Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

sly
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот sly » 28 авг 2024 23:53

Честито на Томаш
Целия му екип са Цесекари, какво повече. Да му пожелаем здраве и успехи, в първите няколко мача ще му трябва и малко късмет.
Сега ще разберем дали проблема е бил само треньорски.
Само ЦСКА

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 29 авг 2024 00:04

Тоя Фичо и при посрещането на Томаш в Панчарево се държи като малоумен. Мънка там нещо настрани.....изправи се бе цървул, кажи добре дошъл на Сашо. Директор ли си, ***** ли си ?? Ако тоя е преговарял за футболисти в чужбина с такова държане и присъствие разбирам защо никой не идва

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 авг 2024 00:41

Статистиката на Томаш.

Изображение

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 авг 2024 06:52

soilwork написа:Тоя Фичо и при посрещането на Томаш в Панчарево се държи като малоумен. Мънка там нещо настрани.....изправи се бе цървул, кажи добре дошъл на Сашо. Директор ли си, ***** ли си ?? Ако тоя е преговарял за футболисти в чужбина с такова държане и присъствие разбирам защо никой не идва

Голям неможач си е. И тази седмица отмина ! Очаквам след мача с Ботев да каже, ще вземем нови следващия трансферен прозорец :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 29 авг 2024 07:00

gihuelo написа:Тук някъде след плащането на почти милион и половина неустойки на треньори глупостите ,че новите нямат пари трябва незабавно да спрат.

Бюджета за поне двама нови отиде в канала :)))
После, що Фичо бил на Панчарево. :)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

CSKA_FEN4E
Контакти:

Мнениеот CSKA_FEN4E » 29 авг 2024 07:06

MASTER_COOL написа:
soilwork написа:Тоя Фичо и при посрещането на Томаш в Панчарево се държи като малоумен. Мънка там нещо настрани.....изправи се бе цървул, кажи добре дошъл на Сашо. Директор ли си, ***** ли си ?? Ако тоя е преговарял за футболисти в чужбина с такова държане и присъствие разбирам защо никой не идва

Голям неможач си е. И тази седмица отмина ! Очаквам след мача с Ботев да каже, ще вземем нови следващия трансферен прозорец :mrgreen:

Мачът с Ботев е на 30.08. до 2.09 има време до затварянето на тр.прозорец има време за 4-5 класни попълнения.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 29 авг 2024 08:54

Не съм защитник на Филипов, но усещате ли, че започва да се сипе много гаден хейт срещу него и започваме да се настройваме, включително и аз се усетих в един момент..
Къде бил, как посрещнал Томаш и т.н.
Айде да се спрем малко, човека е ЦСКА - ар като повечето от нас и съм убеден, че прави всичко, което може за отбора, дали е достатъчно е твърде рано да се каже.
Не знам дали си давате сметка, колко много са страничните фактори, особено в момента.
Защо не бил в чужбина, хората правят сделки за милиарди по тиймс.
Кой щял да подпише при неговото държание, точно като става дума за футболисти не мисля, че това дори е някакъв фактор, за тях основното са парите и шанса да бъдат известни, другото отдавна го няма.
Мисля че вече се коментира в темата, ако се опитваме да привлечем прилични футболисти, същите със сигурност очакват оферти и от други отбори и чакат края на трансферния прозорец.
Ако правим сделки, те ще са в последния момент, това не е нещо, което Филипов или някой друг може да промени.
Дали това влияе негативно на отбора, на 100% но положението е такова в момента.
Ако искахме футболисти, които никой не иска да пипне с пръчка, най вероятно вече щяхме да имаме дузина нови.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 авг 2024 09:26

Sens85 написа:Не съм защитник на Филипов, но усещате ли, че започва да се сипе много гаден хейт срещу него и започваме да се настройваме, включително и аз се усетих в един момент..
Къде бил, как посрещнал Томаш и т.н.
Айде да се спрем малко, човека е ЦСКА - ар като повечето от нас и съм убеден, че прави всичко, което може за отбора, дали е достатъчно е твърде рано да се каже.
Не знам дали си давате сметка, колко много са страничните фактори, особено в момента.
Защо не бил в чужбина, хората правят сделки за милиарди по тиймс.
Кой щял да подпише при неговото държание, точно като става дума за футболисти не мисля, че това дори е някакъв фактор, за тях основното са парите и шанса да бъдат известни, другото отдавна го няма.
Мисля че вече се коментира в темата, ако се опитваме да привлечем прилични футболисти, същите със сигурност очакват оферти и от други отбори и чакат края на трансферния прозорец.
Ако правим сделки, те ще са в последния момент, това не е нещо, което Филипов или някой друг може да промени.

Ако искахме футболисти, които никой не иска да пипне с пръчка, най вероятно вече щяхме да имаме дузина нови.

Самия той каза че тази седмица а и миналата ще бъде в чужбина и ще води преговори за нояи играчи.
Аз също съм сигурен че прави всичко което е по силите му , но въпроса вече е какви са му силите :)
Ще изчакам и няма да го обиждам до 02.09 , но вече на всички е ясно колко му е капацитета.
А и хората го намразиха заради постоянните негови лъжи за "следващата седмица" ! Е така осем седмици подред казваше "следващата седмица" . Еми да седне и да измисли някаква друга лъжа, която да хване повеч дикиш :)
Виж Орманджиев как лъже ! С финес , даже не знам как не са го взели в някоя партия :)
Дали това влияе негативно на отбора, на 100% но положението е такова в момента.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 авг 2024 09:46

Томаш срещу другите отбори.

Изображение

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 29 авг 2024 10:10

gihuelo написа:Томаш срещу другите отбори.

Изображение

Интересна статистика.
Изглежда доста добре, не е водил топ отбор досега а статистика му срещу отборите, които обичайно са след грандовете е над точка и половина, което е доста прилично бих казал.
Изключвам тази срещу Лудогорец, но там знаем всички как стоят нещата, особено ако видиш по скромен отбор.

Върни се в “ЦСКА”