Летен трансферен прозорец и контроли 2019-2020 г.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Летен трансферен прозорец и контроли 2019-2020 г.

Мнениеот Red_Neck » 21 авг 2019 17:44

Успех на Чорбата. Аз си го харесвам, а и е наше момче. Дано се развие. Има перфектна физика за тежък ЦЗ.
Много храчки отнесе на Армията.
По-добре е за него да смени средата.

"Новината" за Фабрини ме изненадва.
Тиаго не бива да бъде оставян без алтернатива и конкуренция. Ако имат някакви идеи за братушката, ОК,... но иначе ще е грешка.
По всичко личи, че Джарета е пътник.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 авг 2019 17:48

Dust написа:
delqnski47 написа:
Dust написа:Важно е, че прецакахте сините за Фабрини.

Тва е партенка.Фабрини каза,че не е получавал от тях оферта.Не ти се получи. :lol:

Не зная, какво е, но след отпадането от ЕКТ да се плаща около 15 000 евро заплата за футболист, който за сега е пейка да играе само в нашето първенство е безсмислено, каквото може ще кеширате до затваряне на прозореца, а и нали всички казвате, че първенството било решено, така че...

Пейка,ама е единствена алтернатива на Тиаго.А и не е толкова лош футболист.Проблемът е,че той сам има желание да смени мястото,което не е добре за нас и ще трябва да се търсят варианти.Тъй че причината не е,че ''ръководството решило,защото е менте'',както приказват тролчетата.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 21 авг 2019 17:57

delqnski47 написа:
Dust написа:
delqnski47 написа:

Тва е партенка.Фабрини каза,че не е получавал от тях оферта.Не ти се получи. :lol:

Не зная, какво е, но след отпадането от ЕКТ да се плаща около 15 000 евро заплата за футболист, който за сега е пейка да играе само в нашето първенство е безсмислено, каквото може ще кеширате до затваряне на прозореца, а и нали всички казвате, че първенството било решено, така че...

Пейка,ама е единствена алтернатива на Тиаго.А и не е толкова лош футболист.Проблемът е,че той сам има желание да смени мястото,което не е добре за нас и ще трябва да се търсят варианти.Тъй че причината не е,че ''ръководството решило,защото е менте'',както приказват тролчетата.

Не вярвам да иска да отиде за по - малко пари да се бори за оцеляване в Румъния, вместо да гони титла в България за повече пари. Фабрини ми изглежда като професионалист, дори и да има проблем с адаптацията, едва ли ще тръгне да бяга в някой по - слаб отбор. Това би било крачка назад в кариерата му, а той вече е на 30 години. Ако е такава безхарактерна потка по - добре да го пускаме да си ходи.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 авг 2019 17:59

Не съм коментирал качествата му, но като погледнеш визитката му и че за 10 години е сменил 14 отбора то няма, какво толкова да се очаква от него https://int.soccerway.com/players/diego-fabbrini/90669/
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 22 авг 2019 13:55

delqnski47 написа:

На разбрах, къде Фабрини е казал същото и кое не ми се е получило?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 авг 2019 14:05

Dust написа:
delqnski47 написа:

На разбрах, къде Фабрини е казал същото и кое не ми се е получило?

Как ще прецакаме някого без същия да е давал оферта?За тва ми стана любопитен коментара ти,не че нещо.
https://topsport.bg/cska/diego-fabrini- ... evski.html
https://topsport.bg/levski/petar-hubche ... evski.html
Айде сега да поразсъждаваме малко... :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 22 авг 2019 15:27

За Фабрини :arrow:

''Параметрите по нея се запазват в тайна между страните. Фабрини няма да бъде под наем, тъй като Динамо придобива изцяло правата му. ЦСКА ще запази и солиден процент при негова бъдеща продажба.''

http://cska.bg/index.php?main_page=docu ... ts_id=8395

Не е баш ''Нищо'' в крайна сметка.
Sofia.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 22 авг 2019 17:22

Жалко за Фабрини, защото ми изглеждаше читав играч на фона на последните ни "покупки", но в крайна сметка насила хубост не става. Хубавото е, че се разбираме сега с него и действително минаваме "тънко", а току виж и някой еврак изкараме от цялата операция! ;) Лошото е, че към момента Тиаго няма алтернатива, освен ако Давидов не заиграе, или не хвърлим някоя трансферна боНба. Мога само да му пожелая успех!
"Здравейте на всички. Искам да ви кажа защо взех това решение. То е изцяло мое. Всички хора в клуба опитаха да променят решението ми, особено президентът и собственикът на ЦСКА. Всички. Но в този момент от живота ми имам нужда от промяна. Не се чувствам на 100% щастлив, а когато не се чувствам на 100% щастлив, представянето ми не е перфектно", коментира Диего Фабрини.
"Мисля, че за мен, за клуба, за всички, решението е най-доброто. Искам да благодаря на всички - на съотборниците си, на всички служители, на ръководството. Искам да благодаря на феновете, защото бяха невероятни. Пожелавам успех на съотборниците си. Надявам се ЦСКА да стане шампион. Благодаря за подкрепата и хубавите моменти", завърши Фабрини.

П.П. Гледах репортажите от мачовете на Динамо Загреб и Цървена звезда и се питах как тези хора успяват да играят плейофи за влизане в ШЛ без нито един "шарен"? Има нещо сбъркано при тях! :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 22 авг 2019 17:33

Какво очакваш да напишат вашите? Прецакахме се с тоя балък и решихме да разтрогнем по взаимно съгласие. С това авторитетчето, на водача на ментета Стойкас щеше се срине на цяло.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 22 авг 2019 17:36

То Ганчев неможе да насмогне с производство на коли, за да плаща на толко играчи :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “ЦСКА”