Последното нещо, което би направил един букмейкър, ако е решил да манипулира мачове, е да придобие собствеността над даден футболен клуб. Отделно, ако целта му е да печели, е напълно нелогично да изсипе авансово няколко десетки милиона лева ... :)
А относно източването през залози, има 2 варианта:
1. Или ще се самокрадеш, демек си дебил;
2. или ще източвш азиатски букита. От които, ако източиш 20-30 милиона, няма да видиш следващата луна.
Малко наизуст си говорите вече.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Последното нещо, което би направил един букмейкър, ако е решил да манипулира мачове, е да придобие собствеността над даден футболен клуб. Отделно, ако целта му е да печели, е напълно нелогично да изсипе авансово няколко десетки милиона лева ... :)
2. или ще източвш азиатски букита. От които, ако източиш 20-30 милиона, няма да видиш следващата луна.
Абе не е точно така.
Не се самокрадеш.
Давам ти пример.
ЦСКА- Крумовград 1,35 - 4,93 - 8,80
В огромна част поне 90 процента залозите са за победа на ЦСКА (битка за 2 място а Крумоград не играе за нищо)
Да пзара е малък и мисля ограничението за залог на този мач беше 700 лева .
От други хора знам, че залозите на български мач минат ли 1 млн. букмейкъра започва да следи изкъсо мача или го вади от тиража. Нашия собственик притежава Winbet и Inbet (не съм сигурен за Алфа бет)
Крумовград прави равен и ВП прибира поне милион. Да не говорим , че при уреден мач, той може да позволи неограничени залози като пари в на този мач в неговите два букмейкъра.
А имаше бая съмнителни мачове за един месец - Пирин, Локо ПД и т.н
Това за гола до 10 минута го дадох като пример . Едва ли е станало така, но невероятно за 5 мача в 4 от тях да ти вкарат гол до 3-та минута. Търсих статистика, но не можах да намеря дали в цял свят го е имало това.
Колкото до Азия едва ли Коце Маца случайно живее там. Знаем за Дан Тан знаем че там във всяко кафе можеш да заложиш и т.н И зашо само Азия споменаваме ! А Южна Америка. Нашия има и там казина.
Но пък тук близо до нас имаше двама братя супер измамници Здравко и Зоран Мамич, които направиха от Динамо Загреб супер отбор за нашите стандарти ! А те бяха баш шефовете на хърватската мафия за черно тото.
Но нека да не го обвиняваме още преди да е започнал. Да му дадем 1-2 години и да видим какво ще стане с отбора и със стадиона.
Може пък тази година да е трябвало Тимаджиите да са в Европа
Аз лично съм оптимист.
gihuelo написа:ivo55 написа:Последното нещо, което би направил един букмейкър, ако е решил да манипулира мачове, е да придобие собствеността над даден футболен клуб. Отделно, ако целта му е да печели, е напълно нелогично да изсипе авансово няколко десетки милиона лева ... :)
Абе не е точно така.
Не се самокрадеш.
Давам ти пример.
ЦСКА- Крумовград 1,35 - 4,93 - 8,80
В огромна част поне 90 процента залозите са за победа на ЦСКА (битка за 2 място а Крумоград не играе за нищо)
Да пзара е малък и мисля ограничението за залог на този мач беше 700 лева .
От други хора знам, че залозите на български мач минат ли 1 млн. букмейкъра започва да следи изкъсо мача или го вади от тиража. Нашия собственик притежава Winbet и Inbet (не съм сигурен за Алфа бет)
Крумовград прави равен и ВП прибира поне милион. Да не говорим , че при уреден мач, той може да позволи неограничени залози като пари в на този мач в неговите два букмейкъра.
А имаше бая съмнителни мачове за един месец - Пирин, Локо ПД и т.н
Това за гола до 10 минута го дадох като пример . Едва ли е станало така, но невероятно за 5 мача в 4 от тях да ти вкарат гол до 3-та минута. Търсих статистика, но не можах да намеря дали в цял свят го е имало това.
Колкото до Азия едва ли Коце Маца случайно живее там. Знаем за Дан Тан знаем че там във всяко кафе можеш да заложиш и т.н И зашо само Азия споменаваме ! А Южна Америка. Нашия има и там казина.
Но пък тук близо до нас имаше двама братя супер измамници Здравко и Зоран Мамич, които направиха от Динамо Загреб супер отбор за нашите стандарти ! А те бяха баш шефовете на хърватската мафия за черно тото.
Но нека да не го обвиняваме още преди да е започнал. Да му дадем 1-2 години и да видим какво ще стане с отбора и със стадиона.
Може пък тази година да е трябвало Тимаджиите да са в Европа
Аз лично съм оптимист.
Изобщо на букитата не им е нужно да нагласят мачове, за да ви вземат парите, само да ти кажа. Всяка седмица печелят милиони и без да го правят.
