Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Re: Нито крачка назад, АРМЕЙЦИ!!

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 29 апр 2012 22:19

zlatan написа:Как завърши мача днес бе че не съм го гледал.
А някой знае ли армейци-моля ви кажете ми :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

загубихме 1-0. мен не ме е срам да ти отговора. ако ще ти стане по готино да го чуеш ок
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0

Мнениеот Синьо сърце » 29 апр 2012 22:19

BaLoN написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:сега гледам за първи път репортаж от мача, полуженията са тотално в наша полза. на стадиона мача изглеждаше равностоен. дузпите изглежда ги имаше, но от репортажа по скоро и в двата случая според мен няма. гола на умиращите е след рикошет от наш футболист, което също не видях, малшанс. определено вратаря им е играч на мача. всичко свърши и имаме още 4 мача до титлата

Какво няма според теб и в кои два случая ? Попринцип двете положения за дузпите изобщо няма какво да ги коментираме те са 100% дузпи ... в първия случай последния в защитата хваща Антон Карачанаков за рамото и го сваля на тревата от което би трябвало да следва дузпа и червен картон за футболиста на подуянци тъй като е последен в защитата, а второто положение е ясно като бял ден вратарчето на подуЯнци изритва десния крак на Мораеш и го сваля на тревата, което също е 100% дузпа !

Я да видим сега-всичко щеше да е наред, ако Карачанаков, като усети допир, не беше реагирал все едно е ударен с куршум в гърлото! Погледни добре записите и виж дали това е естествената реакция, ако си свален за рамото. Второто не знам къде точно го видя и на коя камера-всичките показват, че няма допир. Аз го виждам от 40 метра и когато има спъване, се чува звук! Е нямаше такъв, но тук смятам, че жк беше нереален! Обаче Мораес минута след това направи безумен фаул в центъра, който беше за жк и спокойно можеше да бъде изгонен! Кое е 100 %, че не виждам?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

KellyB

Мнениеот KellyB » 29 апр 2012 22:20

Смешковци.... Какво толкова сте направили, че нещо не видях?

Потребителски аватар
wade3
Контакти:

Мнениеот wade3 » 29 апр 2012 22:20

zlatan написа:Как завърши мача днес бе че не съм го гледал.
А някой знае ли армейци-моля ви кажете ми :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Извинявай тази година в тройката ще влезете ли?Защото зимата щяхте да ставате шампиони и носители на купата а сега,защо се борите за тройката?

skarvi
Контакти:

Мнениеот skarvi » 29 апр 2012 22:21

А някой гледал ли е класирането, че не го знам.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 29 апр 2012 22:21

мач като мач.честито на левскарите!подкрепям автора.трябва да подкрепим момчетата докрая на първенството дори да не станем шампиони.стига сме ходили само на мач когато ни отърва!
Последна промяна от POPCORN на 29 апр 2012 22:22, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

KellyB

Мнениеот KellyB » 29 апр 2012 22:21

emarkon написа:Малко остана!Срещу Ботев всичко живо на Армията!

... и труповете вземете....

igra4

Мнениеот igra4 » 29 апр 2012 22:22

cska_90 написа:Ако ти отговоря, ще ме баннат завинаги-така,че марш оттука веднага!!!

Нали протестираше срещу ТИТАН, или фалшивите победи и билетчетата по лев, ти промениха възгледите :)
Ако те мразят, значи си личност!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 29 апр 2012 22:23

Ех много забавни станали говедата :) Защо не бяхте толкова забавни срещу Литекс, Лудогорец, Локо София и Черноморец? Може би защото бяхте в на кучето....(не че сте мръднали от там де)...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 29 апр 2012 22:23

igra4 написа:
cska_90 написа:Ако ти отговоря, ще ме баннат завинаги-така,че марш оттука веднага!!!

Нали протестираше срещу ТИТАН, или фалшивите победи и билетчетата по лев, ти промениха възгледите :)

Бегай бе смешник!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”