Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот BRF » 22 авг 2015 09:40

http://fanface.bg/news/item/12574-%D1%8 ... D0%BE.html
Магията ЦСКА :twisted:

Все пак АЗ ще остана принципен докрай!Никаква диема спорт няма да си пусна 8-) !

Потребителски аватар
armeec93
Контакти:

Мнениеот armeec93 » 22 авг 2015 13:17

delqnski47 написа:
blue avalanche написа:
delqnski47 написа:Некои хора имат много жестоки комплекси от посещаемостта на ЦСКА.Такова чувство имам. :oops:

Комплексираният или този,който избива комплекси е този,който се хвали. :mrgreen:
А не обратното.Дето се казва,като няма с какво друго да се похвалите,ще се броите по стадиона.Понеже играта на вашето отборче е страшно увлекателна... :twisted:

Да ми киснеш в червения подфорум,да коментираш посещаемостта ни,да ме коментираш без да съм те провокирал,да иронизираш ''отборчето'' ни и ПАРАЛЕЛНО с това - да ни се подиграваш колко сме ''комплексирани''. :lol: :lol: :lol: Модераторските ми функции и морал забраняват да те опиша с една дума,но в общи линии положението е потресаващо.... :lol:

:lol:
Кефа цена няма, ама струва пари!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 авг 2015 15:30

delqnski47 написа:Некои хора имат много жестоки комплекси от посещаемостта на ЦСКА.Такова чувство имам. :oops:

Делянски, не могат да си намеря място от яд, че даже и безсъние ги е хванало! :lol:
@ За подуянския комплексарски синдром няма лек! :lol:

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 22 авг 2015 19:18

Говориш за други, но описваш себе си! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 23 авг 2015 15:49

Ех как се разпозна. ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 авг 2015 14:03

Много съм притеснен за България!Локото фалираха и няма да си платят дълговете ,а както е известно едно такова действие рефлектира жестоко срещу пенсионната система и ВБП!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 авг 2015 17:06

Сега се сетих,че освен шестмесечното бебе в агитката,освен множеството деца(и момичета и момчета) освен много жени и девойки,имаше и булка с младоженец :) !Това е то В група,това е то Магията ЦСКА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 авг 2015 18:18

BRF написа:Сега се сетих,че освен шестмесечното бебе в агитката,освен множеството деца(и момичета и момчета) освен много жени и девойки,имаше и булка с младоженец :) !Това е то В група,това е то Магията ЦСКА!

Такива моменти ме кефят и мене,като че ли се връща времето ,когато отивахме на стадиона да се забавляваме и да празнуваме :idea: Супер е,настроението е на шест и независимо,че сме в трета дивизия, футбола си е футбол,емоциите са си емоции,преживяванията са си преживявания :idea: :) Футбола е просто една игра,създадена за забавление на тези,които я играят и на тези ,които я гледат :!: Може би това ни липсваше в последните години,а напротив-само напрежение,борба за лицензи,битка с бфс,удари под пояса ,от кой ли не и откъде ли не,скандали,всичко за нашият отбор започваше и свършваше с това :( ... всичко друго ,но не и насладата от играта 8-) 1
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 авг 2015 11:10

Red joker написа:
BRF написа:Сега се сетих,че освен шестмесечното бебе в агитката,освен множеството деца(и момичета и момчета) освен много жени и девойки,имаше и булка с младоженец :) !Това е то В група,това е то Магията ЦСКА!

Такива моменти ме кефят и мене,като че ли се връща времето ,когато отивахме на стадиона да се забавляваме и да празнуваме :idea: Супер е,настроението е на шест и независимо,че сме в трета дивизия, футбола си е футбол,емоциите са си емоции,преживяванията са си преживявания :idea: :) Футбола е просто една игра,създадена за забавление на тези,които я играят и на тези ,които я гледат :!: Може би това ни липсваше в последните години,а напротив-само напрежение,борба за лицензи,битка с бфс,удари под пояса ,от кой ли не и откъде ли не,скандали,всичко за нашият отбор започваше и свършваше с това :( ... всичко друго ,но не и насладата от играта 8-) 1

Много си прав!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мачът на ЦСКА с "Ботев" Ихтиман пряко по Канал 3

Мнениеот GOLEADOR » 25 авг 2015 11:12

Променят часа на мача в неделя заради Канал3!15:30 ч да сте на стадина (за сега Локомотив,но ако не им пуснат тока двубоя ще е на Армията)!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”