Купа на България I кръг: Монтана - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ShooterMan
Контакти:

Re: Купа на България I кръг: Монтана - ЦСКА

Мнениеот ShooterMan » 25 сеп 2014 17:31

аз съм син на Светия дух

Така ли му казват на миризливия мангал, дето рови в кофите на Сточна гара? :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 сеп 2014 17:41

ShooterMan написа:
аз съм син на Светия дух

Така ли му казват на миризливия мангал, дето рови в кофите на Сточна гара? :mrgreen:

:lol:... Не бе ,на миризливия мангал му викат„Застреляния от гърмяща змия“...много тъпо варненско хюмне си :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2014 17:45

Джокер, не мислиш ли (не, че мислиш изобщо де), че прекаляваш с простотията си?! Не знам дали ти е вродена, или си ходил на курс, но добре се справяш, което не е комплимент!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
random
Контакти:

Мнениеот random » 25 сеп 2014 17:55

Ти не мислиш ли, че прекаляваш със заяждането си из всчички теми? И специално плюнките ти срешу ЦСКА, за другите не ме грее особено :!:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 сеп 2014 18:00

Кашчей написа:Джокер, не мислиш ли (не, че мислиш изобщо де), че прекаляваш с простотията си?! Не знам дали ти е вродена, или си ходил на курс, но добре се справяш, което не е комплимент!

Е миии... с такива опоненти,щеш не щеш,за да се води спор,трябва да се слезне на тяхното ниво :idea: Много ми е трудно да го правя ,но се налага-просто трябва да влизаш от роля в роля,според персоната отсреща-донякъде си е изкуство,не мислиш ли :!: :?: ;)
Последна промяна от Red joker на 25 сеп 2014 18:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 сеп 2014 18:03

Кашчей написа:
Карамел Му написа:
glarus_ds написа:
gacobacov написа:
effect написа:То късмета на Хана Монтана с/у Левски все някога ще свърши :) Тогава ще видим с какво ще го оправдаете.

Късмет? :lol: Тройчо не ви е бил с късмет нито веднъж. Мачка ви както си иска, даже и с 10 човека ви е** един път :lol:

10 човека в защита и дебнене на фаулчета и корнерчета :lol: (ааааа и дузпички ;) )

А, представяш ли си ,ако играехме с 10 в атака :shock: Последствията за вас щяха да са потресающи :lol:

Ако се не лъжа, Стоичков излезе в един мач само с двама защитници и си спомням какви потресающи бяха последствията за Малта тогава :roll: :roll:

Кажи де,кажи!Кажи резултата от тоя мач!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 сеп 2014 18:04

random написа:Ти не мислиш ли, че прекаляваш със заяждането си из всчички теми? И специално плюнките ти срешу ЦСКА, за другите не ме грее особено :!:

ЦСКА откога е потребител в този форум, със собствен живот, ай пи, жена, деца? Със собствено мнение, различно от това на собственика му? ЦСКА е просто един отбор, докато пишещият насреща ти е човек, ако изобщо знаеш какво е човек?
Мнението, което се различава от твоето, не е винаги заяждане, но много от вас заслужават точно заяждане, заради неуважението им нито към съперник на терена, нито към опонент в спора!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 сеп 2014 18:15

Кашчей написа:
random написа:Ти не мислиш ли, че прекаляваш със заяждането си из всчички теми? И специално плюнките ти срешу ЦСКА, за другите не ме грее особено :!:

ЦСКА откога е потребител в този форум, със собствен живот, ай пи, жена, деца? Със собствено мнение, различно от това на собственика му? ЦСКА е просто един отбор, докато пишещият насреща ти е човек, ако изобщо знаеш какво е човек?
Мнението, което се различава от твоето, не е винаги заяждане, но много от вас заслужават точно заяждане, заради неуважението им нито към съперник на терена, нито към опонент в спора!

Що бе,аз лично тебе,много те уважавам!Не ставаш много за опонент,простоват си,но си забавен!Правиш се на Дон Кихот,но си просто мазохист!Понякога си леко дразнещ,но поне не си злобар и мръсник :idea: !Общо взето си по-скоро положителен,въпреки негативните ти наклонности-поне аз така те възприемам,„опознавайки “те с времето ;)!Не те мразя,за разлика от доста хора тук,може от време на време да използвам пиперлив език ,но това е много рядко и понякога си го заслужаваш,а и на тебе,май че така ти харесва,а? :?
Последна промяна от Red joker на 25 сеп 2014 18:20, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 сеп 2014 18:17

На професионалните палячовци им се отдава да влизат от роля в роля, те с това си вадят хляба :mrgreen: .
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 сеп 2014 18:24

ShooterMan написа:На професионалните палячовци им се отдава да влизат от роля в роля, те с това си вадят хляба :mrgreen: .

Така си е,но поне не са коне с капаци и могат да се забавляват,за разлика от злобарите-сухари,не са и ходещи мъртъвци :!: :idea:

Върни се в “ЦСКА”