Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Drunken_Master » 29 май 2023 00:10

Martinez1948 написа:
Drunken_Master написа:
Martinez1948 написа:
gihuelo написа:Сега нещата зависят само от нас самите.
Нямаме право да се сърдим на други ако не станем шампиони.

Ооо само изчакай и гледай какво става ако не станете. Световната конспирация, гела аги, Руzznaziте американците…

Ти нали не беше техен фен, кво стана? И ти като Помияра завъртя гъзицата...

какво става ако не станете

Прочети го пак , помисли над думите, осъзнай ги и пак се изкажи.

Не, бе... Гледам, че много си се активизирал в секцията. По това съдя...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 май 2023 11:17

Здравейте. Отдава не съм писал тук, но сега реших да го направя. ЦСКА отдавна не е бил толкова близо до титлата, но в същото време аз съм реалист и смятам, че ще бъде ужасно трудно да вземем 6 точки от следващите два мача.
Няма какво да се заблуждаваме чисто спортно-технически, ако тръгнем да се надиграваме и с 1948 и с Левски въобще не съм убеден, че ще вземем ние трите точки и в двата мача. Още повече, че тимът ни доста се поскъси на пейката баш накрая за последните най-важни мачове. Де Нойер се контузи, Морено го няма, Турицов е под въпрос, Назон и той с някаква травма. Срещу Лудогорец за първи път през сезона Саша Илич прави една единствена смяна, забележете, само ЕДНА На пейката има играчи, но..... те са Чарлз, Бамба, Туфа, Шагоян- все хора, които през сезона имат минимален принос и някакси трудно може да ги пуснеш в най-важните и кючови мачове.
В същото време 1948 имат много широк състав и това е голямо предимство за тях. Неслучайно са взели най-много точки от Лудогорец. Редно е да им отдадем заслуженото и на тях затова. Така че ще ни бъде адски трудно с тях. Помня и предишния ни мач с тях, когато буквално ги излъгахме с един гол на Хайнц, но иначе по никакъв начин не сме ги надиграли в тази среща.
Срещу Левски пък както във всяко вечно дерби всичко може да се случи. Лошото е, че срещу техния стил на игра като че ли ни е най-трудно. По мое мнение именно Левски и Лудогорец се стремят да играят най-бързо и на скорост и най-динамично, като имат и необходимите футболисти, за го правят. Докато ние сме на другия полюс. Ние се стремим, ако може мачът да протече в по-спокойно темпо и ако можем да излъжем съперника с някоя по-рязка атака или от статично положение. Но както всички знаем централните ни защитници не са въобще от най-бързите, така че ще бъде адски трудно и срещу сините.
Относно това кой трябва да играе за ЦСКА в тези мачове мисля, че няма много спорни точки с изключение на тройката ЦЗ. Аз бих заложил на Петров и Матай, а за третия човек се чудя между Кох и Махмутович. Но предвид дузпата, която за малко да направи украинеца срещу Локо Пловдив и добрата форма на Кох и синхрона му с Матай, бих пуснал срещу 1948 по-скоро Кох. Бековете са ясни, трябва да се молим Турицов да е здрав, а от другата страна Вион. Тройката по средата е повече от ясна- Кареасо, Хайнц и Линдсет. И остава нападението. Единият е ясно, че ще е Гарсес. За второто място обаче се вижда, че тоя Назон пак почна да играе бабешката. Между другото, ако го продадем за 2 млн както се говори, тва ще е топтрансфер отвсякъде, но и 1 млн да му вземем пак добре. Лично аз очаквам Туфегджич, Бамба и Шагоян да покажат най-после защо са взети в ЦСКА. Сега е моментът за тия момчета. Особено Бамба. Тва колко го чакахме, операции му плащахме, доверие, търпение и сега ако не играе като лъв и да се отблагодари, не знам КОГААА?
Единствено с много дух, себераздаване и битка до края и с Великата Армейска публика имаме шанс да станем шампиони, но пак ще бъде много трудно и да се надяваме, че и Фортуна ще бъде с нас!!!
Напред, Армейци към 32-та!!!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 май 2023 12:02

Еми трудно ще е, никой не спори. То заради тва букитата ни дават 1.4, а на Разград - 2.8
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 май 2023 13:13

delqnski47 написа:Еми трудно ще е, никой не спори. То заради тва букитата ни дават 1.4, а на Разград - 2.8

