24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Какво стана в 90-тата минута на вечното дерби?

Мнениеот Foreigner » 29 апр 2013 00:15

Udoji90 написа:Знам, и на мен ми направи впечатление колко бяхме неадекватни и колко често се позволяваше на играч от "Левски" да овладее топката в зоната между защитниците ни и вътрешните ни халфове. И в тази статия е анализиран един от моментите на слабост в нашата игра и никъде дори не се намеква за уговорка - не разбирам защо няколко души се заяждат...

При победа на Левски не само срещу Цска винаги се търсят кусури - уреден съдия, уреден противник, уредено тото, уреден трансфер, уреден нов треньор, НЕуредени премии и т.н., но почти никога защото Левски са по-добрият отбор. Та заради това е нормално на хората да им писне.
Нали знаеш, че ако няма грешки - няма й голове. Отдавна не гледам Сашо Диков може още да е така де, но преди години като правеше анализи - защо този тук застанал, защо онзи покрил засада, защо не я фалцирал и т.н.... все имаше "нещо", пък не се сети един път Диков, че някой от играчите може би е СЛАБ и тактически неграмотен.
...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: 24 кръг Левски София - ЦСКА София FT 2:1

Мнениеот delqnski47 » 29 апр 2013 01:12

rsk написа:
delqnski47 написа:
rsk написа:Страшна екстра, ебати смехорията. Станиолите и винилите ви са по-оригинални от тая тъпотия :lol: Вие секторчето не можахте да си напълните, за какво говорим? Бяхте помляни, унизени, погр****и и препикани отгоре на края 8-) Бая късмет ще ви трябва да хванете Европа :lol:

Много си се превъзбудил от калитарската ви победа нещо :lol:
Ние секторчето не можахме да си напълним,не сме толкова многобройни(като хлебарките :lol: ) все пак!Нашето хорео поне си го представихме като хората,а вие за пореден път се осрахте!
Иначе на нас Европа(Батета ,Жилини и Мури) не ни трябват,мерси! ;) На Титан може и да им трябват,но не и на нас!

Калитарска :lol: Нека да е калитарска, да ти е по-гадно бе!
Ще цитирам вашият вожд Дучето: "Е*аха ви говедата" :lol:

Хич не ми е гадно,даже ми е смешно :lol: То,ако не са ви рикошетите ,нема да сте ''Левски'' :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2013 08:42

delqnski47 написа:Хич не ми е гадно,даже ми е смешно :lol: То,ако не са ви рикошетите ,нема да сте ''Левски'' :lol:

Щото вашият гол хич не беше след рикошет... :oops:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 апр 2013 08:48

blue avalanche написа:
delqnski47 написа:Хич не ми е гадно,даже ми е смешно :lol: То,ако не са ви рикошетите ,нема да сте ''Левски'' :lol:

И къде го видя този рикошет? Пак някой не си е махал тъмносините очила.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 29 апр 2013 08:50

[quote="delqnski47:]
Хич не ми е гадно,даже ми е смешно :lol: То,ако не са ви рикошетите ,нема да сте ''Левски'' :lol:[/quote]

Eбати жалкото изказване :lol: Гадно ви е, та не се знае. Цифра време се канихте. То не беше хеттрик на Камбуров, то не беше Жозе Радуканов, то не беше чудо. И накрая гризнахте дръвцето, понеже сте много отворени.
Предполагам сам осъзнаваш колко си жалък с тия оправдания. Тоя път няма с какво друго да се оправдаете и почвате да говорите за рикошети :lol: Гол с гъз трябваше да ви вкараме, ама в 94тата минута, че да ви е ОЩЕ по-гадно.
Между другото делянски, ти може би си мазохист? Това обяснява, че ти е смешно като ви бием :lol: Другата седмица Ботев като ви довършат сигурно оргазъм ще получиш.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 29 апр 2013 10:36

1. Разбит отбор, без истински лидер, който да обединява вътре в съблекалнята момчетата и да дава пример на останалите. Бандата още след онова интервю трябваше да му вземат лентата, бях пуснал такава тема тук.

