Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот BRF » 21 авг 2023 11:34

danko_sot написа:Какъв стадион, той не може един клуб да ръководи като хората? Толкова ли е сложно да се назначи един спортен директор, един изпълнителен и един читав треньор и да им се даде свобода и картбланш да работят. 8 години едно и също. А вие чакате стадион!?

Няма да коментирам тук как отборчета с 10 пъти по-малък бюджет, едвам свързващи двата края, се справят с пъти по-добре от нас.
Играят по евротурнирите, а ние гледаме по тв и коментираме тук поредните издънки в селекцията- хронично контузените Асприля и Естрада, ако се вярва на медиите и дали ще купим мача с Ботев Враца, та барем малко да живнем, че като гледам близо сме до изпадащите.

И на всичкото отгоре вече 1 месец мина от тези събития и никой не излиза да каже пред червената общност какво се случва и как ще се продължава оттук-нататък.

Ама ето утре е мача и не го ли вземем ще има батални сцени пак и ще хвърчат глави!

Сезон 2018 откранени Рига и Адмира Вакер,отпадане от Копенхаген
2019 отстранени Титоград и Осиек ,отпадане от Зоря
2020 отстранени Сайръс,Бате,Б36,Базел влизане в глупите ,там победа и равен с Рома и равен с Клуж
2021отспанени Лиепая,Осиек и Виктория Пилзен,групи само 1 равен с Бодьо.
Не знам кого визираш като отборчета които играят в ЕКТ,но освен Разград ,само ние можем да се наречем отбор играещ в ЕКТ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 авг 2023 16:48

honda написа:
delqnski47 написа:
honda написа:За адв. А.Ангелов - би ли показал някакви доказателства ,че е представлявал Д.Пеевски. Освен на Д.Пеевски неговата кантора обслужва...

:roll: :lol: :lol:
Та се върнахме на моето да си гледаш подуенския отбор. И тия приказки, че на нас давали повече, а на вас - по малко са смешни. Ако вътрешно си убеден, че е супер морално от тия хора да си бил взел "по малко спрямо друг" значи не говори добре за моралните ти възгледи... И ме кефи как "ние не искаме парите на Пеевски, щот ни унижава", но още не сме му ги върнали. :lol: ..ауу, горките те, унижените, онеправданите и сами срещу всички подуенци. :lol:
Относно завареното положение коментирах сегашния строеж, който бил пет пъти над нормата според тебе по сегашни норми, но това е заварено положение и новото строителство ще реши този проблем и ще върне зелени площи и ще се облагороди парка. Или ти си против това?! За пръв път чувам човек да е против облагородяване на парк...

За сегашната ситуация е ясно ,че е заварено положение и няма как да отговаря на новите изисквания ,които са от скоро(след влизането в ЕС ). Само че един "нов строеж" трябва да отговаря . Според новите изисквания максималната застроена площ в един парцел на парк е 10% ( във вашия случай под 6дка) , а за целия парк максималната застроена площ е 0.1% . В момента застрояването на парка е над 30 пъти повече( всичките са заварено положение). Оттук СОС забранява всякакви нови строежи в парка , ако бъдат разрешени нови строежи в парка , Общината рискува много сериозни санкции от ЕС( не малко средства от ЕС са похарчени в парка). Опцията да "озелениш" 50% и да застроиш останалите 50% не съществува, не прави "строежа" по-малко незаконен. Затова вместо "нов строеж" вашите собствениците се опитват да да представят "нов строеж" като "реконструкция"
Относно Ал. Ангелов - представляваше едни персонажи, които и в четвъртък бяха в официалната ложа на Герена.
За 1586795321 път те питам кой е собственик на "Петрол" ? - все пак би трябвало ти и твоите ВИП познати да знаете все пак са основния ви кредитор. По всичко личи ,че краен собственик е Д.Пеевски.
Все още не си коментирал присъствието на сина и внука на А.Доган в официалната делегация на любимия ти клуб.

Много ти разбира на тебе главата кво можело да се озелени и колко процента.
Ти проект по "Озеленяване и паркоустройство" виждал ли си някога в живота, че да я коментираш тая тема. А иначе в момента се прави нещо, което хем ще озелени парка, хем ще премахне едно опасно съоръжение в парка. Не знам, аз не виждам нищо незаконно в озеленявяне на парк и премахване на опасни съоръжения за хората в него. Не е нужно да става смъртен случай, че да се случи нещо..
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 21 авг 2023 16:59

gihuelo написа:За сега въпреки много слабата игра и огромните проблеми сме добре в класирането .
Една точка след Левски и Лудогорец, като Лудогорец ни би в пряк двубой.

Наздраве!
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 авг 2023 17:02

ivo55 написа:
gihuelo написа:За сега въпреки много слабата игра и огромните проблеми сме добре в класирането .
Една точка след Левски и Лудогорец, като Лудогорец ни би в пряк двубой.