E мен този коефицент ми е суперстранен. ;) Ама както и да и
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 29 май 2023 16:49

delqnski47 написа:Еми трудно ще е, никой не спори. То заради тва букитата ни дават 1.4, а на Разград - 2.8

По принцип букитата рядко грешат в страни като нашата. Виж в нормалните, големи първенства е друго, например коефициента за победа на Дортмунд беше 1.09.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 май 2023 16:52

Ако с тоя отбор станем шампиони, ще е голям ташак. :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 май 2023 17:03

delqnski47 написа:Ако с тоя отбор станем шампиони, ще е голям ташак. :D

Абсолютно! Според мен шанса ни да вземем 6 точки от следващите два мача е около 10%, а да станем шампиони, около 20%.
Ще ни трябва много себераздаване и голям късмет!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

CSKArforever
Контакти:

Мнениеот CSKArforever » 29 май 2023 17:21

Аз още не мога да разбера, какво му е толкова на отбора :дд. Хайнц, Назон, Кох, Матай, Бусато, Кареасо, Линдсет (макар сега да е извън форма) са си отлични футболисти за България. Турицов, Туфагевич, Шопов (на моменти дразни, но има някви качества), Шагоян, Морено, Де Нойер, Християн Петров, Махмутович (в последните 2 месеца) също са на прилично за кенефбет лига ниво. Съгласен съм, че ни липсва експлозивност по крилата, но с тази схема на игра и с Вион - толкова. За сметка на това сме отборът с най-добра защита в първенството (въпреки наличието на Юга в нея), което пък оправдава по-предпазливата на моменти игра на Сърбина. Смятам и, че халфовата ни линия е най-добрата наша такава в ерата Ганчев с Линдсет-Кареасо-Хайнц, а норвежецът е по-добър от Тиаго и със сигурност е в топ 3 на най-добрите ни офанзивни играчи, които сме имали през последните 7 години, заедно с Каранга и Космонавта.
Имаме си няколко отявлени дърводелци и неможачи като Юга, Жеферсон, Бамба, Чарлс, че и Вион, но цялостно разполагаме с добър състав.

П.С Само за сравнение. Миналата година Лудогорец става шампион с 79 точки, а "слабият" ЦСКА е с 80т. два кръга преди края.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 29 май 2023 18:13

CSKArforever написа:Аз още не мога да разбера, какво му е толкова на отбора :дд. Хайнц, Назон, Кох, Матай, Бусато, Кареасо, Линдсет (макар сега да е извън форма) са си отлични футболисти за България. Турицов, Туфагевич, Шопов (на моменти дразни, но има някви качества), Шагоян, Морено, Де Нойер, Християн Петров, Махмутович (в последните 2 месеца) също са на прилично за кенефбет лига ниво. Съгласен съм, че ни липсва експлозивност по крилата, но с тази схема на игра и с Вион - толкова. За сметка на това сме отборът с най-добра защита в първенството (въпреки наличието на Юга в нея), което пък оправдава по-предпазливата на моменти игра на Сърбина. Смятам и, че халфовата ни линия е най-добрата наша такава в ерата Ганчев с Линдсет-Кареасо-Хайнц, а норвежецът е по-добър от Тиаго и със сигурност е в топ 3 на най-добрите ни офанзивни играчи, които сме имали през последните 7 години, заедно с Каранга и Космонавта.
Имаме си няколко отявлени дърводелци и неможачи като Юга, Жеферсон, Бамба, Чарлс, че и Вион, но цялостно разполагаме с добър състав.

П.С Само за сравнение. Миналата година Лудогорец става шампион с 79 точки, а "слабият" ЦСКА е с 80т. два кръга преди края.

Донякъде си прав, но на теб играта като цяло харесва ли ти? Да, ефективни сме, имахме и късмет в доста мачове, но сме някак неубедителни. Не, че кефа от евентуална титла ще по-малък!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 29 май 2023 18:16

Точно колко ще са новите сега е трудно да гадаем ,зависи от много фактори, но трябват и такива готови за титуляри. Наскоро Фичо в едно интервю намекна че този сезон ще се наблегне в търсене на Българско и родно. Има добри БГ момчета, но не са много такива, готови да се включат на 100%. Да не стане като с момчето дето го взеха от Септември. Не знам как ще го измислят.
Само ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”