Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 09 фев 2025 19:56

В началото двойката Филипов и Орманджиев ми беше симпатична и дори възлагах някакви надежди да заприличаме на клуб с тяхна помощ. Когато обаче се стигна до момента те да ръководят и вземат решения, им лъснаха голите задници. Лично за мен оставката на Фичо е много закъсняла. Трябваше заедно с Орманджиев да си заминат заедно със Стипич, заради неадекватното управление и проваленият край на миналия сезон, лятната подготовка, селекцията и кошмарното начало на новият сезон. Недоумявам как има някой, който да ги защитава. Това, че някой бил голям цесекар не е никакъв довод!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 09 фев 2025 20:09

Лично аз не бих разчитал на Младенов оттук нататък. И не ми се иска той да замести Фичо. Колегата над мен много правилно отбеляза, че и голям ЦСКА-р да си - ако не разбираш нищо, няма да има никакъв смисъл. Тук трябват хора с акъл, с ценз и последния да затвори вратата. Дори и Бербатов да дойде, ако не разбира нищо в спортно-технически план, няма да свърши работа. Дори и да е голям ЦСКА-р.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 фев 2025 21:02

Отварям си биричка за новината.
Трябва ни човек с мнооооого опит на тази длъжност.
Стига са се упражнявали на наш гръб. Ей там, Спартак,Арда,Хебър и т.н (с цялото ми уважение към клубовете), са идеални за начало но не и ние.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 09 фев 2025 21:09

Ако ще се сменя треньора , трябва да е чужденец с опит . Видяхме днес Веласкес , как дори без селекция буквално е преобразил отбора на сините.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 09 фев 2025 21:22

MASTER_COOL написа:Ако ще се сменя треньора , трябва да е чужденец с опит . Видяхме днес Веласкес , как дори без селекция буквално е преобразил отбора на сините.

Чак преобразил... Хайде да изкара полусезона и ще видим какво е направил. Днес Лудогорец показаха пълна незаинтересованост към мача и ако имаше как щяха да излязат с юношките. Динамовци спечелиха с това, което ни липсваше вчера на нас - хъс и борба за всяка топка. Иначе читав чужденец треньор много трудно ще вирее в нашата дива действителност. Нали утре ще излезе Кюстендилеца да му прави разбор и човека ще си събере багажа.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 09 фев 2025 21:29

Това не е малко. Аз искам хъс и борба и от нашите, защото и при нас футболните качества не са нещо особено.

А за Кюстендилеца съм без коментар. Отдавна съм казал, че е ниска летва и нищо не става от него. Мисля, че има начини да бъде "ограничен" с изяви.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 09 фев 2025 21:33

ivo55 написа:
The_Miz написа:
ivo55 написа:Най-накрая Фичо си тръгна. Сега феновете ще трябва да си намерят друга дъвка.
Така е редно и правилно, предвид че други хора вземат решенията, но се крият и не поемат отговорност. Е, Фичо я пое, а сега мизерниците ще трябва да излязат с имената си и вече те да носят отговорност за решенията си. Особено фенове на подуянци, с власт в ЦСКА ...

Каква отговорност е поел? Ако беше поел отговорност, щеше да си тръгне още през август след фиаското със Стипич. Или най-малко, когато си тръгна Орманджиев. Не знам дали си присъствал на срамния бараж с числата, но след мача се обясняваше пред феновете и се тупаше в гърдите как е голям цесекар и как от този момент той поема цялата отговорност в спортно-технически план. А после постоянно лъжеше феновете с реплики като “следващата седмица”, а накрая даже се покри като мишка и спря да говори пред медиите. Никакво уважение не заслужава. Дори последните трансфери да не са негови, такъв човек няма място в ЦСКА.

Остави го вече Филипов, напусна. А ако ти е интересно, поинтересувай се колко пъти е предлагал да си тръгне по същия начин - по взаимно съгласие. Просто снощи са му приели предложението, като е прието от един левскар, който няма да излезе да каже, че откакто е назначен, въпреки че първо не е фен на ЦСКА, и второ няма нищо общо с футбола като спорт, е заявил, че крайните решения за селекцията и изобщо дали да се прати оферта и каква, са негова работа. Фичката си е виновен, защото дефакто прие да стои като бушон. Да се оправя в живота.

Пак издишаш моето момче.
Златков (говедото) бе назначен на 26.09 и няма никакво участие и не носи никаква отговорност за глупостите на Фичо, Орманджиев и Славов направени през лятото.
Животното каза следното преди един месец :
"Е как да се махне сам, при джуджето заплатата му беше 2500 и точно преди гюнай да избяга му я вдигна на 8000 за да плаща Валтер масрафа".
И какво по-нормално нещо от това изпълнителния директор да има последен думата за парите ?! Особено като знае как тези тримцата дадоха за Исека 1,2 милиона евро и 1млн евро за Коалипо.
За това колко е дал на клуба Фичо? Беше добър футболист, но общо в ЦСКА има 97 мача и вероятно има поне 200 човека с повече мачове от него.
Сещам се веднага за Вион, които има над 150 мача ...примерно !
При представянето на "говедото" Златков клуба написа:
С цел по-ефективното и целенасочено планиране и изпълнение на стратегическите цели на ЦСКА, Управителният съвет на Фондация “Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука” избра за нов Изпълнителен директор на клуба г-н Радослав Златков. Мисията пред г-н Златков е да ръководи мениджърския екип на ЦСКА, за да оптимизира управлението на приоритетите на клуба, а именно: реконструкцията на ст. “Българска армия”, модернизирането на тренировъчната база в Панчарево и развитието на детско-юношеската школа. Паралелно с това ще менажира обновяването на играчите в отбора, което ще превърне ЦСКА в модерен европейски клуб.
И накрая доста се засягаш от квалификации и обиди , но ти си човека които най-много обижда останалите потребители тук в този форум.
Но наистина не ми е понятно и не мога да разбера защо и с каква страст бранеше Фичо и Орманджиев винаги .

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 09 фев 2025 21:59

Как да ти обясня каквото и да е било, като дори не си успял да вденеш, че не защитавам Филипов и Орманджиев... Представи си колко ти е несъстоятелно мнението. Написал си дълго мнение, а смисълът му късичък.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 09 фев 2025 22:07

В никакъв случай не трябва да се наема българин на мястото на Фичо. Българския футбол е толкова изостанал. И в технически, и кадрови, и във всякакъв смисъл. Трябва да е някой отвън. Вземи си някой немец/французин/испанец с голям опит и виж как ще се получат нещата. Ама въпросът е дали ще се навие да дойде в кочината, наречена БГ футбол?! Като още отсега знам отговора.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 09 фев 2025 22:09

Фичката най-после сдаде поста. Бая назландисване падна, ама го сдаде! Успех в живота, Фичка!

Иначе умирам да чета как някой пак саботирал клуба отвътре...... :))))
Ел Любо и лицето Младенов редовно ги саботираха СС и Джуджи, сега разбираме, че и Фичо го саботирало някакво говедо, .... абе явно не е лесно да си можещ армеец в родния си клуб - всичкото началник ти завижда и те дърпа надолу.

Сега остава да се кръстим лицето Младенов да не се нареди на дебелата софра, че тогава вече ще стане страшно.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “ЦСКА”