шивача написа:honda написа:шивача написа:cskarcheto92 написа:шивача написа:peliforewer написа:Много лоши тези журналисти, а какви добри фенове сме, а как обичаме ЦСКА и Армията, от любов преди две години начупихме на Армията стъклата, сега счупихме вратите, нацапахме стъклата на входните врати.Оня с макетното ножче от Ст.Загора сигурно и той много обичал Дебора.
Това с чупенето и драскането по Армията е пълна глупост. Изходът е всеки мач да се псува по 90мин срещу таралежа и да има обидни транспаранти срещу него и синът му докато не се върнат в Ловеч.
После ще издържаме отбора си сами ли ? Ще се помолим на Сашо Томов или на Титаните да се завърнат или ? На бариерата не чакат богаташи , които искат да инвестират пари в ЦСКА и като цяло в българския футбол . Някои може и да се прехвърлят и към Бистрица , няма да е изненадващо .
А защо се полва тази опорка, че няма кой да ни издържа освен ниския? Дори сега имаме съсобственик, който дава пари. По тая логика нека оставим наполеончо докато е жив в ЦСКА?! Стига с този страх и слугуване, за ЦСКА винаги ще има хора, които да дават пари. А и при Томов поне имахме отбор и титла, а при лилипута само срам и позор.
Проблема е,че според "не високия" преди 1 година сте му дължали 55 млн лв. Сега не са по-малко. Всичката разлика между приходи и разходи в бюджета ви е била запълвана с кредити.
Аз лично не виждам, как той може да си върне тези пари , освен да разпродаде отбора да вземе 10-на милиона евро(доста оптимистично) и да си тръгне към Ловеч или да ви фалира.
Освен ако.... той просто не е изпълнител на желанията на друг и загубите са просто в графа " кеф цена няма" .
Ако някой си мисли ,че ГГ е давал по 10-на млн лв на година лични средства, защото е голям цесекар , просто много меко казано е безкрайно наивен.
То всички си издържат отборите с кредити. Не го ли знаеш? По тази логика трябва след всеки нов собственик старото дружусттво да фалираКвото му се дължи, ще пие една студена вода и по живо по здраво.
За дълговете - не е точно така. От доста време не е позволено ,но не се следи и санкционира.
Иначе от мен успех , аз нямам никакъв проблем с пиенето на студената вода, но не съм сигурен че "не високия" е голям любител на студената вода