ст. “Българска армия”, модернизирането на тренировъчната база в Панчарево и развитието на детско-юношеската школа. Паралелно с това ще менажира обновяването на играчите в отбора, което ще превърне ЦСКА в модерен европейски клуб.
И накрая доста се засягаш от квалификации и обиди , но ти си човека които най-много обижда останалите потребители тук в този форум.
Но наистина не ми е понятно и не мога да разбера защо и с каква страст бранеше Фичо и Орманджиев винаги .
Как да ти обясня каквото и да е било, като дори не си успял да вденеш, че не защитавам Филипов и Орманджиев... Представи си колко ти е несъстоятелно мнението. Написал си дълго мнение, а смисълът му късичък.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
В никакъв случай не трябва да се наема българин на мястото на Фичо. Българския футбол е толкова изостанал. И в технически, и кадрови, и във всякакъв смисъл. Трябва да е някой отвън. Вземи си някой немец/французин/испанец с голям опит и виж как ще се получат нещата. Ама въпросът е дали ще се навие да дойде в кочината, наречена БГ футбол?! Като още отсега знам отговора.
Фичката най-после сдаде поста. Бая назландисване падна, ама го сдаде! Успех в живота, Фичка!
Иначе умирам да чета как някой пак саботирал клуба отвътре...... :))))
Ел Любо и лицето Младенов редовно ги саботираха СС и Джуджи, сега разбираме, че и Фичо го саботирало някакво говедо, .... абе явно не е лесно да си можещ армеец в родния си клуб - всичкото началник ти завижда и те дърпа надолу.
Сега остава да се кръстим лицето Младенов да не се нареди на дебелата софра, че тогава вече ще стане страшно.
Иначе умирам да чета как някой пак саботирал клуба отвътре...... :))))
Ел Любо и лицето Младенов редовно ги саботираха СС и Джуджи, сега разбираме, че и Фичо го саботирало някакво говедо, .... абе явно не е лесно да си можещ армеец в родния си клуб - всичкото началник ти завижда и те дърпа надолу.
Сега остава да се кръстим лицето Младенов да не се нареди на дебелата софра, че тогава вече ще стане страшно.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.