Ако наистина уволнят НЕМ за"слаби резултати", 15 дни след назначението му, при положение че е назначен на пожар между мачовете със Сепси от ЕКТ, ще е най-голямата простотя, която Ганчев може да направи в момента! ЦСКА има много проблеми, но точно сега треньорският е най-малкият. Аз лично не искам да вярвам на тези писаници!
Чупенето на стадиона от "фенове" е олигофрения и ни доближава до подуенци по срамно поведение на привърженици! С какво това ще помогне на клуба в тази тежка ситуация?! Да вземем да съблечем НЕМ и да погнем играчите с колове, за да бъде олигофренията пълна?!
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:Ако наистина уволнят НЕМ за"слаби резултати", 15 дни след назначението му, при положение че е назначен на пожар между мачовете със Сепси от ЕКТ, ще е най-голямата простотя, която Ганчев може да направи в момента! ЦСКА има много проблеми, но точно сега треньорският е най-малкият. Аз лично не искам да вярвам на тези писаници!
Чупенето на стадиона от "фенове" е олигофрения и ни доближава до подуенци по срамно поведение на привърженици! С какво това ще помогне на клуба в тази тежка ситуация?! Да вземем да съблечем НЕМ и да погнем играчите с колове, за да бъде олигофренията пълна?!
За съжаление доброто възпитание не е на мода, вместо него се толерира агресивното поведение. Живеем в ненормални времена, при това положение няма отърване от крайни прояви като чупенето на стадиона.
И аз не съм за смяна на треньора, не е нормално след само 2 седмици да го махат. Друг е въпросът защо изобщо назначиха НЕМ, при условие че след ЦСКА кариерата му върви единствено надолу.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Уволнението на НЕМ сега ще е в пъти по-голяма глупост от назначението му!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Ozzimozzi написа:Ако наистина уволнят НЕМ за"слаби резултати", 15 дни след назначението му, при положение че е назначен на пожар между мачовете със Сепси от ЕКТ, ще е най-голямата простотя, която Ганчев може да направи в момента!
По- голяма от тази да го уволнят за слаби резултати в контролите?!

16-20 дни, това е положението. Не спечелим ли с Ботев Враца, Нестор да си ходи. Иначе рискуваме другият сезон да пропуснем ЕКТ.
Който и да дойде след това ще му е адски трудно. Определено трябва да е българин. Плюете по Белчев, но той успя да елиминира Базел с не много по-качествен състав от сегашния. Освен това кой познава по-добре юношите ни от него в момента???
На мен обаче ми се иска да видя в клуба и Ицо Янев, а защо не да оставят и Гицов като помощник. Не е време за кариеристи, а за истински цесекари, които да дадат всичко от себе си, за да вдигнат клуба, а ако успеят след това може и клубът да им се отблагодари.
Въпросът е обаче и хората, които поемат клуба да получат картбланш и ясни права и гаранции до къде се простират техните пълномощия.
Който и да дойде след това ще му е адски трудно. Определено трябва да е българин. Плюете по Белчев, но той успя да елиминира Базел с не много по-качествен състав от сегашния. Освен това кой познава по-добре юношите ни от него в момента???
На мен обаче ми се иска да видя в клуба и Ицо Янев, а защо не да оставят и Гицов като помощник. Не е време за кариеристи, а за истински цесекари, които да дадат всичко от себе си, за да вдигнат клуба, а ако успеят след това може и клубът да им се отблагодари.
Въпросът е обаче и хората, които поемат клуба да получат картбланш и ясни права и гаранции до къде се простират техните пълномощия.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Gotzev.88 написа:Ozzimozzi написа:Ако наистина уволнят НЕМ за"слаби резултати", 15 дни след назначението му, при положение че е назначен на пожар между мачовете със Сепси от ЕКТ, ще е най-голямата простотя, която Ганчев може да направи в момента!
По- голяма от тази да го уволнят за слаби резултати в контролите?!Аз такива простотии прочетох през тези 15 дни, още от ден 1, че честно казано се надявах това да се случи, че беше започнало да ми се иска да съм фен на друг отбор. Това всеки втори коментар на НАШИ фенове в официалната страница да е за външен вид, наркомания и метадони... Баща ми не си пада по футбола, братя нямам, аз сам съм си избрал този отбор, най-вече защото повечето свестни и интелигентни хора в обкръжението ми бяха от ЦСКА. И винаги съм ни имал за нещо повече от онези
А точно феновете са най-важната част от отбора и го определят!
Футболната агитка не е като театрална публика, от нея чудеса не могат да се очакват. Но още преди много години като започнаха да хвърлят бомбички се усещаше, че нещата тръгват в грешна посока. Вярно и стадионът влияе на тия неща, някак много по-лесно е да хвърляш бомбички в руини. Но не изключвам тази практика да продължи и на евентуално нов стадион. За мен е необяснимо как практиката да се вършат неща, които носят немалки глоби на клуба продължава. Това е пълна безотговорност от феновете.
Не ми се ще да правя връзка, но откак сектор Г се върна, простотията на Армията избуя и отборът тръгна надолу. Загубите трябва да се приемат с благоприличие от феновете. Който иска да протестира има фенски начини - освиркване, скандиране, плакати.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
- obi4am_pirin
- Контакти:
Ozzimozzi написа:Ако наистина уволнят НЕМ за"слаби резултати", 15 дни след назначението му, при положение че е назначен на пожар между мачовете със Сепси от ЕКТ, ще е най-голямата простотя, която Ганчев може да направи в момента! ЦСКА има много проблеми, но точно сега треньорският е най-малкият. Аз лично не искам да вярвам на тези писаници!
Подкрепям на 200 процента за Нестор! Не вдъхвал увереност, гледал уплашено.Щото Саша гледаше много респектиращо, очите на хикс и едва му чувахме гласеца.Стамен и той там.
Требват си играчи или ако няма, НеМ да му се даде време и да ги вкарва в час. Вчера физическа подготовка пълна скръб.Двамата отпред не се затичаха веднъж като хората
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

Чак сега видях, че има новина от преди 2 часа, че сменяме треньора. За съжаление, гонг. Бг стана същият пърдялник като другите евтини сайтчета.
На едно място излиза, че Гришата съжалява Нестор и казва, че е добър треньор, а на друго, че го уволнява.
Мисля обаче че тоя Тошев пише евтини пасквили. Уволнение може да има, но не и преди мача с Враца.
На едно място излиза, че Гришата съжалява Нестор и казва, че е добър треньор, а на друго, че го уволнява.
Мисля обаче че тоя Тошев пише евтини пасквили. Уволнение може да има, но не и преди мача с Враца.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Самото назначение на НЕМ беше грешка и сега ще си сърбаме попарата.ГГ изглежда си е фантазирал, че със сърбето ще имаме някакъв шанс с/у Швепси.
Самото назначение на Илич също беше грешка.За мен Белчев и Янев са некадърници и нямат характер да командват отбор като ЦСКА.goshev написа:Самото назначение на НЕМ беше грешка и сега ще си сърбаме попарата.ГГ изглежда си е фантазирал, че със сърбето ще имаме някакъв шанс с/у Швепси.