Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот danko_sot » 24 сеп 2024 11:42

sly написа:Да ни е честит още един Директор, от днес. :)

WTF??!

Прочетох му визитката. Има опит предимно в телекомуникациите. Работил в М-тел, Виваком, Алкател и изпълнителен директор на "България Еър". Завършил Технически университет.

Аз не виждам този човек какво общо има с футбола и спорта дори като цяло. А иначе от информацията става ясно, че този ще бъде най-високо в йерархията на управленската ни структура и ще координира всички останали дузина директори.

Стоянчо изпада в миманса, става административен директор и ще отговаря за социални проекти и тем подобни глупости. :)

Фичо пак ще отговаря основно за озеленяването, нищо, че пише, че щял да координира и контролира първия, втория и третия отбор.

Този новият ще отговаря и за привличането на нови играчи.

https://youtu.be/mgYuT6DPpxk?si=4lXdP4opmimVFTpg

П.п. От 5 G мрежата до ЦСКА
На това му се казва плавен преход .... :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 сеп 2024 13:31

Доста изненадващо назначение . Не го познавам този човек и нищо не мога да кажа.
Четох, че бил в обкръжението на Спас Русев, което на мен категорично не ми допада
Може би се снема част от доверието към Фичо и Орманджиев или си е бил планиран ход
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 сеп 2024 13:52

MASTER_COOL написа:Доста изненадващо назначение . Не го познавам този човек и нищо не мога да кажа.
Четох, че бил в обкръжението на Спас Русев, което на мен категорично не ми допада
Може би се снема част от доверието към Фичо и Орманджиев или си е бил планиран ход

Може би се цели в ЦСКА да се въдвори ред защото тези тримата директори досега реално се оплетоха и нещо не им се получаваше.Беше наблегнато, че Златков има богат опит като ръководител, вярно, че не в спорта, но в сериозни фирми.А футболът отдавна е станал бизнес.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 сеп 2024 14:11

И аз прочетох между редовете за акцента, че е успешен мениджър с опит 25 години.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 24 сеп 2024 14:22

danko_sot написа:
sly написа:Да ни е честит още един Директор, от днес. :)

WTF??!

Прочетох му визитката. Има опит предимно в телекомуникациите. Работил в М-тел, Виваком, Алкател и изпълнителен директор на "България Еър". Завършил Технически университет.

Аз не виждам този човек какво общо има с футбола и спорта дори като цяло. А иначе от информацията става ясно, че този ще бъде най-високо в йерархията на управленската ни структура и ще координира всички останали дузина директори.

Стоянчо изпада в миманса, става административен директор и ще отговаря за социални проекти и тем подобни глупости. :)

Фичо пак ще отговаря основно за озеленяването, нищо, че пише, че щял да координира и контролира първия, втория и третия отбор.

Този новият ще отговаря и за привличането на нови играчи.

https://youtu.be/mgYuT6DPpxk?si=4lXdP4opmimVFTpg

П.п. От 5 G мрежата до ЦСКА
На това му се казва плавен преход .... :)

Нищо изненадващо няма. Това ще ви е човекът строеж :)
Ще има едни финансови потоци , фирма изпълнител , 10 фирми подизпълнители , всяка с различни представители. Договори , преговори. 100% ще се появят едни изненадващи търговски площи , които на проектите ги няма. И там е срещи с фирми , хора , всеки с негови си идеи.
Очевидно е човек работил с големи бюджети и с по няколко проекта наведнъж.
Или предпочитате градинаря , който с 5 футболиста не се разбра за 3 месеца :lol:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 24 сеп 2024 14:38

Според мен категорично се снема част от доверието от досегашните директори, особено от Орманджиев. Все пак да не забравяме, че досега именно Фичо и Стоян се водиха изпълнителни директори, а вече той ще е новия такъв и самостоятелно ще взима окончателните решения.
Стоян официално вече е административен директор (с декоративни функции), а Фичо си остава спортен директор. Но е написано за функциите на новия, че ще отговаря и за обновяване на състава или нещо от сорта, което означава, че ѝФичката пак ще дава интервюта само общи взето и от него няма да зависи много.
От трета страна имаме Александров, който уж беше за строителните дейности и инфраструктура, но първо назначиха друг Директор на неговия пост, а сега и този ще е пряк отговорник за Панчарево и БА.

