peliforewer написа:Въпросната госпожа е член на групата Да спасим Борисовата градина, даже има видео как обикалят с Мая Манолова из парка.Не виждам с какво е застрашена Борисовата градина, ако вместо порутения стадион се изгради едно модерно красиво съоръжение.Лично на теб проблем ли ти е как ще бъде формулирано реконструкция или строеж, нали уж нямате нищо против в София да има нов модерен стадион.Всъщност знам защо питаш, за да има за какво да се хванете и да изкарате, че ЦСКА не спазват правилата.Предствям си какво щеше да е ако Левски беше в ситуацията на ЦСКА, медии, журналисти, фенове, политици щеше да е война.Много моля да не ни слагаш думи които не сме казали, никой не е казвал, че Саша Илич е некадърен, може да не сме били доволни от неговото виждане за това как да изглежда ЦСКА и футболът който играе, но чак да го обиждаме не е било.За физическата подготовка на футболистите по времето на НЕМ отговаряше Кирил Динчев ако трябва да търсим виновни.
Аз си мисля ,че "Да спасим Борисовата градина" и "Спаси София" е на практика едно и също( едното не е ли името под което е регистрирано в съда другото
Като човек ,който си плаща данъците в София за мен има значение и е проблем понеже според закона въобще не е едно и също дали е "реконструкция" или "нов строеж". Вече няколко пъти съм те съветвал да попиташ твой познат ,който знае разликата между "реконструкция" и "нов строеж" , каква е разликата между "реконструкция" и "нов строеж" . И не е ли много уместен въпрос защо очевидно едното се представя за другото. Дали е според законите?
Аз лично съм останал с впечатлението ,че много харесвате Саша Илич и неговите виждания , мога да намеря много мнения включително и твои .
Всеки един мениджър носи отговорност и за "перформанса" на подчинените си. Ако някой от моите подчинени по една или друга причина не изпълнява поставените му задачи аз нося отговорността от последствията от неговите (без)действия. В случая за НЕМ - след като Кирил Динчев не се е справял , защо НЕМ не назначил друг( примерно брат си) или сам не е поел неговите задължения? Между другото нали според вас Кирил Динчев беше много добър .