Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
CSKA_FEN4E
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Г.Г е взел мерки , бием без проблем с 0:2
danko_sot написа:gihuelo написа:
Шагоян го чакам още един месец и почвам да го псувам
Ми то други крила нямаме за тая схема. Антонов пак не е в групата. Папазов заслужава да влезе да играе, особено ако мача се закучи.
Антонов е при Белчев във втория отбор.
И днес игра срещу Оборище .
Паднахме с 0:1 за статистиката
Тея и те са китка. Изглежда наблюдаваме Дербито на опашкарите.
Мале ние вкаеахме гол

Мале ние вкаеахме гол
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Капитанската лента на модерния сега ротационен принцип ли е?Иначе сме си все същия пълен ташак.
delqnski47 написа:honda написа:За адв. А.Ангелов - би ли показал някакви доказателства ,че е представлявал Д.Пеевски. Освен на Д.Пеевски неговата кантора обслужва...
![]()
![]()
Та се върнахме на моето да си гледаш подуенския отбор. И тия приказки, че на нас давали повече, а на вас - по малко са смешни. Ако вътрешно си убеден, че е супер морално от тия хора да си бил взел "по малко спрямо друг" значи не говори добре за моралните ти възгледи... И ме кефи как "ние не искаме парите на Пеевски, щот ни унижава", но още не сме му ги върнали...ауу, горките те, унижените, онеправданите и сами срещу всички подуенци.
![]()
Относно завареното положение коментирах сегашния строеж, който бил пет пъти над нормата според тебе по сегашни норми, но това е заварено положение и новото строителство ще реши този проблем и ще върне зелени площи и ще се облагороди парка. Или ти си против това?! За пръв път чувам човек да е против облагородяване на парк...
За сегашната ситуация е ясно ,че е заварено положение и няма как да отговаря на новите изисквания ,които са от скоро(след влизането в ЕС ). Само че един "нов строеж" трябва да отговаря . Според новите изисквания максималната застроена площ в един парцел на парк е 10% ( във вашия случай под 6дка) , а за целия парк максималната застроена площ е 0.1% . В момента застрояването на парка е над 30 пъти повече( всичките са заварено положение). Оттук СОС забранява всякакви нови строежи в парка , ако бъдат разрешени нови строежи в парка , Общината рискува много сериозни санкции от ЕС( не малко средства от ЕС са похарчени в парка). Опцията да "озелениш" 50% и да застроиш останалите 50% не съществува, не прави "строежа" по-малко незаконен. Затова вместо "нов строеж" вашите собствениците се опитват да да представят "нов строеж" като "реконструкция"
Относно Ал. Ангелов - представляваше едни персонажи, които и в четвъртък бяха в официалната ложа на Герена.
За 1586795321 път те питам кой е собственик на "Петрол" ? - все пак би трябвало ти и твоите ВИП познати да знаете все пак са основния ви кредитор. По всичко личи ,че краен собственик е Д.Пеевски.
Все още не си коментирал присъствието на сина и внука на А.Доган в официалната делегация на любимия ти клуб.
ivo55 написа:Не знам що се абите, всичко си продължава по старому. Ганчев си комуникира от поне 20 години с един ограничен кръг лица, които са около 30-на човека. Не подозира, че съществувате, а и да се сеща от време на време, че има некви там фенове, за него това са некви цървулковци, които не са дорасли до неговия ръст, та да му дават акъл и да им обръща внимание.
Единствено активирате Гелето Домусчиев да пише нови статии благославящи "собственика" и ГА да дава нови интервюта пак с тази цел.
Гриша Ганчев има огромно его и скромен ръст в действителност, но няма как да си дава сметка за това, така че със сигурност няма как да се промени и в резултат абсолютно никога няма да направи ЦСКА шампион. Никога няма да успее, защото има прекалено малки топки и куража му стига единствено да нарича братята от Разград с някакви епитети, явно от позицията на морален съдник, на която сам се е възкачил. Без да осъзнава, че екипа му от страшни селяци, начело със Стойкас, е бил конкурентен, когато конкуренция са му били единствено ЦСКА и левски в предфалитно състояние. И че изобщо е много далече от средноевропейски нива на мениджмънт. Всичко си го прави както си го правеше в Ловеч.
Аз лично съм вече по-скоро притеснен какво ще направи със стадиона. И не толкова дали, а по-скоро ме притеснява какво ... При все, че всичко, с което се захване, съхне. Барабар с верига от над 300 бензиностанции и куп петролни бази, която е съсипал до степен да няма персонал, освен малцина олигофрени, на които плаща ... минимални работни заплати на 6 часа (по информация споделена с охота от персонала на 2 бензиностанции).
Много пъти сме спорили с теб , но сега съм съгласен с теб.
Между другото какво може да очакваш от човек ,който постави като СЕО на "Петрол" и член на борда на директорите на "Петрол" такива титани на бизнеса като Армен Назарян и Николай Паслар.
Между другото от няколко години питам колко от "мощните" фирми на ГГ функционират и колко човека работят в тях.
Аз викам срещу ЧМ да не излизаме 
Gotzev.88 написа:Аз викам срещу ЧМ да не излизаме
С юношите
Gotzev.88 написа:Професионални спортни журналисти в България или няма, или са без работа. Рядко срещам нещо, което поне малко да прилича на истинска статия. Повечето пишат точно като обикновени фенове у фейса с безумни пристрастия- или сини, или червени. Но като оставим това настрана ми се струва, че Левски имат много повече комфорт от нас в медиите. Освен че сините журналисти може би са повече, в последните години си и защитават отбора при всякакви срамни моменти и серии без победа. Затова не бих хвърлил камък върху една от малкото червени медии, при това сравнително добра за бг стандартитеИначе, конкретният "журналист" е потрес.
Как няма да ги защитават сините журналисти,като публиката им иска това да чуе?Иска да чува колко са силни,въпреки 11 мача без победа!Иска да чуе колко са велики,въпреки двете загуби от 5 мача до сега в първенството!Миналата седмица биха Ботев Враца като домакин с 1:0 с гол в последните минути и пак обясняват колко са велики!Нашата публика иска точно обратното,да има скандали в отбора,да се оплюват играчи,да се оплюва треньора,като играе Турицов защо той,пък сега да сме пускали други българи!В медиите също следят настроения и на база на това си пускат и материяли!Ние искаме да виждаме колко сме зле,те искат да виждат колко са добре!
За сега въпреки много слабата игра и огромните проблеми сме добре в класирането .
Една точка след Левски и Лудогорец, като Лудогорец ни би в пряк двубой.
Една точка след Левски и Лудогорец, като Лудогорец ни би в пряк двубой.