Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кашчей написа:petko.h.markov написа:Кашчей написа:
И тоя "голям" кога се е извинил?! Когато нарече Хр. Бонев "никой" и после търча с букет при него, или се е извинил, след като се отрече от България?!
Можеш ли да ми обясниш какво търсиш?Да ти се обади на теб лично,че се е извинил?Кой човек не греши в живота си?Когато аз като специалист или моята фирма
стане №1 в света,тогава имам право да го съдя за думите му.Другото си "женска завист" и злоба за нереализирани мечти.По-ясно не мога да го кажа.
Имам по-различни ценности и нещо не го разбирам това, както и имам право на собствено мнение и право да го изкажа! Казах, че го харесвах като футболист, но не го харесвам след това, и това няма нищо общо с клубната му принадлежност.
Странджата написа:От излезлите информации днес за дълговете на ЦСКА, които посочват като единствени спасител господата Ал. Томов и Ал. Тодоров, става ясно цената на пировите победи. Докато Стойчо събираше по десет - петнайсет и отпращаше след два-три мача тези, които не ставаха - със съответните неустойки, разбира се, ние се мъчехме с трици мишки да ловим. Но както се казва - един ден идва Видовден. Ние изпихме горчивата си чаша, но т.н. фенове на ЦСКА (не става дума за привържениците - те отдавна знаят как стоят нещата) все още не са ...Не искам да злорадствам - постигналото феновете на ЦСКА е ужасно, но то е цената, която плащат тези, които позволяват да ги омайват и да им промиват съзнанието. Но и това не е всичко - явно истинската цена ще я платят тези, които нямат нищо общо с армейските дитирамби за величие, с които гаулайтерите на червената общност захранваха тези, за които ЦСКА е дотолкова съдба, че са готови на всичко - включително и да загърбят най-близкото минало и да не потърсят виновните там, където са ...
Странджата написа:От излезлите информации днес за дълговете на ЦСКА, които посочват като единствени спасител господата Ал. Томов и Ал. Тодоров, става ясно цената на пировите победи. Докато Стойчо събираше по десет - петнайсет и отпращаше след два-три мача тези, които не ставаха - със съответните неустойки, разбира се, ние се мъчехме с трици мишки да ловим. Но както се казва - един ден идва Видовден. Ние изпихме горчивата си чаша, но т.н. фенове на ЦСКА (не става дума за привържениците - те отдавна знаят как стоят нещата) все още не са ...Не искам да злорадствам - постигналото феновете на ЦСКА е ужасно, но то е цената, която плащат тези, които позволяват да ги омайват и да им промиват съзнанието. Но и това не е всичко - явно истинската цена ще я платят тези, които нямат нищо общо с армейските дитирамби за величие, с които гаулайтерите на червената общност захранваха тези, за които ЦСКА е дотолкова съдба, че са готови на всичко - включително и да загърбят най-близкото минало и да не потърсят виновните там, където са ...
Red_Neck написа:Виждам, че шестицата на Стойчо ви е като цирей на гъз! (извинявам се за грубоватия израз)
Странджа, не ти прави чест да представяш нещата по този манипулативен начин!
За какви трици говориш?
През същия този период не беше ли глобен Левски за неспазване на финансовия феърплей? Бюджетът за заплати в Левски да не е бил 200к на месец?
Мюлдер, Нуно Пинто, Рамос, Гаджев, Ангелов, Кевин Брю, Гари Родригес, Генков, Туре, Божинов, Макриев, Аниете, Бедоя, Педро и т.н. без пари ли играха ... или за едната снимка за календара?
Шестицата на Стойчо с ултра-мега селекция ли дойде?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта