аз съм син на Светия дух
Така ли му казват на миризливия мангал, дето рови в кофите на Сточна гара?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
аз съм син на Светия дух
ShooterMan написа:аз съм син на Светия дух
Така ли му казват на миризливия мангал, дето рови в кофите на Сточна гара?
Кашчей написа:Джокер, не мислиш ли (не, че мислиш изобщо де), че прекаляваш с простотията си?! Не знам дали ти е вродена, или си ходил на курс, но добре се справяш, което не е комплимент!
Кашчей написа:Карамел Му написа:glarus_ds написа:gacobacov написа:effect написа:То късмета на Хана Монтана с/у Левски все някога ще свършиТогава ще видим с какво ще го оправдаете.
Късмет?Тройчо не ви е бил с късмет нито веднъж. Мачка ви както си иска, даже и с 10 човека ви е** един път
10 човека в защита и дебнене на фаулчета и корнерчета(ааааа и дузпички
)
А, представяш ли си ,ако играехме с 10 в атакаПоследствията за вас щяха да са потресающи
Ако се не лъжа, Стоичков излезе в един мач само с двама защитници и си спомням какви потресающи бяха последствията за Малта тогава![]()
random написа:Ти не мислиш ли, че прекаляваш със заяждането си из всчички теми? И специално плюнките ти срешу ЦСКА, за другите не ме грее особено
Кашчей написа:random написа:Ти не мислиш ли, че прекаляваш със заяждането си из всчички теми? И специално плюнките ти срешу ЦСКА, за другите не ме грее особено
ЦСКА откога е потребител в този форум, със собствен живот, ай пи, жена, деца? Със собствено мнение, различно от това на собственика му? ЦСКА е просто един отбор, докато пишещият насреща ти е човек, ако изобщо знаеш какво е човек?
Мнението, което се различава от твоето, не е винаги заяждане, но много от вас заслужават точно заяждане, заради неуважението им нито към съперник на терена, нито към опонент в спора!
ShooterMan написа:На професионалните палячовци им се отдава да влизат от роля в роля, те с това си вадят хляба.
Потребители, разглеждащи този форум: ivonotbad, maxi1914 и 46 госта