Пич, дори да не е така, не те ли е яд да гледаш нашия клуб в ръцете на тия некадърници? Не те ли е яд да гледаш Фичо, за който на всички е ясно, че не става, да продължава да си взима заплатата.
Просто не става. Може да е свестен човек, може да е цесекар, може да е всичко. Но не става за ЦСКА!
И да колкото по- бързо дойдат кадърни ръководители, толкова по-бързо клубът ще си стъпи на краката.
Тоя сезон вече го пиши бегал. Евентуално можем да се пробваме за купата ;)
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Ама така модерния в последната седмица собственик на Спартак Варна (Павлинчо) снощи не каза дали е морално да вдигне за варненци два пъти цената на билетите за мача с Левски. :) Даже май детските билети напълно са били отпаднали . Така де и децата ще плащат като възрастните.
Назад във времето Павлинчо с бая спортове се беше захванал и се отказа ! И то много по-евтини и изискващи по-малко пари от футбола.
Но не може да му се отрече ,че тази седмица сигурно изкара повече пари от футбол ,отколкото от тръби и винкели.
Назад във времето Павлинчо с бая спортове се беше захванал и се отказа ! И то много по-евтини и изискващи по-малко пари от футбола.
Но не може да му се отрече ,че тази седмица сигурно изкара повече пари от футбол ,отколкото от тръби и винкели.
danko_sot написа:Пич, дори да не е така, не те ли е яд да гледаш нашия клуб в ръцете на тия некадърници? Не те ли е яд да гледаш Фичо, за който на всички е ясно, че не става, да продължава да си взима заплатата.
Просто не става. Може да е свестен човек, може да е цесекар, може да е всичко. Но не става за ЦСКА!
И да колкото по- бързо дойдат кадърни ръководители, толкова по-бързо клубът ще си стъпи на краката.
Тоя сезон вече го пиши бегал. Евентуално можем да се пробваме за купата ;)
Отзад напред:
Тоя сезон сме го писали бегал много отдавна, защото футболните специалисти, които са с отбора и вътре в клуба, са наясно колко е трагично положението, което остави след себе си ниския господин. И преди месец в прав текст ви бе казано, че пълна промяна ще има след 2 години. Заради договорите на най-големите боклуци. Тук е коментирано, дъвкано, дори и от теб. Това че всеки ден ту се сещаш, ту го забравяш и се правиш на собственика дето плаща заплатите, го приемам за твоя характерова особеност. Но ти личи, че обичаш ЦСКА, така че си пиши каквото искаш, дори да е едно и също всеки ден. Не мога да ти кажа какво да правиш, единствено предлагам от време на време е да се сещаш че директорите не играят в отбора. не са тези които трябва да вкарват голове. И не те карат тези футболисти да играят слабо а те не играят слабо от вчера или завчера.
А иначе, понеже ме питаш дали ме е яд, разочарован съм много, разбира се, но намирам за наивно да мисля, че някой в администрацията е виновен, че тия футболисти играят слабо. Донякъде са виновни, че не намират начин да разкарат по-бързо некадърните и тези които проявяват липса на всякакъв характер и желание и да ги заменят, но си давам сметка и че същите си имат договори. А сега че има фенове, които нищо не ги интересува и искат цял нов отбор наред със стария, разбирам ги, защото нито те дават парите, нито разбират наистина от управление, бюджети и прочие.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
gihuelo написа:Ама така модерния в последната седмица собственик на Спартак Варна (Павлинчо) снощи не каза дали е морално да вдигне за варненци два пъти цената на билетите за мача с Левски. :) Даже май детските билети напълно са били отпаднали . Така де и децата ще плащат като възрастните.
Явно съм се заблудил за този господин. Просто поредният злобар в българския футбол.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
В младежката шампионска лига играем срещу Генк (Белгия)
Исках Ман Юнайтед ама не стана.

Исках Ман Юнайтед ама не стана.

-
- Контакти:
Академията на ЦСКА се сдоби с два чисто нови микробуса Mercedes. Возилата са брандирани в червен цвят с надписи „Люлка на шампиони“ и легендарната емблема на клуба. Микробусите са с 21 места и разполагат с абсолютно всички удобства за пътниците.
„Инвестиционната програма в ДЮШ на ЦСКА продължава по план. Няма силен футболен клуб без добре обезпечена младежка школа. За нас от особена важност е да осигурим безопасност и комфорт за младите армейски таланти и тези микробуси ще дадат нужното спокойствие, а и самочувствие на играчите“, коментира техническият директор на червените Михаил Александров. Усилено се работи по планирането на новата тренировъчна база на детско-юношеската школа. Целта е да създадем иновативен спортен кампус, в който децата да могат да провеждат тренировъчен и учебен процес“, добави Александров.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Това е хубаво, дано школата заработи и да успяваме да вадим по някой футболист за първият отбор. Някой има ли информация какво се случва със стадиона?
Това е програмата за следващите 4 кръга.
С Берое ще играем в Стара Загора.

С Берое ще играем в Стара Загора.

- Drunken_Master
- Контакти:
Споменахте предишния треньор. И тук имаше слух – че сте участвали в избора на Стипич.
Хайде и тук ще ви кажа истината. В личен разговор с ръководството на ЦСКА на 3 юни разбрах, че Томислав Стипич поема отбора. Казах на босовете да ми дадат едно денонощие, за да събера информация за Стипич. Това, което се случи с него, не беше изненада за мен. Защото информацията ми за Стипич не беше положителна. Още тогава предупредих ръководните фактори в ЦСКА. На следващия ден, 4 юни, Стипич беше официално обявен за треньор на ЦСКА. Вижте, в живота е необходимо да има доверие. Във футбола е същото. Ако няма доверие, нещата няма да се получат. Нека не звучи самохвално, но аз 30 години съм в този бизнес. Мисля, че имам порядъчна репутация в Европа, а и не само. Мога до 48 часа да взема точна информация за почти всеки треньор и играч, защото хората ми имат доверие и ми казват истината.
https://www.gol.bg/a/113-cska/403685-la ... -i-stipich
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".