Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Не може да си сменил петнайсет хиляди треньора за последните петнайсетина години и да очакваш, че те ще чувстват вина. Те не са малоумни, отварят трансфермаркт, виждат я тази статистика и разбират истината- там е управленски хаос и треньорът е бушон. Ще поседя там максимум 6-8 месеца, ще си измият ръцете с мен, ама поне ще имам ЦСКА в CVто и ще си изкарам една хубава заплата и неустойка. А сега и с неговото уволнение след 5 мача ще стане още по-трудно да се намери треньор от чужбина и за в бъдеще. Искаме, не искаме, ще ТРЯБВА да бъде българин. А чужденците ще ни искат все повече и повече пари и гаранции, за да дойдат. И не повтаряйте опорката, ама той и в Грасхопърс така. Грасхопърс сменя трима треньори през онзи сезон и всички са с потресаващи резултати. То и ние сме ЦСКА, ама правим простотии постоянно, никой голям отбор не е застрахован от абсурдно управление и залез. Сега поне има някаква надежда, че ако не стане и със следващият треньор поне някой директор ще изгори, защото при Ганчев нямаше такъв шанс.
Да, аз мисля, че Стипич дали сега или след време, но ще излезе и ще каже някои истини за ръководството на ЦСКА в този момент. Надявам се сега да ги каже, за да разберем какво става в коридорите на клуба.
Гоцев, ти голяма надежда ни даде. Ако не стане със следващия треньор, може и някой директор да изгори. И така ще ги чакаме като свещи един след друг да изгорят..... ;)
Това нещо не се трае. Още сега да махат Филипов. А ако оставят Орманджиев, над него да сложат друг човек, който да командва парада.
Иначе нищо чудно да ни чака най-голямото изтезание и един от най-слабите сезони в историята.
П.п. Реално като се замислим: Би ли съгласил човек като Стойчо или дори Любо като треньор да дойде да работи с шефове идиоти като тези??? :?: :idea:
Гоцев, ти голяма надежда ни даде. Ако не стане със следващия треньор, може и някой директор да изгори. И така ще ги чакаме като свещи един след друг да изгорят..... ;)
Това нещо не се трае. Още сега да махат Филипов. А ако оставят Орманджиев, над него да сложат друг човек, който да командва парада.
Иначе нищо чудно да ни чака най-голямото изтезание и един от най-слабите сезони в историята.
П.п. Реално като се замислим: Би ли съгласил човек като Стойчо или дори Любо като треньор да дойде да работи с шефове идиоти като тези??? :?: :idea:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
По последни данни : 1. ТОМАШ 2. ЯНЕВ
При номер 2 : Втора лига Здравей !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Много добро и на практика задължително решение за освобождаване на този мега ментак.
Бием Левски с новия треньор!
Бием Левски с новия треньор!
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
danko_sot написа:
Може да е слаб треньор, по-скоро е така, но да не забравяме, че беше оставен без централен нападател в първите 4 кръга, дефакто и без крила, тъй като Локило дойде също късно, а и вчера не игра. Липсваше му и адекватен ляв бек, както и опитен типичен дефанзивен халф.
Не знам чии са решенията Брадли де Нойер и Юга да останат извън първия състав. Мисля, че за втория решението е на ръководството, а за първия лично на Стипич. Хърватинът можеше да се опита да ги реабилитира и да се надява на нови попълнения, които постепенно да внедри.
Много трудна задача имаше Стипич при нас. Като добавим, че идва в нова държава, различна култура, както и липсата на фенове...
Не че го защитавам, но много малко треньори биха се справили кой знае колко по-добре от него в тази обстановка, с тези футболисти и най-вече с това некадърно ръководство.
)
Пич, дай по-сериозно. Ръсиш уникални простотии. "Малко треньори биха се справили по-добре" - и кварталния клошар ще се справи по-добре. Искаш да кажеш сигурно, че и Любо, Стойчо или някой друг ще допусне четири загуби по този начин, дори с всичките неразбории. Ще ги допусне, ама друг път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Поредната простотия със смяна на тренера, вместо началниците и футболистчетата. Стипич поне беше обещал да направи ЦСКА шампион. Тези тъпанари трябва да платят неустойката от джоба си, за да се научат да мислят.
Абе и на него не му е лесно :)
С тези тримата олигофрени да преговаряш не е лесно.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Аз съм си казал вече мнението..треньора и прекия отговорен за селекцията , ако са и тримата - значи всички - ВЪН Веднага !
Стипич сам се закопа с малоумните изказвания преди сезона. Целта му ми е ясна - искал е да свали напрежението върху себе си и играчите, но това беше БУМЕРАНГ от който му хвръкна главата !
Стипич сам се закопа с малоумните изказвания преди сезона. Целта му ми е ясна - искал е да свали напрежението върху себе си и играчите, но това беше БУМЕРАНГ от който му хвръкна главата !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
То като му видиш визитката, веднага би трябвало да светне сигналната лампа. Този който го е избрал също би трябвало да си ходи
MASTER_COOL написа:По последни данни : 1. ТОМАШ 2. ЯНЕВ
Ицо Янев не е лош треньор. Реално след престоя му при нас не му беше даден шанс в отбор с нормална обстановка. Лошото е, че в момента при нас обстановката е точно обратното на нормална и не съм сигурен, че може да се справи с цялото това напрежение.