Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот CSKA 78 » 29 авг 2024 12:31

Успех на Томаш! Поне е българин, и е свикнал с нашето блато! Сигурен съм, че ще е доста по-успешен от Стипич! То и няма как да не е, след като последният е най-слабият треньор, водил ЦСКА за всички времена! Не знам дали някой ще може да подобри анти-рекорда му в близките поне 50 години!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 авг 2024 17:53

Според Венци всезнайкото Бербатов май поемал властта при нас :idea:

Четох и още една журналистическа клюка, че видиш ли самият Папазки бил взел в ръце нещата и лично той решил да покани Томаш, като е имал и 3- часов разговор с него на 4 очи преди броени дни,а от директорите нищо не зависело. Ти да видиш! Аз толкова ги плюя, а то...... .... Забравих да кажа, че преди един-два дни чух една друга версия от една не много висока репортерка, че нашите сладури искали Томаш още преди сезона, ама Биг боса казал: Не, не е готов! :)))

Чудя се ако е така Защо Папазки не вземе и нещата, свързани със селекцията в свои ръце? И днес няма новини за нови трансфери. Иначе е логично още преди 2-3 дни да е почнал обмен на тема селекция между Томаш и Фичо. Пак според журналистическите интерпретации Томаш ще получи огромен картбланш в спортно-техническото управление, включително и да има главна дума за селекцията.

П.п. Искрено се забавлявам с нашата журналистическа гилдия. Според мен, ако се съберат, спокойно могат да напишат една нова и модерна версия на "Приказки от хиляда и една нощ". Ще засенчат всякакви арабски, турски, китайски, индийски и тем подобни разказвачи на приказки.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 29 авг 2024 18:58

Ако Томаш участва в трансферите и има последната дума по тях, ще имаме доста добри попадения в бъдеще за разлика от сегашните директори.Сигурен съм на базата на това което свърши в Локо и Спартак

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 29 авг 2024 19:11

Томаш поне е интелигентно момче и Бербата навремето го уреждаше на стажове в елитни клубове.
Все нещо е научил.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 29 авг 2024 20:18

За Бербатов прогнозирах още вчера, за да се реши Томаш на този рискован ход освен пари има и друго нещо.Бербатов винаги е демонстрирал много близки отношения с Томаш и екипа му.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 30 авг 2024 14:51

Любопитно е , че никой не обелва и дума за поляганията на отбора воден от Томаш и на Лудогорец и на Левски.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 30 авг 2024 15:23

Томаш ли ги е накарал да легнат ?!?
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 авг 2024 15:26

LoveAndPeace написа:Любопитно е , че никой не обелва и дума за поляганията на отбора воден от Томаш и на Лудогорец и на Левски.

Какво да коментираме това?
Крушарски ако му каже на Томаш да легне ? Томаш какво да каже? Няма да лягам , аз съм от ЦСКА :)
Все едно Генчев не е участвал в лягания или на него да са му лягали? Вие коментирали ли сте това?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 30 авг 2024 15:52

gihuelo написа:
LoveAndPeace написа:Любопитно е , че никой не обелва и дума за поляганията на отбора воден от Томаш и на Лудогорец и на Левски.

Крушарски ако му каже на Томаш да легне ? Томаш какво да каже? Няма да лягам , аз съм от ЦСКА :)
Все едно Генчев не е участвал в лягания или на него да са му лягали? Вие коментирали ли сте това?

Относно Томаш , никой дори и не споменава тия случки. Все едно никога не се е случвало подобно нещо. Какво е можел или не можел да направи няма смисъл да гадаем.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 авг 2024 16:10

LoveAndPeace написа:
gihuelo написа:

Относно Томаш , никой дори и не споменава тия случки. Все едно никога не се е случвало подобно нещо. Какво е можел или не можел да направи няма смисъл да гадаем.

Е обясних ти че няма смисъл . Когато собственика реши да даде някой мач, няма кой да го спре.
Какво да го коментираме?
Интересно ти какво си се загрижил за полягването ? :)
Доколкото съм забелязъл на теб силата ти е в Литекс , булстата, Добри Джуров и т.н.

Върни се в “ЦСКА”