Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот MASTER_COOL » 19 авг 2024 10:35

Според мен Юга е тартор в съблекалнята и 100 % той е замесен в това действие. Но и Стипич си е виновен, НОВ човек идва и се отнася по този начин с него ! Юга в интерес на истината никак не е лош и определено с него щяхме да изглеждаме много по - добре.

Сега чета, че и Филипов май заминава - Дано е истина ! Този човек просто не става за тази позиция.

При нас както винаги е ПЪЛНА КАША !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 авг 2024 10:40

Невъзможно е да няма преболедуване. Този сезон беше отписан още преди да започне. Нормално е. Въпросът е да се изчистват грешките - управленски и спортно-технически и малко по малко за започнем да приличаме на ОТБОР.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 авг 2024 10:48

Аз съм го отписал ! Дори очаквам пълен крах и за КБ ! Но не искам да ни бият като "маче у дирек". Грозно е ! И е срам за нас ! Недопустимо е да бъдем "леката жена" на А група :idea:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 авг 2024 11:24

Филипов, преди да си замине да излезе и да каже какво става в ЦСКА?

Още преди два месеца писах тук, че той ще е първият изгорял бушон.

Беше употребен и не знам доколко се е чувала пак думата му по спортно-техническите въпроси.

Затова да излезе и да каже какво става в ЦСКА!

Следващият на опашката е Орманджиев. За мен той е основният виновник за сегашното положение в ЦСКА. Остави си за опашка Филипов, но идва и неговия ред.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 авг 2024 11:36

MASTER_COOL написа:Според мен Юга е тартор в съблекалнята и 100 % той е замесен в това действие. Но и Стипич си е виновен, НОВ човек идва и се отнася по този начин с него ! Юга в интерес на истината никак не е лош и определено с него щяхме да изглеждаме много по - добре.

Сега чета, че и Филипов май заминава - Дано е истина ! Този човек просто не става за тази позиция.

При положение, че нямаме типичен дефанзивен халф да пратиш Юга във втория отбор е малоумие.В два мача поред ЦСКА е нула в центъра и противниците ни се гаврят със защитата ни.Нямам обяснение и за физическото състояние на отбора.Като гледам и как си подвикват и карат футболистите по време на срещите явно има голямо напрежение върху тях и съблекалнята е разделена на групи.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 авг 2024 12:06

Аз определено съм най-големият противник на честата и бърза смяна на треньори. Всеки заслужава шанс и доверие, но Стипич просто е тотална катастрофа и оставането му е вредно и грешно !

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 19 авг 2024 12:11

MASTER_COOL написа:Според мен Юга е тартор в съблекалнята и 100 % той е замесен в това действие. Но и Стипич си е виновен, НОВ човек идва и се отнася по този начин с него ! Юга в интерес на истината никак не е лош и определено с него щяхме да изглеждаме много по - добре.

Не че го предлагам, ама представяте ли си как някакви анонимници, дето само родителите им и горките ние сме ги чували, ще въртят подобни номера и схеми при треньор някой като Стойчо или Любо. Та винаги всичко опира до хората.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 авг 2024 12:17

В момента точно те могат да се справят със ситуацията. Много хора са против, но Стойчо е свободен и може да прекъсне това пропадане. И като директор ще е в пъти по-полезен от ФФ

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 авг 2024 12:34

Проблемът е в Орманджиев. Ще може ли да мели брашно с някоя силна фигура като Стойчо или Пенев?

Защо остави ФФ за спортен директор?
Според мен, защото му е удобен и за бушонче.

Как си представяте на онази голямата пресконференция до Орманджиев да седне някой като Стойчо за СД и Стоянчо да каже: Ани ние и двамата ще отговаряме за спортно-техническата част.

Този Орманджиев е плевел! Всичко идва от него. Не може такъв човек да ръководи ЦСКА и да бъде силния човек в ЦСКА.

Нали се спрягаха Бербатов, Стоичков, Стилян Петров, Лъчо Танев за президент на клуба в началото на сезона.

Там е проблема. Нито оставката на Фичо ще реши проблема, нито тази на Стипич, защото Орманджиев най-вероятно ще остане на позицията си, а той не може да ръководи клуба. Нито има експертизата, нито характера да го направи.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 авг 2024 12:53

Абе спомням си , че до преди няколко седмици се изказваше в същата посока и за Фичо ! Забрави да си тръгне Орманджиев, той е поставен от собствениците на тази позиция като дясната им ръка, докато Фифо е просто един служител !

Върни се в “ЦСКА”