Понеже познавам няколко човека на средни ръководни позиции, да ти споделя нещо, за което се подписвам с 2 ръце - не само че букитата не искат да те прецакат, напротив, страшно се радват като някой спечели. Защото в 99,99999 % от случаите тези пари пак ще си ги приберат. Малко по-късно същия ден, на следващия, след седмица или след месец, без значение.
Изобщо фокуса им не е как да те прекарат със странни резултати. Още по-малко с резултатите на отбор, на който нескрито са собственик. Което автоматично ще те накара да смениш букито, най-малкото. Да не говорим, и че последните мачове на ЦСКА са всичко друго, но не и изненадващи.
Та, да се върна на темата - букитата насърчават печалбите (дребните), раздават непресттано награди, бонуси и некви такива, само и само да те накарат да играеш редовно. И да се зарибиш. Защото хазартната зависимост във всички бели държави е приравнена с наркоманията, като и двете официално са официално признати болести.
Да го напиша кратко, не само че букитата не търсят начин да те прекарат и да рискуват да те откажат, а напротив, искат да те разболеят, което изисква да ти внушат, че лесно се печелят пари от хазарт.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Ако не е проблем букмейкър да е собственик на ФК, колко такива има в Европа?
Големите първенства едно по едно въведоха забрана буки да е генерален спонсор дори, а в България на 15 от 16 клуба е така, като 3 клуба дори са собственост на букмейкъри.
После някой нека да разправя, че конфликтът на интереси е незначителен и несъществен.
Големите първенства едно по едно въведоха забрана буки да е генерален спонсор дори, а в България на 15 от 16 клуба е така, като 3 клуба дори са собственост на букмейкъри.
После някой нека да разправя, че конфликтът на интереси е незначителен и несъществен.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Ozzimozzi написа:BRF написа:Ozzimozzi написа:gihuelo написа:https://www.youtube.com/watch?v=8klqI6SHmpc
Цялото интервю на бившия изпълнителен директор на ЦСКА - Александър Тодоров.
Инервюто е правено преди двайсетина дни.
За фалита,47 млн.дългове, Гонзо,Бербатов,Цеката, Валтер Папазки и как ББ не разреши на Стивън Ло 1,5 млрд. инвестиция в Равно поле и това да купи ЦСКА.
Има ли някой цесекар все още да вярва на Александър Томов? За мен ще си остане завинаги един изпечен мошенник и лъжец!
Какво точно е излъгал в случая Тодоров!Така си бяха нещата!
Грешката е моя - прочетох Александър Томов и по инерция дори не отворих линка, камо ли да чета! :)
Тодоров преразказва Томов.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
5 мача за Бусато ;) Наистина много, но са се позовали на някакъв член за средна телесна повреда. Тея телесни повреди са доста объркани в НК, но погледнах и там и за счупена челюст наистина е средна телесна.
Всичко е против нас тоя сезон. Момчетата трябва да покажат морални сили в петък. По-качествения състав сме, но футболистите трябва да покажат, че са мъже и да защитят собственото си достойнство на първо място, а след това и това на клуба.
Вярвам в Митко, но Бусато все пак ще липсва със своя опит и спокойствието, което дава отзад на защитата. Искам да видя бойци на терена, хора, които се раздават и горят на терена като Вион.
Определено е много важна ролята и на треньора. Виждам в последните мачове едно примиренчество от страна на Белчев, което не ми харесва. Той трябва да ги мотивира в тоя момент, без значение как, това е негова работа. Отделно колкото и да няма варианти все пак можеше да опита някакви леки промени, като това да размени позициите на Линдсет и Хайнц или да пусне Вион като крило, а Турицов бек.
Всичко е против нас тоя сезон. Момчетата трябва да покажат морални сили в петък. По-качествения състав сме, но футболистите трябва да покажат, че са мъже и да защитят собственото си достойнство на първо място, а след това и това на клуба.
Вярвам в Митко, но Бусато все пак ще липсва със своя опит и спокойствието, което дава отзад на защитата. Искам да видя бойци на терена, хора, които се раздават и горят на терена като Вион.
Определено е много важна ролята и на треньора. Виждам в последните мачове едно примиренчество от страна на Белчев, което не ми харесва. Той трябва да ги мотивира в тоя момент, без значение как, това е негова работа. Отделно колкото и да няма варианти все пак можеше да опита някакви леки промени, като това да размени позициите на Линдсет и Хайнц или да пусне Вион като крило, а Турицов бек.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Не вервам да те чуе бай Стамен. По скоро ще играе както си знае. Важното е да бием ако ще и с половин гол.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Red_Neck написа:Ако не е проблем букмейкър да е собственик на ФК, колко такива има в Европа?
А, с кого ни сравняваш? Колко бедни градчета в Европа издържат ЕЛИТНИ футболни отбори с по 10 чужденци и скъп треньор с парите на данъкоплатците им и/или с парите на държавни предприятия? При нас това е почти половината лига :)
Тази вечер
18:00 Левски II (София) - ЦСКА II (София)
18:00 Левски II (София) - ЦСКА II (София)
Вече и в истински и в преносен смисъл ..... нападател сам срещу Бусато няма почти никакъв шанс. :)