шивача написа:да, точно така си мисля, не че титан го иска, но няма бягане, ще се случии не 50, а най-много с 5 да останат, доброволно, разбира се
Е , дано ... Ама както се казва в оня виц . А , дано ... ама надали

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
шивача написа:да, точно така си мисля, не че титан го иска, но няма бягане, ще се случии не 50, а най-много с 5 да останат, доброволно, разбира се
Искам си Акаунта написа:шивача написа:да, точно така си мисля, не че титан го иска, но няма бягане, ще се случии не 50, а най-много с 5 да останат, доброволно, разбира се
Искам си Акаунта написа:шивача написа:да, точно така си мисля, не че титан го иска, но няма бягане, ще се случии не 50, а най-много с 5 да останат, доброволно, разбира се
Кашчей написа:[В казуса "Анисе" няма нищо положително за ЦСКА![]()
Форумният герой ви каза, че ще ядете дървото (може и за кратко, но ролята ви на бобри беше задължителна)да е сбъркал нЯщо?Гризнахте ли дръвчето?-Гризнахтеэ го!
Сега се молете да не трябва да го гризете няколко години!
Искам си Акаунта написа:[ Как да ти кажа ... труд е да се явяват на тренировки ( и да тренират де ) . Както и да изпълняват другите си задължения по договора . Участието в мачове обаче се води - "участие в състезание" , а не полагане на труд . Пак според нашето законодателство . В този ред на мисли - когато един футболист е наказан с лишаване от състезателни права , то правото му на труд не е нарушено .![]()
А най-интересното е , че според КТ футболистите могат и да ползват "майчинство" , ако жените им решат да ходят те на работа .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта