Какво да правим тези които не сме от народа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Хан Крум

Re: Какво да правим тези които не сме от народа

Мнениеот Хан Крум » 14 дек 2011 23:56

Кашчей написа:Двата протокола, които си пуснал, не са от създаването на ЦСКА.

Единия протокол е от създаването на ЦСКА който по това време се е казвал АС-23 .
Пък ти можеш да си уплътняваш времето между визитациите и да търсиш протокола за създаването на ЦСКА , луд умора няма . Може да ти поставят бюст на Герена за заслуги .
Колкото до дати и емблеми , често има разминавания между официална и истинска история . Въпрос на време е официалната история да се приравни към истинската и тогава цифрите на емблемата ще са други .
8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 дек 2011 06:32

Хан Крум написа:
Кашчей написа:Двата протокола, които си пуснал, не са от създаването на ЦСКА.

Единия протокол е от създаването на ЦСКА който по това време се е казвал АС-23 .
Пък ти можеш да си уплътняваш времето между визитациите и да търсиш протокола за създаването на ЦСКА , луд умора няма . Може да ти поставят бюст на Герена за заслуги .
Колкото до дати и емблеми , често има разминавания между официална и истинска история . Въпрос на време е официалната история да се приравни към истинската и тогава цифрите на емблемата ще са други .
8-)

Изображение Изображение

А още по-преди се е казвал "Хвърковатата чета" с треньор Гавраил Хлътев......Ти ме разсмя рано сутринта :mrgreen: Сега остава и да осветлиш последната неизвестна-Атлетик или Слава е най-първоизточника, естествено с протоколите за учредяването им ;) ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 15 дек 2011 07:57

Хайде сега, всички сини приятели (разбира се, отговор могат да дадат и привърженици на други отбори) да се прегърнат дружно и ми отговорят :
- Обединението между клубовете и в последствие новият отбор, носи ли наследственноста на предшествениците си или не ?
Значи, искам да поясня, че не приемам отговори от типа, тоя е голям - оня малък, тия били леви - ония десни или черни - бели ! Абстрахирайте се от времената, политическите течения и причините, и отговорете кратко ,точно и ясно. Надявам се, че има умни хора между вас и ще получа умен и точен отговор!
Става въпрос за чисто фактологично събитие, което е било разрешено и е имало цел. Задавам елементарен въпрос, и искам елементарен отговор! ДА или НЕ?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 15 дек 2011 11:59

msm написа:Хайде сега, всички сини приятели (разбира се, отговор могат да дадат и привърженици на други отбори) да се прегърнат дружно и ми отговорят :
- Обединението между клубовете и в последствие новият отбор, носи ли наследственноста на предшествениците си или не ?
Значи, искам да поясня, че не приемам отговори от типа, тоя е голям - оня малък, тия били леви - ония десни или черни - бели ! Абстрахирайте се от времената, политическите течения и причините, и отговорете кратко ,точно и ясно. Надявам се, че има умни хора между вас и ще получа умен и точен отговор!
Става въпрос за чисто фактологично събитие, което е било разрешено и е имало цел. Задавам елементарен въпрос, и искам елементарен отговор! ДА или НЕ?

Не се надявай да получиш чакания от теб отговор.Колкото ми отговориха на мене,толкова ще ти отговорят и на теб ;)Не виждаш ли,че ги ловиш непрекъснато в лъжи,но те продължават с рогата на пред! За какво мислиш,че са ги кръстили El Debil? :)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 дек 2011 14:34

Малко да Ви върна на темата.След днешните назначения в Левски,които направиха ЛОКОМОТИВЕЦА Иво Тонев ,силният човек в Левски,човек не може да не си зададе няколко въпроса.Защо Иво Тонев като е бил толкова доверено лице на тази банка ,не е помогнал финансово на Локомотив Сф ,а отборът е пред фалит.Как стана така че до вчера си се клел че си голям локомотивец и си бил дясна ръка на Гигов,а днес си дясна ръка на Батков.Като чиста монета ли да приемаме срещите между Локо и Левски през годините когато Тонев е бил началник при железничарите.Явно онова отказване на Локо Сф от ЛЕ за сметка на Левски също намира своето логично обяснение.Припомням че тогава за последните 6кръга на железничарите им трябваха 3точки за да изпреварят Левски,но за всеобщо изумление това не се случи и отборът загуби доста солидна сума от неучастието си в Лига Европа.Тези пари влязоха в касата на Левски и спасиха отбора от фалит.Сега ,когато Левски също беше пред фалит се появява някакъв загадъчен спонсор на който му бе наредено да налива пари в отбора.Знам че веднага феновете на Левски ще скочат да ме плюят,аз тях не ги упреквам в нищо,само съм задал няколко конкретни въпросчета и ще ми е интересно да чуя отговорите.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 дек 2011 15:20

