Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 11 апр 2022 13:25

Стойчо Младенов направи шокиращи разкрития от кухнята на ЦСКА и по специално за отношенията си с Гриша Ганчев. На пресконференцията днес треньорът призна, че от много време не си говори със собственика на клуба. Той добави, че привлечените през зимата двама футболисти - Гарсес и Морено, не са наблюдавани от него.
"До декември беше удоволствие да работя с Гриша Ганчев. След това се случиха някои неща и оттогава не си комуникираме. Говоря само с Дани Ганчев. Преди това имаше седмици, в които всеки ден си говорихме по няколко пъти - за селекцията и за други неща.
"Аз не знам какъв е бюджетът на ЦСКА. Не ми дадено да селектирам. След декември се получи срив в отношенията между нас, треньорите, и ръководството. Новите двама играчи, привлечени през зимата, не знам кой ги е гледал. кой е ходил в Колумбия, в Бразилия. Нито аз съм ходил да ги гледам, нито някой от моя екип. На тези играчи им е нужно време на адаптация.
Моето желание беше да вкараме свежа кръв в тима за пролетния дял на първенството, след като се доближихме на две точки от върха. Но определени неща попречиха това да се случи. Ръководството се е доказало с попадения в селекцията през годините, но това не е достатъчно в момента. Да, имаше мои предложения за нови футболисти, но те бяха отхвърлени - и то национални състезатели.
Аз съм готов да поема отговорност, когато сам съм правил изцяло селекцията. А селекцията трябва да се прави от треньора, както е в големите държави на Запад", каза още Младенов.
"Никой не е казал, че тази година трябва да станем шампиони. Може би аз единствен в това отношение прекалих с изискванията си към играчите. Идеята бе да направим отбор на втората година след моето идване. И на третата година да преборим Лудогорец.
Глупостите на предишните ръководства трябваше да бъдат изчистени от настоящото ръководство и пропуснахме да вземем нови играчи. Сега използвах паузата, за да кажа на Дани Ганчев от какви нови футболисти имаме нужда, за да може да направим селекцията за следващия сезон по-рано. Трябва ни качество, класа. Непостоянството в момента в отбора се дължи на липса на класа", добави треньорът.
"Да направим една съпоставка с Лудогорец - нашия претендент за титлата. Как реагираха те? В момента, в който се доближихме на 2 точки похарчиха сигурно над 5 млн. евро и взеха 7 футболисти. Какво направи Левски? И те взеха 7-8 футболисти. Всички привлякоха и подобриха качеството с включването на определени състезатели, които да вдигнат качеството и конкуренцията в отбора. И всичко това се отрази. Вие сами казвате и пишете, че новата селекция, новите хора са взели 12 точки в Левски. Нашите колко взеха?”, попита Стойчо.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 апр 2022 15:28

"Да направим една съпоставка с Лудогорец - нашия претендент за титлата. Как реагираха те? В момента, в който се доближихме на 2 точки похарчиха сигурно над 5 млн. евро и взеха 7 футболисти. Какво направи Левски? И те взеха 7-8 футболисти. Всички привлякоха и подобриха качеството с включването на определени състезатели, които да вдигнат качеството и конкуренцията в отбора. И всичко това се отрази. Вие сами казвате и пишете, че новата селекция, новите хора са взели 12 точки в Левски. Нашите колко взеха?”, попита Стойчо.

Програмата олекна, вече не се играе неделя-четвъртък, .... колко точно нови трябват за да вдигнат конкуренцията?
Колко още класа в отбора е нужна за да биеш Локо Сф, Левски, Селото и да не паднеш от Ботев и Локо Пд?
Аман от мрънкачи .....
То от 10 мача един не е провело като хората, ... тръгнало за селекция и класа да мрънка ....

Чакаме да се завърти старата мантра, че "отвътре се работи срещу него", "СС върти мръсни, македонски номера" и "шефовете принуждават играчи да играят симулативно".
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

gihuelo
Контакти:

Re:

Мнениеот gihuelo » 12 апр 2022 18:32

Red_Neck написа:

Програмата олекна, вече не се играе неделя-четвъртък, .... колко точно нови трябват за да вдигнат конкуренцията?
Колко още класа в отбора е нужна за да биеш Локо Сф, Левски, Селото и да не паднеш от Ботев и Локо Пд?
Аман от мрънкачи .....
То от 10 мача един не е провело като хората, ... тръгнало за селекция и класа да мрънка ....

Чакаме да се завърти старата мантра, че "отвътре се работи срещу него", "СС върти мръсни, македонски номера" и "шефовете принуждават играчи да играят симулативно".

Кокала ( за Стойчо) :
.....наскоро той откровено излъга за трансферите на четирима играчи на Локомотив Пд в ЦСКА през лятото 2012 година, когато пак той беше треньор на отбора.
Бенжелюн, Сержиньо, Жереми Родригес и Мишо Венков бяха лично поискани от него на среща с тогавашния президент на тима от "Лаута" Коко Динев, на която и аз присъствах. И заведението мога да кажа - "Старата круша" в Бояна. Приказките на Стойчо са с единствената цел да се оправдае и да се хареса на феновете.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Re:

Мнениеот Red_Neck » 12 апр 2022 19:18

gihuelo написа: "Приказките на Стойчо са с единствената цел да се оправдае и да се хареса на феновете."

То това е ясно и на малките деца.
Клубът няма нужда нити от легенди, нито от "говедоевачи"!
Клубът има нужда от съвременен треньор!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот pomiqrat » 12 апр 2022 21:18

Какво е това студио тип риалити помия?

Сбогом Стойчо.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 12 апр 2022 22:39

Ако се беше намерил поне един собственик на клуб, който да разбере гения и желанията на Стойчо до сега да беше няколко пъти спечелил ШЛ.

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 12 апр 2022 23:12

Ооо, Стойчо е подал оставка. Мега яко! Вариантите за треньор засега ми изглеждат много добри. Според мен трябва да вземем украинеца(но не защото е политкоректно).
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 12 апр 2022 23:45

gihuelo написа:https://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/kako-je-sasa-ilic-prosao-put-od-najvrednijeg-boda-u-sezoni-do-ekspresnog-otkaza-za/ktmny02

Каква е тази шльокавица?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 12 апр 2022 23:48

goshev написа:
gihuelo написа:https://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/kako-je-sasa-ilic-prosao-put-od-najvrednijeg-boda-u-sezoni-do-ekspresnog-otkaza-za/ktmny02

Каква е тази шльокавица?

В неделя е разтрогнал с предишния му отбор Чукарички след 0:0 с Партизан.

Върни се в “ЦСКА”