Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот danko_sot » 02 яну 2025 11:02

За много години, Армейци. Пожелавам на всички да са живи и здрави.

Иначе покрай НГ няма много новини около клуба:

- по последни данни се отказваме от Доминик Янков, което за мен е правилно решение предвид, че Шопов сега е в пикова форма, а и все още разполагаме с Линдсет, а се връща и Чорбаджийски.

- Отворени сме да разкараме доста играчи, сред които на първа линия са Християн и Турицов, както и Хайнц и Скаршем, като за последния обаче се твърди, че ако остане все пак ще получи още един шанс да се докаже. Споменава се и името на Файтон, което ме учуди малко. Ако е истина, за него със сигурност ще търсим сериозна сума, която да възвърне поне част от вложените за него средства. Но и ще отвори още по-сериозна пробойна по атаката ни по фланга.

- според голяма част от медиите грузинското крило от Динамо Киев се е съгласило принципно да подпише с нас, но при условие, че клубът му Гренада не успее да се класира за елита на испанското. Спекулира се, че заплатата му ще е шестцифрена в левове и то месечната.

- Имаше слухове и за интерес към бивши играчи на Локо Пловдив по времето на Томаш- Ханкич и един тъмнокож нападател, който също бе продаден. Но мисля, че тази новина е по-скоро плод на някое журналистическо въображение, отколкото истина.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 02 яну 2025 15:39

За много години! Живи и здрави!

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 02 яну 2025 19:25

Честита Нова година и от мен.

Ще си позволя да направя кратък анализ на 2024.
С риск да ме помислите за напълно луд, ще кажа че за мен това е една най-положителните години за ЦСКА.
Разбира се изключвам резултатите, но може би именно те бяха спусъка който задейства промените.
Не помня кога последно съм бил толкова обнадежден за бъдещето на клуба...

Относно трансферите.
И аз се изненадах от информацията за Файтон, притеснява ме това че източникът е 24 часа.
Надявам се да остане поне до края на сезона, според мен той сега набира скорост и цената му ще се покачи още.

За Доминик Янков съм със смесени чувства, но мисля че може да помогне също.

Грузинеца смятам че ще е топ попълнение, но видях подкаст на фен на Шалке който го коментираше, може би и там се спряга неговото име. Не шпрехам немски.

Задължително трябва да задържим и Куялипу но това ще е трудно...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 яну 2025 14:19

https://blitz.bg/sport/bg-futbol/cherve ... 57506.html

Остана още един елемент за подмяна.
Но явно той си върви в комплект с треньора. Засега......
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 03 яну 2025 17:17

Plamen Vachev
Някой голям философ ще да пише в тая група.. Явно даващ много пари за ЦСКА.. акъл се ръси яко

Червена София
Plamen Vachev Повече пари съм дал за ЦСКА от теб и фичката взети заедно, умножени по 100. А фичката и доста е взел, а не знам да е дал.
И това е не е група, а страница!

Оставям на ваша преценка какъв селчо е създал тази фейсбук група, паразитирайки върху популярността на ПФК ЦСКА :)))

В момента в ЦСКА куп служители работят много активно над селекцията, като да, отново се опитват да се надскочат и да направят трансфери, каквито не сме свикнали да се правят в ЦСКА. И не е лесно. А ма да се твърди, че се прави от Филипов и той я бавел вече 1 месец, е смешно ... Точно пък Филипов не я прави селекцията тази зима. Участва с мнение, ама изобщо не е водещото лице или отговорник някакъв. Тази зима е по-скоро нещо като координатор :)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 03 яну 2025 17:25

Приканвам ви да четете и вярвате само на dsport и Тема Спорт.
Първия сайт си проверява информацията по няколко пъти а втория е близък до ЦСКА.
Всичко друго за мен е борба за повече четене и реклама.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 яну 2025 07:22

W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 07 яну 2025 12:22

Рядка снимка !
Лафчис с екипа на ЦСКА.

Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 яну 2025 13:09

.Интервю с Карлос Насар..
-Как се запали по ЦСКА? Защо стана от ЦСКА, а не от Левски, Славия или някой друг отбор?
-Станах от ЦСКА в мига, в който влязох в залата за вдигане на тежести. Всички около мен бяха армейци. Това са достойни хора, хора за уважение. Освен това в ЦСКА са играли най-добрите български футболисти за всички времена. Като добавим рекордните титли и отличните постижения в Европа, ето ти отговор на въпроса защо съм от ЦСКА. Но има и още нещо. На 13 години гледах първия си мач на ЦСКА на стадиона. Само като видях публиката, ахнах. Точно тогава онази магия, която е неописуема, ме завладя. Червената магия, която няма как да я опишеш.

-А Стоичков?
-Какво за Стоичков? Той е най-великият за всички времена. За първи път се срещах с него благодарение на Николай Вълканов – друга моя опора в живота. През лятото пък Стоичков беше на олимпиадата. Посети ни в олимпийското село и ме надъха..
-Хайде кажи ни откровено за офертите от Бахрейн и Катар към теб. Предлагат ти да се състезаваш под техния флаг, нали така?
-Да. Предложиха ми огромни суми.

Какво значи огромни суми?
-Значи милиони долари.

-Милиони за няколко години напред или на ръка?
-Става въпрос за пари накуп. Защото, ако приема да се състезавам за друга държава, ще бъда наказан. И те са готови да платят въпросната сума и да ме позлатят.

-И ти?
-Какво аз? Аз никога няма да предам родината си. Никога! Спомените са ми тука, детството ми е тука. Химнът, който си обичам много, си е тука. Всичко ми е тука.

-Тъкмо щях да те питам какво е България за теб?
-България е моята родина, България е моят дом. България е моята майка. .
.https://temasport.com/%d0%ba%d0%b0%d1%8 ... %b7%d0%b0/
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 17 яну 2025 22:39

Шефът на международния отдел в ЦСКА-София Боряна Стойчева обяви, че напуска клуба. Тя стори това в социалните мрежи.
„С голяма благодарност и уважение към клуба обявявам, че се разделя с ПФК ЦСКА. За мен беше истинска привилегия да работя с екип от невероятни професионалисти. Вярвам, че най-трудните моменти са зад нас и е само въпрос на време да се реализират целите и визията на този страхотен екип. Успех на всички в бъдещите предизвикателства! Ще следя с интерес развитието на ЦСКА“, написа Стойчева.

Върни се в “ЦСКА”