Магията ЦСКА

Все пак АЗ ще остана принципен докрай!Никаква диема спорт няма да си пусна

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:blue avalanche написа:delqnski47 написа:Некои хора имат много жестоки комплекси от посещаемостта на ЦСКА.Такова чувство имам.
Комплексираният или този,който избива комплекси е този,който се хвали.![]()
А не обратното.Дето се казва,като няма с какво друго да се похвалите,ще се броите по стадиона.Понеже играта на вашето отборче е страшно увлекателна...
Да ми киснеш в червения подфорум,да коментираш посещаемостта ни,да ме коментираш без да съм те провокирал,да иронизираш ''отборчето'' ни и ПАРАЛЕЛНО с това - да ни се подиграваш колко сме ''комплексирани''.![]()
![]()
Модераторските ми функции и морал забраняват да те опиша с една дума,но в общи линии положението е потресаващо....
delqnski47 написа:Некои хора имат много жестоки комплекси от посещаемостта на ЦСКА.Такова чувство имам.
BRF написа:Сега се сетих,че освен шестмесечното бебе в агитката,освен множеството деца(и момичета и момчета) освен много жени и девойки,имаше и булка с младоженец!Това е то В група,това е то Магията ЦСКА!
Red joker написа:BRF написа:Сега се сетих,че освен шестмесечното бебе в агитката,освен множеството деца(и момичета и момчета) освен много жени и девойки,имаше и булка с младоженец!Това е то В група,това е то Магията ЦСКА!
Такива моменти ме кефят и мене,като че ли се връща времето ,когато отивахме на стадиона да се забавляваме и да празнувамеСупер е,настроението е на шест и независимо,че сме в трета дивизия, футбола си е футбол,емоциите са си емоции,преживяванията са си преживявания
![]()
Футбола е просто една игра,създадена за забавление на тези,които я играят и на тези ,които я гледат
Може би това ни липсваше в последните години,а напротив-само напрежение,борба за лицензи,битка с бфс,удари под пояса ,от кой ли не и откъде ли не,скандали,всичко за нашият отбор започваше и свършваше с това
... всичко друго ,но не и насладата от играта
1
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта