Аз просто съм в потрес от 60% от коментарите след мача със Септември. Някои така наречени фенове ги няма по 1-2 месеца и накрая влязат след някоя загуба за да започнат оплюването по треньор и отбор. Не знам колко им сече пипето и не искам и да се напрягам да научавам, но ще го напиша за последен път белкем някой малко чатне!
Томаш може да е подценил мач, но може и футболистите да са го подценили. Всеки футболист който получи шанс да играе за този отбор трябва да даде максимума от себе си за доброто на отбора и треньора. Психиката на отбора е трагична и това се вижда във всеки мач и затова не мисле че е виновен Томаш. Половината от старите играчи които получиха шанс да играят в този мач, не показаха че заслужават да са в отбора. Също така вина според мен има и във спортнотехническата част ( Фичо, Орманджиев, Александров и т.н. ) Като цяло отбора е в трагично положение и не знам защо някои хора тук си мислят, че виждаш ли паднали сме от Септември и е свършил света и дай да махаме треньора. Имам даже познати които искат Още на полусезона да дойде Л. Пенев. Е това е несериозно при положение че за две години сме сменили мисле 3 треньора ( не съм много сигурен, не ги и броя вече ). Също така отбора започва да се гради на ново с нови играчи които трябва да се напаснат един към друг и е нормално да има и такива мачове. Не знам и защо си мислите че тази година ще играем в Европа и ако не е така, значи треньора не може да направи нищо. Може би ако успеем на направим фатката като сините и от 7 място се класираме, но до там има още много време.
Всеки има вина за този мач, като почнеш от собственика и свършиш до чистача както се казва, но смяна на Томаш е напълно ненужна и колкото им се иска на някои хора, не вярвам някой да е толкова луд да плаща пак неустойки и да търси следващия който да седи 2-3 месеца и накрая да го изгонят и пак да му плащат! Няма толкова луд човек според мен.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- redhooligan
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
redhooligan написа:Може би ако успеем на направим фатката като сините и от 7 място се класираме, но до там има още много време.
Седмото място вече го няма в уравнението. За ЕКТ трябва отбор да завърши максимум до пето място.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Между другото чуват се вече предположения засега, че е възможно Стилян Петров да бъде спортен директор при нас. Тези твърдения са на базата на това, че той е съдействал доста за идването при нас на Купър. А тези дни се появи новина, че и друг футболист от Премиер лийг има шанс да акостира при нас, доведен от Стан. Честно казано не виждам причина Стенли да кара футболисти при нас без причина. Може и да има нещо вярно в тези слухове. Може би ще заеме някакъв пост при нас, но не съм сигурен точно какъв.
А относно Томаш някои хора тук си мислят, че едва ли не искам да го махат и т.н. Не е така. Но аз си мисля, че със селекция за 4 млн. квота за Европа е постижима цел в Ефбет лига, дори и при обстоятелствата, в които той пое отбора.
Най-логично е евентуалният нов спортен директор, който и да е той, да реши въпросът за треньора след края на сезона.
А относно Томаш някои хора тук си мислят, че едва ли не искам да го махат и т.н. Не е така. Но аз си мисля, че със селекция за 4 млн. квота за Европа е постижима цел в Ефбет лига, дори и при обстоятелствата, в които той пое отбора.
Най-логично е евентуалният нов спортен директор, който и да е той, да реши въпросът за треньора след края на сезона.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Ако Стилян дойде при вас ще е най доброто нещо от години насам. Много разумен и отговорен човек , а и е в час с футбола както и с контактите си.
Вълчан написа:Ако Стилян дойде при вас ще е най доброто нещо от години насам. Много разумен и отговорен човек , а и е в час с футбола както и с контактите си.
Така е. Молете се да не идва :)))
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
CSKA 78 написа:Няма спор, ако загубим мача срещу "Левски" ще е краят на сезона за нас! Понеже ще изоставаме много от първите 4-ри отбора(даже от първите 5 отбора)! А това ще е крайно незадоволително(много меко казано), особено заради огромните суми за трансфери, които дадохме в края на летния прозорец! Ако това не дай боже се случи, тогава всички ръководители трябва да си подадат оставките!
Стискай палци
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
danko_sot написа:Така е, но дори и при най-лошия вариант в момента едно освобождаване на
Томаш и търсене тепърва на нов треньор е още по-безсмислено. В крайна сметка ние платихме и неустойка за него и сега ще го гоним след един месец. Пълна глупост. Да седи до края на сезона, но при некласиране в Европа и липса на игрови стил и резултати как да го оставиш и за следващия сезон!?!?
Вчера по ЦСКА фен тв наблегнаха отново на лошата психологическа форма, в която се намираме, а тя, ако си спомняте беше супер очевидна и при Стипич. Тогава след като ни поведат и край. Срещу Септември отново се видя подобна липса на реакция при негативен резултат. Няма как да станат нещата при такава психика на отбора. Няма как!
Отделно липсата на лидери, за което също стана дума и беше очевидно и по времето на Стипич. Някои от новите може и да се превърнат в лидери с времето, но за момента аз не виждам такъв сред тях.
Вижте, нещата в клуба по отношение на инфраструктура, като бизнес бранд и т.н. седят много добре. Проблемът е изцяло спортно-технически. Нито президентът е виновен за това нещо, нито дори треньорът, защото той е само следствие на серия от решения от хората, които взимат спортно-техническите решения- кои да е треньор, кои играчи да се купят, кои да се продадат, на кои да се подновят договорите и т.н.
Ако ми следите мисълта и логиката много ясно ще разберете за какво говоря и за кого. От ден 1 на новата власт и първата пресконференция повтарям, че ЦСКА има нужда от спортен директор. Човек, който разбира много от тази материя, има контакти в чужбина, знае езици, умее да преговаря, има око за таланти и нещо много важно- да има визия, да има цялостна стратегия и план за развитието на клуба в спортно- технически аспект.
Данко, молим ти са, кат на чуек ти са молим, към края на сезона ни кажи какво си решил, оставаш ли го или го махаш.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Статистиката на Шопов срещу Германия снощи.
Не игра хич лошо момчето.

Не игра хич лошо момчето.

Лично за мен Шопов получи при нас достатъчно време да се наложи и да покаже качества, но не успя.
И за него и за нас мисля, че е по-добре да се разделим с директна продажба. По-скоро не говорим за това, че е слаб футболист, а че му липсва характер и че няма лидерски качества. Но реално и Пол Скоулс примерно не беше лидер и беше тих, но знаем какво стана с него в Юнайтед. Така че пак опира малко и до качества.
Реално той ако отиде в Ботев, както Попето намеква с публикация в интернет, пак може да му е трудно, ако го пускат в средата като опорен халф.
Не знам дали знаете, но техния титулярен опорен халф скъса връзки. Продадоха ни Ето'о. И сега Ботев остават само с Карабельов като опорен халф, така че не знам Шопов ще му е трудно и там да се наложи според мен, а позицията на 10 е заета от Попов. Но му желая късмет на Шопов, ако ни напусне.
П.П. Сега отивам на стадиона. Очаквайте отзиви за Пинто :)
И за него и за нас мисля, че е по-добре да се разделим с директна продажба. По-скоро не говорим за това, че е слаб футболист, а че му липсва характер и че няма лидерски качества. Но реално и Пол Скоулс примерно не беше лидер и беше тих, но знаем какво стана с него в Юнайтед. Така че пак опира малко и до качества.
Реално той ако отиде в Ботев, както Попето намеква с публикация в интернет, пак може да му е трудно, ако го пускат в средата като опорен халф.
Не знам дали знаете, но техния титулярен опорен халф скъса връзки. Продадоха ни Ето'о. И сега Ботев остават само с Карабельов като опорен халф, така че не знам Шопов ще му е трудно и там да се наложи според мен, а позицията на 10 е заета от Попов. Но му желая късмет на Шопов, ако ни напусне.
П.П. Сега отивам на стадиона. Очаквайте отзиви за Пинто :)
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ти как не си фен на Ботев. Шегувам се, радвам се че си наш.
Пожелавам поне две асистенции на Мика :)
Пожелавам поне две асистенции на Мика :)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]