zlatan написа:Как завърши мача днес бе че не съм го гледал.
А някой знае ли армейци-моля ви кажете ми![]()
![]()
![]()
![]()
загубихме 1-0. мен не ме е срам да ти отговора. ако ще ти стане по готино да го чуеш ок
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
![]()
![]()
![]()
BaLoN написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:сега гледам за първи път репортаж от мача, полуженията са тотално в наша полза. на стадиона мача изглеждаше равностоен. дузпите изглежда ги имаше, но от репортажа по скоро и в двата случая според мен няма. гола на умиращите е след рикошет от наш футболист, което също не видях, малшанс. определено вратаря им е играч на мача. всичко свърши и имаме още 4 мача до титлата
Какво няма според теб и в кои два случая ? Попринцип двете положения за дузпите изобщо няма какво да ги коментираме те са 100% дузпи ... в първия случай последния в защитата хваща Антон Карачанаков за рамото и го сваля на тревата от което би трябвало да следва дузпа и червен картон за футболиста на подуянци тъй като е последен в защитата, а второто положение е ясно като бял ден вратарчето на подуЯнци изритва десния крак на Мораеш и го сваля на тревата, което също е 100% дузпа !
![]()
![]()
![]()
emarkon написа:Малко остана!Срещу Ботев всичко живо на Армията!
cska_90 написа:Ако ти отговоря, ще ме баннат завинаги-така,че марш оттука веднага!!!
igra4 написа:cska_90 написа:Ако ти отговоря, ще ме баннат завинаги-така,че марш оттука веднага!!!
Нали протестираше срещу ТИТАН, или фалшивите победи и билетчетата по лев, ти промениха възгледите
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent и 26 госта