Sens85 написа:danko_sot написа:Още трябва много да се подобри. Малко като житен бегач и кон с капаци. Другият кандидат от ляво, косоваря- гола вода до тук. Сега и контузен бил даже.
От другата страна тоя Локило играе, ама заради Томаш не може да захапе. Един мач цял няма. Илианчо дотука има желание, ама само с желание не става. Пренавит е почти всеки мач. Очаквах много повече и от него.
В мача със Септември ясно се видя, че Кареасо не става за дефанзивен халф. И в тази зона проблеми.
Купър, ако не се оправи, ще берем ядове. Колев е добър с глава, а Делова май там издиша, Сангарето и той е як, а тоя Кордоба е жилав, но няма мускулна маса и ще го мачкат май.
Ако не успеят да вдигнат Купър и Делова за мача с говедата сме чао, колкото и да не ми се иска да го призная.
Играят абсурден футбол, двама ръгачи отпред и каквото стане, но това в БГ върви и особено ако не сме със стабилна защита.
Че загубата от Септември е трагедия няма спор, но и Томаш го каза, че фокуса до сега е бил защитата и не е имало достатъчно време да се обиграва тактика в предни позиции.
Общо взето разчитахме на кой каквото успее да направи.
Истината е че се иска време, няма как да стане от днес за утре.
Има и такива случаи, но те са по-скоро изключение и се основават на някаква химия а не на здрава работа. Обикновено са краткосрочни. Истински добър отбор се гради трудно, в България за последните 20-тина години дори нямаме подобни примери, затова и сме толкова нетърпеливи.
Имам усещането, че ще сме пример в това отношение ако феновете успеем да си здържим нервите. Досега нямахме доверие в ръководствата и това предизвикваше някои избухвания, но това което се прави в момента мисля че заслужава доверието ни.
Абе уж фокуса е в защита, ама като гледах Септември кви контри ни правеха. Те всъщност освен гола имаха още поне 3-4 опасни ситуации. А при гола им със сигурност имаше тактическа грешка при подредбата ни зад линията на топката.
Той Томаш си го каза след мача: "Върнахме се в първи клас". Честно казано аз напълно съм съгласен с него след видяното в този мач. Притеснително е, че повечето от играчите ни изглеждат в слаба форма, не показват отборна игра и добри взаимодействия помежду си.
Срещу Септември второто полувреме някой от играчите, особено от резервите, имаха желание, но изглеждаха припряни и някакси изнервени при отиграване в по-изгодни ситуации. Визирам Колияпу най-вече. Сякаш искат да обърнем мача, но не знаят как и какво да правят. Тук е моментът треньорът да се намеси, да опита да успокои играчите, да им даде точните напътствия. Сешоарът също не си пролича през второто полувреме, ако е имало такъв въобще на почивката.
1 месец е наистина малко време и дори и да паднем от Левски не смятам, че Томаш ще бъде поставен под сериозен натиск. Но трябва да има някаква промяна в отбора и играта в близко бъдеще, ако искаме сезонът да е поне частично успешен и тя трябва да дойде основно от треньорския щаб, а след това и от играчите.