MASTER_COOL написа:Аз и не разбирам какво са очаквали феновете..Де Дзерби, Тухел...
Имаше един в синята секция, дето се надяваше по едно време на САФ. Парите нямало да са проблем...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
MASTER_COOL написа:Аз и не разбирам какво са очаквали феновете..Де Дзерби, Тухел...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
danko_sot написа:Никъде не пише какъв стил на игра зповядва, схема на игра и т.н.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Mitata написа:В момента хърватите доказано са сред най-разбиращите от футбол в Европа. Добре е да му се даде шанс за по-дълъг период и свобода сам да подбира играчите.
Mitata написа:В момента хърватите доказано са сред най-разбиращите от футбол в Европа. Добре е да му се даде шанс за по-дълъг период и свобода сам да подбира играчите.
MASTER_COOL написа:Абсолютно !
Тръгваме от нулата
Аз и не разбирам какво са очаквали феновете..Де Дзерби, Тухел...
Сами се вкарахме и в ситуация, всеки треньор да изпитва страх да поеме отбор с толкова нетърпими и агресивни фенове
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта