Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот MASTER_COOL » 20 авг 2024 16:28

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 20 авг 2024 17:59

– "И Иван също като нас

навлизаше

в движение

в нещата

Той изгледа огромен брой футболисти, пътува непрекъснато и изпълнява поставените от нас и треньора изисквания към него. Неговите функции са ясно начертани – да филтрира, да систематизира и проследява развитието на играчите. Той е първата цедка при подбора на футболисти. Оттам нататък Филип, Михаил Александров и аз работим в пълен синхрон по селекцията. Крайното решение се взима от Филип Филипов и Стипич. С моя опит знам, че трансферите обичат тишината и поради тази причина бих искал да приключа темата със скаутинга тук."
"Още от началото казахме, че селекцията ще се прави по различен начин, а треньорът ще има активно участие в процеса. Стипич беше назначен в началото на юни, а ние с Филип Филипов нямахме тези функции да отговаряме за селекцията до смяната на собствеността. Реално за три месеца ние трябваше да сформираме скаутско звено и да набележим нови футболисти. Освен това едно от основните изисквания беше футболисти да не се взимат по видеовизитки, а да се гледат на живо. Всеки, който се занимава със селекция и привличане на футболисти, знае, че това е процес, който изисква много предварителна работа. Когато други отбори вече обявяваха нови играчи, ние

тепърва

започвахме

набелязването

на такива.:))) И още нещо – над 80 процента от имената, които излизаха в медиите, са спекулация или реклама на гърба на ЦСКА. Друга категорично невярна информация, циркулираща в медийното пространство, е, че футболисти масово ни отказват. Неслучайно заявихме на пресконференцията, че ни трябват три трансферни периода, за да селектираме отбор и да прецизираме процеса по привличане на нови играчи. Продължаваме да си стоим зад думите."

Майко мила. Направо не знам какво да кажа след това интервю.

"Дон Кихот" на Сервантес някой чел ли е тази книга??? :)

Това е да попаднеш в някаква среда и ситуация без да осъзнаваш реалността и къде всъщност се намираш. Направо да го съжали човек...... А всичко е на гърба на емблемата и ЦСКА.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 20 авг 2024 22:45

Наркомана може спокойно да стане политик ! Умее да лъже доста добре.
От интервюто става ясно че последна дума има Фичо за трансферите.
Ако М.Александров отговаря за инфраструктурата за какво отговаря наркомана?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 20 авг 2024 22:49

Защо му викате "наркомана"!?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 20 авг 2024 23:15

Или е изпечен лъжец или е някакъв мечтател и идеалист.....

И в двата случая мястото му не е в ЦСКА. Няма кой да ги чака две или три години да направят отбор.

Реално говори за два-три прозореца, но ако съдим от първия.......

По думите му за селекцията отговарят Славов (първа цедка), той, Фичо, Александров и треньора. Това са общо 5 човека, което е много.

Не било вярно, че повечето играчи отказвали на ЦСКА. Ами защо тогава няма нови, след като не отказват. Значи излиза, че те не предлагат на играчи.

Бяха анонсирани още поне 3-4 скаути към екипа на Славов на онази прочута пресконференция. Може да са решили да спестят малко пари, защото за тях не споменава нищо. :)

Как да ги подкрепиш? Иска ми се! Иска ми се да имаме треньор, задържал се поне година като нормалните клубове. Иска ми се да се даде шанс на едно ново спортно-техническо ръководство минимум две години. Това са нормални неща и така е в нормалните бели клубове.

Ама как да им се даде шанс, след като от ден 1 се вижда, че те не могат да управляват клуб като ЦСКА. Такова е моето мнение поне ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 21 авг 2024 08:21

Това, което се случва донякъде го очаквах, но се надявах да не сме чак толкова зле..
Смятам че привлечените футболисти не са никак лоши. Страшен хейт срещу Делова, но проблема не е във футболиста а в цялостната игра, за мен той показа неща, които малко защитници в БГ могат.
Нападателя също ми се стори приличен, като стойка и движение, но това е един мач...
Съмнения имам само за Локило.
Тотално съм против драстичните решения след толкова кратко време.
Не смятам, че трябва да се гони някой от ръководството, колкото си по нагоре в една структура, особено футболна толкова по-бавно се вижда резултата от решенията които си взел.
Притеснява ме повече треньора и то не толкова заради резултатите а заради играта в защита..
И все пак решението да се привлече е взето и трябва да му се даде някакво време.
Рязането на глави след толкова кратко време ще донесе повече негативни, отколкото още няколко лоши резултата.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 21 авг 2024 10:55

Малко преувеличаваме с проблемите, аз виждам един от който произтичат другите неволи - Тренера. Нямам особено желание да го сменят, ноо....намекнаха ,че са му дали още два мача. Ще видим.
Относно Томаш как, той е ангажиран. Според мен по-реален вариант е Янев, в момента е свободен, винаги си е водил добре отборите, подобно на Илич навсякъде играчите го уважават, и си е наше момче.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 21 авг 2024 10:58

Единственият проблем в момента е ниското ниво на морал в играчите! Там трябва да се търсят причините защо се е стигнало до това положение, кой е виновникът и т.н. Играчите НЕ СА СЛАБИ! Няма апокалипсис в ЦСКА, има криза. Ще излезем и от нея.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 авг 2024 12:22

sly написа:Малко преувеличаваме с проблемите, аз виждам един от който произтичат другите неволи - Тренера. Нямам особено желание да го сменят, ноо....намекнаха ,че са му дали още два мача. Ще видим.
Относно Томаш как, той е ангажиран. Според мен по-реален вариант е Янев, в момента е свободен, винаги си е водил добре отборите, подобно на Илич навсякъде играчите го уважават, и си е наше момче.

Тренера, та тренера....

Ще го сменим и какво?

Ти мислиш ли, че тези директори могат да се справят с ръководството на клуб като ЦСКА? Отговори ми честно.

Проблемът е по-дълбоко според мен от тренера.

Имаме нужда от лидери както на терена, така и извън терена. Когато журналистът задава в интервюто с Орманджиев този въпрос, последният срамежливо мълчи, отговаряйки само за лидерите на терена. Но много добре подразбира въпроса.

Кой е този лидер извън терена? Някой много добре отбеляза преди време тук, че като нямаш лидер в ръководството и адекватен СД, тогава назначаваш треньор тип Любо Пенев или Мъри Стоилов, който отговаря и за селекция и други процеси в клуба, които по принцип да повече в компетенциите на СД.

Иначе от бг треньорите и аз съм за Янев. За всеки случай го предпочитам пред Томаш. Относно Любо , той е непредсказуем, а и с сега покрай неговия син, май наистина вървят комплект.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 авг 2024 14:33

Върни се в “ЦСКА”