Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Dust
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Dust » 19 фев 2022 18:52

За кое да се измъквам? Ти да не си слънчасал днес?
Казах и с право е изсечена, още повече пък и борове. Толкова.
Който е против рязането на самораслеци в границите на стадион Българска армия бягай с него да си водиш войната.
Моето мнение го споделих и не мисля да се повтарям отново.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 фев 2022 19:10

Dust написа:За кое да се измъквам? Ти да не си слънчасал днес?
Казах и с право е изсечена, още повече пък и борове. Толкова.
Който е против рязането на самораслеци в границите на стадион Българска армия бягай с него да си водиш войната.
Моето мнение го споделих и не мисля да се повтарям отново.

Забравяш какво си писал вчера и днес.
Боровата гора трябва да бъде изтребена тотално и навсякъде. Тя е вредна. Там където се залеси с бор, след 2-3 години изчезва водата.

Дори и не става ясно къде са отсечени тези борове
Разгледах подробно района, снимките са актуални https://www.google.bg/maps/place/%D0%A1 ... d23.363421
От това, което чета стадиона е построен доста преди тези борове да се изсекът, а те ако пречат, пречат на помощно игрище.

Аз тази снимка, която показва нищо отдавна я видях. Също така и в статията пише, че дърветата са до помощно игрище, а не до основния терен.
Дори от сателит не се вижда, къде са рязани тези борове.

Там около стадиона на в Бистрица парк ли е?

Никъде не видях да си загрижен от стореното, по-скоро обратното. Обяви, че боровата гора трябва да се изтребва тотално и навсякъде. По-скоро интересуваше те къде се е намирала тази горичка, каква е била причината да се отсекат тези иначе напълно здрави бели борчета. Дали районът е в парк. Сякаш навсякъде другаде могат свободно да се секат дървета, с изключение на зоните, формално наречени "парк". Личи стремежа ти да отклониш темата от основния проблем, който е засегнат.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 фев 2022 19:24

Естествено, че не съм загрижен за нещо, което е вредно.
Аз проблем с вредна гора и самораслеци нямам.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 фев 2022 19:31

Баце, води се конкретен спор с конкретни факти, свързан с недоволството на зелените от предлаганата реконструкция на ст. Българска армия, спор в който ти самият периодично се включваш, естествено на страната на твоите нови любимци.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 фев 2022 19:34

Аз моите доводи за стадиона в градината на Борис съм споделил отдавна и не НИКОГА не са били свързани със самораслеци.
На тази тема бягай да си чешеш пръстите с друг, който има претенции към това нещо.
На какъв език да го напиша за да го разбереш, че аз съм ЗА всички самораслеци около стадион Българска армия, дори и в този си вид без нищо да се прави трябва да бъдат премахнати?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 19 фев 2022 19:42

Dust написа:Аз моите доводи за стадиона в градината на Борис съм споделил отдавна и не НИКОГА не са били свързани със самораслеци.
На тази тема бягай да си чешеш пръстите с друг, който има претенции към това нещо.
На какъв език да го напиша за да го разбереш, че аз съм ЗА всички самораслеци около стадион Българска армия, дори и в този си вид без нищо да се прави трябва да бъдат премахнати?

Твоето мнение е променливо. Един път така, един път иначе. Вчера например написа, че боровите гори са вредни и трябва да се изсичат??? Мноооого умно, няма що.
От думите ти оставам с убеждението, че те интересува единствено дали иде реч за сеч в парк или извън пределите му. Неслучайно често ни показваш снимки и карти на стадиони, които формално "не са в пределите на парковете", само в тяхно съседство, намеквайки, че извън тях сеч на дръвчета е напълно възможна.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 фев 2022 20:05

Mitata написа:
Dust написа:Аз моите доводи за стадиона в градината на Борис съм споделил отдавна и не НИКОГА не са били свързани със самораслеци.

Твоето мнение е променливо. Един път така, един път иначе. Вчера например написа, че боровите гори са вредни и трябва да се изсичат??? Мноооого умно, няма що.
От думите ти оставам с убеждението, че те интересува единствено дали иде реч за сеч в парк или извън пределите му. Неслучайно често ни показваш снимки и карти на стадиони, които формално "не са в пределите на парковете", само в тяхно съседство, намеквайки, че извън тях сеч на дръвчета е напълно възможна.

Айде бягай да си играеш с камиончето.
И да боровите гори в населени места, вододайни зони и паркове са вредни.

akv

Мнениеот akv » 20 фев 2022 08:42

Неговите доводи ,да не се строи стадион са,че евентуално ще се строи от Г.Ганчев и ЦСКА.Ако се строеше от Чандъров и "Септември",нямаше да напише нито едно мнение или по-скоро,щеше да ни уверява ,колко е прекрасно това.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 20 фев 2022 15:03

akv написа:Неговите доводи ,да не се строи стадион са,че евентуално ще се строи от Г.Ганчев.

Явно още непознавате добре ГГ.
ГГ ще извади лични пари за инфраструктура, която по един или друг начин няма да е негова... това искам да го видя.
За три години след издаденото разрешение за строеж не е внесен един работен проект за разглеждане.
Ти сам си направи извод за останалото.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 фев 2022 06:57

Жалко, няма да успеем да изкупим желаните 10 000 билета за мача с Ботев Вр. Но колкото, толкова. Следващият път повече.

Върни се в “ЦСКА”