2. Много директори станаха пак- уж единият за отбора отговаря, другият за строителството, третият за не знам си какво. И накрая многото баби се изпокараха и прехвърлят отговорност, а бебето става хилаво

3. Идиота Платини дето си изкара най-тъпият червен картон срещу Ботев Вр и пропусна най-важният мач на отбора и то като домакин на Армията, дето ако бяхме били психологически и всякак нещата можеха да се преобърнат по съвсем друг начин. Няма кой да накаже това лайно и вместо това още след наказанието го пускат титуляр. Но отбор така не става, съблекалнята вътре се руши.

4. Смешен треньор, лизач и слуга на Боклуците, забележете единствения назначаван два пъти в ерата "Титан". Да ходи да тренира стречинг някой полуаматьорски отбор от влашко...

И накрая на пирамидата обаче отново седят господата от Титан. Те изгониха Стойчо Младенов, а вследствие на него си тръгна и Тодор Янчев, който ако не като постоянен титуляр, то поне си вършеше чудесно работата в съблекалнята като капитан. Те назначиха Емо Костадинов в момент, когато не знам защо беше нужно това. Само те си знаят на кой са дължали пари и каква изгода са имали от назначаването на Коща. При тях винаги големите звезди на отбора са ес ползвали с големи протекции и привилегии, както е случая и с Платини. А след постъпката във Враца трябваше да му теглят шута до края на сезона, а нямаше дори парична санкция. Боклуците махнаха Стойчо, за да сложат Йешич, той осра подготовката, а те назначиха своя слуга влахът. Поредният осран сезон от Титан. Без коментар....
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 апр 2013 12:06

Нещо, за което сега се сещам, е колко е жалко, че не взехме Ст. Велев, а уж имахме интерес към него. В този мач той беше един от най-добрите играчи и свърши може би най-много работа от целия отбор на "Левски" - с голяма заслуга е да ни смачкат игрово след изравнителния гол.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 апр 2013 12:33

Udoji90 написа:Нещо, за което сега се сещам, е колко е жалко, че не взехме Ст. Велев, а уж имахме интерес към него. В този мач той беше един от най-добрите играчи и свърши може би най-много работа от целия отбор на "Левски" - с голяма заслуга е да ни смачкат игрово след изравнителния гол.

Много си прав ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2013 12:45

mistreated написа:
blue avalanche написа:

И къде го видя този рикошет? Пак някой не си е махал тъмносините очила.

Рикошет в стената,обратно в Марсиньо...Някой трябва да си сложи едни други очила...

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 29 апр 2013 13:01

Загубата си е загуба, но аз искам да попитам Радуканов, защо в най-важния мач за отбора реши да експериментира. Ясно беше, че титлата е химера, но една победа срещу Левски щеше поне малко да стопли сърцата ни. Не, че е нещо велико, но на фона на всички излагации все е някаква радостс. Харесвам Милен, но в този мач просто обърка състава. Дори хората, които не гледат футбол разбраха, че в атака само с Делев няма, как да стане. Би могло по-някакъв начин, но с игра по-земята и на скорост. А, какво стана центрирания към най-ниския и 90% загубени топки. Спас почти не игра първото полувреме. Видяхте ли, как живна играта, като влезе истински нападател. Не искам да обвинявам и вратаря Черни, но грешката му при гола беше детинска. Добрите вратари ще преценят положението и никога няма да допуснат такъв гол. Тук въпроса е, кой трябваше да пази Жоао Силва? Изобщо нарисуван равен резултат, който обаче по-никакъв начин не ни помагаше. Сега освободени от всякакви отговорности и гонене на резултати футболистите ни трябва да покажат игра за хората. Да влезнат Чочев, Грънчов, Христов и Долапчийски зада натрупат опит и самочувствие. Смятам, че и с тях можем да вземем третото място.

Върни се в “ЦСКА”