И какво излиза? Слагаш някакъв, който цял живот се е занимавал с телекомуникации и джиесеми и 1 година е бил директор в "България Еър" да се занимава и управлява строителни дейности и спортни (футболна) селекции. А старите такива, които очевидно не стават остават на постовете си, успоредно с новите назначения. И станаха наистина много директори в клуба. Може и да са поне 7, ако броим и Лаптопа.

Теорията ми, че някой друг е действал зад кадър в края на трансферния период може и да излезе вярна, иначе няма логика нашите хора се напънаха зверски накрая и взимат Купър, Исека, Ето и т.н., а 2 седмици след това ги понижават.

Във фейсбук мернах една хубава реплика от български филм като коментар на ситуацията в клуба: "Директори много, багеристи малко".
Иначе всеки може да седи зад бюрото по цял ден с костюма, да пие кафе и да се прави на големия шеф.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 24 сеп 2024 16:40

От футбол трябва да разбира само спортния директор. Останалите директори е желателно, но не е нужно да разбират от футбол, а да имат тапия, да си разбират от работата и да са ръководили нещо по-голямо през живота си от ФК Ловеч...
Проблемът е, че адекватен спортен директор не виждам да имаме. Не виждам и такъв в цяла България, който хем да има достатъчно години успешен опит, хем в голям или поне стедноевропейски отбор, хем да не е изцяло опетнен от блатото ни и да не му дърпа някой друг конците. На мястото на този, който решава, по-скоро бих потърсил такъв човек в чужбина.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 24 сеп 2024 17:20

Понеже виждам, че отново се е разразила истерия да не се коментира футбол или футболния отбор на ЦСКА, а да се изказват мнения относно управлението на клуба и какда се харчат парите, споделям за Вас мнението на собственика на Спартак Вн, след което си го умножете по 100 предвид разликата във финансирането, осигурявана от актуалните собственици на търговското дружество ЦСКА.

Абсолютно съм категоричен в това си решение и то е предупреждение към онези, които очевидно са решили, че аз съм само касичка, а те са „специалистите“ по футбол, които ще дават съвети и мнения, а аз и останалите, които осигуряваме средствата за клуба, само ще плащаме. На всички тях ще кажа една мъдра мисъл, върху която си струва да поразсъждават: Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш“, гласи обръщението на Николов.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 сеп 2024 17:27

Беше време да се назначи някой ,които разбира от ръководство на голяма фирма която оперира с голям бюджет.
Взимаме го от ТИМ (България Еър) , бил е и при Спас Русев .
При всички положения разбира повече от пари от двамата директори-олигоферни.
Стоянчо е най-добре да го направят само пощаджия и така на воля ще се друса ,когато иска.
Фичо не знам какво ще координира ,защото съм сигурен че ако му размениш обувките ,няма да може да се оправи.
Общо взето една предизвестена смяна , която е и доста закъсняла.
Очаквам да видя какво ще се случи и с третия директор , мисля че и неговата съдба ще е същата.
Чакаме да видим Галин Иванов какъв ще го направят.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 сеп 2024 17:30

ivo55 написа:Понеже виждам, че отново се е разразила истерия да не се коментира футбол или футболния отбор на ЦСКА, а да се изказват мнения относно управлението на клуба и какда се харчат парите, споделям за Вас мнението на собственика на Спартак Вн, след което си го умножете по 100 предвид разликата във финансирането, осигурявана от актуалните собственици на търговското дружество ЦСКА.

Абсолютно съм категоричен в това си решение и то е предупреждение към онези, които очевидно са решили, че аз съм само касичка, а те са „специалистите“ по футбол, които ще дават съвети и мнения, а аз и останалите, които осигуряваме средствата за клуба, само ще плащаме. На всички тях ще кажа една мъдра мисъл, върху която си струва да поразсъждават: Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш“, гласи обръщението на Николов.

99 процента от нас изобщо не расъждават как се харчат парите на Папаза а и не ги интересува.
99 процента от пишещите тук просто казват ,че Стоянчо и Фичо са олигофрени на които им беше дадено бая време да покажат колко големи олигофрени са. :)

Върни се в “ЦСКА”