Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
realno написа:peliforewer написа:Драги ми Хонда, ние минахме през нашата Голгота, какво ще се случи напред ще видим, но не вярвам да ни пускат чак толкова аванти колкото на вас.Обичам да пиша сутрин защото утрото е по-мъдро от вечерта, предлагам и на други колеги да пробват,белким им помогне,а оставам с впечатление че като пусна рано сутринта коментар и ви осмислям деня
. Коментирам Левски защото вчера имаха конгрес,когато ЦСКА имат някакво събитие ще коментирам ЦСКА.Чета че някои по-умни коментатори от синия форум си задават въпроси, как фирма която не е сред големите в хазарта и притежаваща само 12 игрални зали в България може да си позволи да налива милиони в Левски.Това мен не ме интересува, това са въпроси на сини фенове, мен ме интересува защо не се прилагат правилата за всички еднакво, интересува ме БФС ще се извини ли на феновете на Пирин, че за да се угоди на Лудогорец не ги допусна да отидат на мач на любимия си отбор.Мога и още да пиша, но предполагам че служебната ти кола с израелският шофьор те чака и не трябва да злоупотребявам
, хубав ден ви желая на всички .
Пак си в грешка. Не минахте през Голгота, защото след нея Исус възкръсна и продължи да живее, а не беше заменен с друг, като вашия ЦСКА, който умря и го няма и беше заменен с Литекс. Вашето не е Голгота, а измама и тариктлък.
CSKA 78 написа:Аве, има една статия в Топспорт за това, че ЦСКА ще изиграе сигурни 12 мача в Европа тази година! А подуенци също имат горе-долу толкова...Но за последните 10 години!Това вЕрно ли е (въпросът е към подуенци)
![]()
peliforewer написа:Делянски Ви казва ,Добре дошли в по-добрият форум.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:peliforewer написа:Делянски Ви казва ,Добре дошли в по-добрият форум.
Искам уайлд кард за реалното, динамов и трахизан.
Без тях няма забавление !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта