Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Sens85
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Sens85 » 21 ное 2024 15:18

MASTER_COOL написа:"Слабака" Джеймс Ето'О пред трансфер в Лацио за 3 млн. евро.

Това ако е истина, може да донесе доста добра печалба за много кратко време, както и престиж за клуба.
От друга страна не ми се ще да продаваме играч, който пасна на отбора само след няколко месеца и то по време на зимната пауза.
Но и да спреш футболист от трансфер в отбор като Лацио, може да повлияе доста негативно..

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 ное 2024 15:28

Няма как да го спреш ,а и няма смисъл. Взехме го за 1 млн и ще сме на плюс с 2 млн. Ще му намерим заместник и ще можем дори да вземем още един.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 21 ное 2024 15:47

MASTER_COOL написа:Няма как да го спреш ,а и няма смисъл. Взехме го за 1 млн и ще сме на плюс с 2 млн. Ще му намерим заместник и ще можем дори да вземем още един.

Да не бързаме с тигана :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 ное 2024 17:28

Аз съм му фен номер 1 тук. Ако остане също е бонус

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 21 ное 2024 18:35

Най-накрая. Една година го гледах как преди всеки мач нагъва чипс в ложите на Армията и Васил Левски. Няма да липсва.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 26 ное 2024 14:13

Трябва да призная и пред себе си, че доста прибързано съм "оплюл" Станислав Шопов

Ще ви разкажа една интересна история :

На един мач по Ганчево време случайно се натъкнах на една голяма приятелска компания в Сектор В. Бях до тях и си коментирахме много неща за мача, докато не споменах Шопов колко е слаб за мен. В този момент ( явно негов близък приятел ) ме нападна и ми сподели : "ще ти разкажа нещо от кухнята - НЕМ и Гриша Ганчев имат закон - На първо място са Линдсет и Хайнц - ти си последна алтернатива, независимо от формата им, независимо от твоята - ако са контузени или наказани имаш шанс - иначе НЕ !"

Сега след като получи шанс - той определено го "сграбчи" и показа качества. Явно е бил смачкан психически.
Трябва да продължи да играе за нас, защото е типичен плеймейкър

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 ное 2024 11:17

София,
29.11.2024 10:54
(БТА)
Полузащитникът Амос Юга е постигнал споразумение за разтрогване на договора си с клуба. Националът на Централноафриканската република се сбогува с ЦСКА с публикация на своя профил в Инстаграм.

Това бе всичко от мен, благодаря ви много…“, написа Юга.

Амос Юга изигра 147 мача с 6 гола и 18 асистенции за 4 сезона с червената фланелка.

От началото на тази кампания халфът, който носеше капитанската лента, не попада в плановете на спортно-техническия щаб, най-напред при Томислав Стипич, а след това и при новия треньор Александър Томаш.

Тази есен 31-годишният футболист изигра 6 мача за дубъла на ЦСКА във Втора лига.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 ное 2024 11:20

Треньорът на Лацио Марко Барони коментира информациите за интерес към камерунския халф на ЦСКА Джеймс Ето'о.

"Интерес към Ето'о? Няма, абсолютно не", заяви 61-годишният Барони.

Първите информации, че Лацио следи Джеймс се появиха в сайта Transferfeed в средата на месеца. Изданието съобщи, че спортният директор на орлите Анджело Мариано Фабиание бил в София за дербито между ЦСКА и Лудогорец, за за гледа и изявите на халфа.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 ное 2024 11:29

Бившият капитан на ЦСКА - Амос Юга, се сбогува с емоционален пост с клуба. Днес стана ясно, че той се разделя с "червените" след 4 години сътрудничество.

Полузащитникът благодари на много хора, начело с Данаил Ганчев, като спомена, че не се разделя с клуба по начина, по който е искал.

"10 юли, 2020-а, беше началото в България и по-специално в ЦСКА София. Нямах представа къде съм дошъл.

В продължение на 4 сезона бях в състояние да разбера страстта, очакванията и пламът, които съпътстваха този клуб, който ми даде възможността да играя в Лига Европа и Лига на конференциите.

19 май, 2021 г. ще остави прекрасни спомени, защото успях да вдигна моя първи професионален трофей. Имах шанса и привилегията да нося капитанската лента няколко пъти.

Бих искал да благодаря на всички тези хора, които ме накараха да се чувствам удобно в този клуб, начело с Президента Дани Ганчев, както и треньорите, които срещнах, техническият и медицинският щаб.

Благодаря на много мои съотборници, с които имах възможността да се развия в този дълъг период. Благодаря на всички хора, които срещнах извън терена за тяхната доброта. Благодаря на тези хора, които ме носят в сърцата си, отблизо и далеч.

За съжаление, условията около моето напускане не са това, на което се надявах, но това е, което е.

След 147 мача, 6 гола и 18 асистенции, напускам с високо вдигната глава и с чувството, че съм дал всичко на терена, че съм бил възможно най-честен и извън него, каквото и да може да се измисли или каже за мен. От моя страна, това беше най-добрият избор в кариерата ми - да дойда тук и да имам честта да нося тази фланелка.

Благодаря и довиждане

Амос Юга", написа той в Instagram.

Върни се в “ЦСКА”