Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
И при Цеката работят страшни професионалисти ! Не знаят колко чужденци могат да играят за дубъла !
Цеката е смешник и ми е чудно как бивши цесекари му се вързват. Хубаво е, че 95 % от червената общност го разпозна и отсвири и не се разделихме.
Днес които има възможност нека да отиде.
5 лева билет ,картите също важат.

5 лева билет ,картите също важат.

В групова фаза ли се провежда турнира или на елиминации?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз едно време се сърдех, ако наш футболист или легенда отиде да работи за врага.
Обаче това си е работа. Вярвам, че човек има право да работи, където си иска. Важното е да показва уважение към клуба, където си е вадил хляба.
По-скоро вече не вярвам на някого, когато се тупа по емблемата.
Обаче това си е работа. Вярвам, че човек има право да работи, където си иска. Важното е да показва уважение към клуба, където си е вадил хляба.
Те не останаха вече много :) от треньорите цесекари Ицо Янев, Светльо Петров,Томаш, Манчев, Червенков които не са били при авиаторите. Останалите се изредихаdjd написа:Аз едно време се сърдех, ако наш футболист или легенда отиде да работи за врага.
soilwork написа:Те не останаха вече много :) от треньорите цесекари Ицо Янев, Светльо Петров,Томаш, Манчев, Червенков които не са били при авиаторите. Останалите се изредихаdjd написа:Аз едно време се сърдех, ако наш футболист или легенда отиде да работи за врага.
Под врага имам предвид и делиорманци. Пък и при подуянци. То си зависи от човека. Ако е размахвал средни пръсти или е носил фланелка "Аз мразя ЦСКА", няма как да е приет, откъдето и да идва.
-
- Контакти:
Тежък жребий за купата Спартак Вн - ЦСКА
CSKA_FEN4E написа:Тежък жребий за купата Спартак Вн - ЦСКА
Томаш трябва да знае как да победи селекцията си и бившия си тим .
Надяваме се , че знае де :)