Наздраве!

Даже чакаме евентуално две от Славия и може и банкет да направим :)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 авг 2023 19:49

Изглежда новината за Естрада и това, че има хронична травма не е калъфка. Днес пак излезе такава информация. Евентуално ще му се прави операция, а докато се възстанови (да се надяваме) наемът му ще изтече.
Това е скандално. Миналата година същото бе с Бамба. Назон го чакахме 2 месеца да отслабне. Наскоро излезе информация за хронична травма и на Асприля.
Има много въпроси и много отговори, които ръководството продължава да не дава. Това само наелектризира допълнително обстановката. Феновете няма да се успокоят докато някой от ръководството не излезе и не даде отговори на въпросите. Но започвам да мисля, че в момента в ЦСКА има двувластие и сериозна битка за товa кой да поеме контрол върху тима. Иначе няма друго обяснение за пълното мълчание от страна на ръководството.
Следващият мач ще е на Армията с Черно море. В този момент е почти невъзможно да ги победим на футболното поле. Не знам докога ще продължава това мълчание на ръководството, опасявам се, че скоро пак може да ескалира напрежението на Армията, особено ако допуснем тежка загуба. Ако това стане обаче ръководството ще е отговорно заради супернесериозното си отношение.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 авг 2023 20:13

danko_sot написа:Изглежда новината за Естрада и това, че има хронична травма не е калъфка. Днес пак излезе такава информация. Евентуално ще му се прави операция, а докато се възстанови (да се надяваме) наемът му ще изтече.
Това е скандално. Миналата година същото бе с Бамба. Назон го чакахме 2 месеца да отслабне. Наскоро излезе информация за хронична травма и на Асприля.
Има много въпроси и много отговори, които ръководството продължава да не дава. Това само наелектризира допълнително обстановката. Феновете няма да се успокоят докато някой от ръководството не излезе и не даде отговори на въпросите. Но започвам да мисля, че в момента в ЦСКА има двувластие и сериозна битка за товa кой да поеме контрол върху тима. Иначе няма друго обяснение за пълното мълчание от страна на ръководството.
Следващият мач ще е на Армията с Черно море. В този момент е почти невъзможно да ги победим на футболното поле. Не знам докога ще продължава това мълчание на ръководството, опасявам се, че скоро пак може да ескалира напрежението на Армията, особено ако допуснем тежка загуба. Ако това стане обаче ръководството ще е отговорно заради супернесериозното си отношение.

Всичко е така както казваш , само че нещо не ми се връзва Естрада да със хронична контузия и да го пускат в игра макар и за 5 минути.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 авг 2023 22:29

Еми по миналия мач игра 20 минути даже. Доколкото си спомням инфото за контузията му идва от "Тема спорт".
Просто ме дразни тоя мишочески начин на управление, тоест аматьорски, но като поведение е миши.
Ръководството-пълно мишоци, начело с Гришата. Ми излез, ти собственик ли си, къв си. Ако трябва да каже - аз направих тоя и тоя трансфер. И кво да не го изядем! Ама така да се крие?!
Тоя НЕМ и той е пълен мишок. Не знаел за селекцията, да не го питали чак. Гледа намръщен само, добре че бихме малко да живне.
Футболистите и те мишоци. Няма един достоен за капитан.
Такова е, като се съберат много мишоци в един отбор, така става!!!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 авг 2023 23:02

danko_sot написа:Еми по миналия мач игра 20 минути даже. Доколкото си спомням инфото за контузията му идва от "Тема спорт".
Просто ме дразни тоя мишочески начин на управление, тоест аматьорски, но като поведение е миши.
Ръководството-пълно мишоци, начело с Гришата. Ми излез, ти собственик ли си, къв си. Ако трябва да каже - аз направих тоя и тоя трансфер. И кво да не го изядем! Ама така да се крие?!
Тоя НЕМ и той е пълен мишок. Не знаел за селекцията, да не го питали чак. Гледа намръщен само, добре че бихме малко да живне.
Футболистите и те мишоци. Няма един достоен за капитан.
Такова е, като се съберат много мишоци в един отбор, така става!!!

Много си прав

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 авг 2023 00:42

Това за мишоците за съжаление е вярно ... Миналата година си спомням как Турицов се беше буквално насрал преди да бие дузпата навънка. Едно време Стоичков като застанеше да бие дузпа, си сигурен, че е вътре, а сега ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 авг 2023 02:16

Вземаме дебели и хронично болни всеки трансферен прозорец. Асприля при представянето беше "звяра" Естрада "головата машина" Може би имаме договорка с клиниката "Аджъбадем" да лекуваме болни футболисти от целият свят. Нещо като санаториум с включени медицински процедури. Иначе не мога да си обясня как всички минават първоначалните медицински прегледи и впоследствие става ясно че момчетата не могат да ходят

Върни се в “ЦСКА”