peliforewer написа:Малко да Ви върна на темата.След днешните назначения в Левски,които направиха ЛОКОМОТИВЕЦА Иво Тонев ,силният човек в Левски,човек не може да не си зададе няколко въпроса.Защо Иво Тонев като е бил толкова доверено лице на тази банка ,не е помогнал финансово на Локомотив Сф ,а отборът е пред фалит.Как стана така че до вчера си се клел че си голям локомотивец и си бил дясна ръка на Гигов,а днес си дясна ръка на Батков.Като чиста монета ли да приемаме срещите между Локо и Левски през годините когато Тонев е бил началник при железничарите.Явно онова отказване на Локо Сф от ЛЕ за сметка на Левски също намира своето логично обяснение.Припомням че тогава за последните 6кръга на железничарите им трябваха 3точки за да изпреварят Левски,но за всеобщо изумление това не се случи и отборът загуби доста солидна сума от неучастието си в Лига Европа.Тези пари влязоха в касата на Левски и спасиха отбора от фалит.Сега ,когато Левски също беше пред фалит се появява някакъв загадъчен спонсор на който му бе наредено да налива пари в отбора.Знам че веднага феновете на Левски ще скочат да ме плюят,аз тях не ги упреквам в нищо,само съм задал няколко конкретни въпросчета и ще ми е интересно да чуя отговорите.

Ама ти пък, как може да заподозреш бялата лястовица в такова нещо? :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 дек 2011 15:42

Аз съм сигурен, че е абсолютно съвпадение факта, че както първия, така и този втори основен спонсор на Левски се сдобиват с особени привилегии в България - единият с 5 годишен монопол в комуникациите, а другия с един друг монопол - производството на цигари. :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 15 дек 2011 15:44

vaskonti написа:
peliforewer написа:Малко да Ви върна на темата.След днешните назначения в Левски,които направиха ЛОКОМОТИВЕЦА Иво Тонев ,силният човек в Левски,човек не може да не си зададе няколко въпроса.Защо Иво Тонев като е бил толкова доверено лице на тази банка ,не е помогнал финансово на Локомотив Сф ,а отборът е пред фалит.Как стана така че до вчера си се клел че си голям локомотивец и си бил дясна ръка на Гигов,а днес си дясна ръка на Батков.Като чиста монета ли да приемаме срещите между Локо и Левски през годините когато Тонев е бил началник при железничарите.Явно онова отказване на Локо Сф от ЛЕ за сметка на Левски също намира своето логично обяснение.Припомням че тогава за последните 6кръга на железничарите им трябваха 3точки за да изпреварят Левски,но за всеобщо изумление това не се случи и отборът загуби доста солидна сума от неучастието си в Лига Европа.Тези пари влязоха в касата на Левски и спасиха отбора от фалит.Сега ,когато Левски също беше пред фалит се появява някакъв загадъчен спонсор на който му бе наредено да налива пари в отбора.Знам че веднага феновете на Левски ще скочат да ме плюят,аз тях не ги упреквам в нищо,само съм задал няколко конкретни въпросчета и ще ми е интересно да чуя отговорите.

Ама ти пък, как може да заподозреш бялата лястовица в такова нещо? :)

Те вече са цяло ято бели лястовици,Батков,Гонзо,Баждеков,Тонев,Шишков,очаквам скоро и агент Николай да се появи по медиите,че нещо се загуби напоследък,ама сега щом ще има пари ще напомни за себе си.Накацали "по жицата" все бели лястовици и една гугутка мамина. :lol:
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 дек 2011 17:47

msm написа:Хайде сега, всички сини приятели (разбира се, отговор могат да дадат и привърженици на други отбори) да се прегърнат дружно и ми отговорят :

Не, не носи наследствеността на предшествениците си!

По темата...Все се надявах, че изказването на ББ ще е само кьорфишек, но явно съм се излъгал.Аман от продажни премиери в нашата злощастна държава!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 15 дек 2011 18:24

Кашчей написа:

Не, не носи наследствеността на предшествениците си!

Не, че съм очаквал друг отговор, но нали се сещаш, че така казано няма никаква тежест. За това сега искам да ми покажеш закон, правилник, устав, член , алинея, какъвто и да е документ, който да удостовери законноста на думите ти. Нали не смяташ, че когато ти или аз кажем да или не, това е закона!

Върни се в “ЦСКА”