Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот шивача » 28 яну 2022 21:28

Mitata написа:
peliforewer написа:Ще Ви помоля известно време да не коментирате в Цензурата, няма смисъл да им правим темата.

Съгласен, споровете с тях са безсмислени. Толкова са зле горките, че единствената им утеха е да твърдят, че ЦСКА не бил ЦСКА.

Не можах да гледам мача ни с московския Динамо. Като разбрах крайния резултат не останах изненадан, всички динамовчета без значение на града и държавата, са абонати на ЦСКА!

Кофти, не виждам да има репортаж от мача. А нашите разбирам са играли добре.

https://www.youtube.com/watch?v=O3hl_TG_HCw
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 яну 2022 12:12

В сайтовете пише, че сме продали малкия Чорбаджийски на Дженоа, въпреки че вчера се появи на мача с Динамо Москва. От една страна ми е малко тъпо, че се лишаваме от един перспективен представител на ДЮШ на ЦСКА. От друга ми е кеф, че това момче ще се развива в класно първенство. Дано има късмет и един ден се завърне в родния си клуб! Дано развитието на Чорбаджийски, Антов и някои други подейства като стимул, допинг за всички останали юноши в червени фланелки. Нека знаят, че ако се трудят и спазват дисциплина ще успеят.

Ще ми се да отбележа факта, че ЦСКА е марка и в последните години се самоиздържа с постъпления от продажба на футболисти и от участия в европейските турнири. А от миналата година си имаме още един стабилен спонсор плюс досегашния А1. Прозрачните финанси на ЦСКА са в контраст с тъмните такива на доскорошния ни софийски конкурент, вече бивш гранд, който съвсем не е ясно как се издържа.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 яну 2022 13:10

Р. Василев обещава още 100 млн. за спорта, но някои побързаха да го обвинят, че от тези средства щял да се възползва един бизнесмен, един отбор, разбирай ЦСКА. Всъщност, никъде нищо такова не се и намеква в интервюто. Поредните подуенски лъжи. https://www.dnevnik.bg/sport/2022/01/30 ... _NaiNovoto

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 яну 2022 19:12

Разбирам трябва да плащаме на Бенжаюн, още едно доказателство, че в Европа ни приемат за ЦСКА. Добрите вести за ЦСКА нямат край.
Числото вече може да се помоли за прошка, обединение и връщане на Армията. Смисълът от съществуването на клуб с това име е нулев, ако не отрицателен.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 яну 2022 20:12

Плащаме на Бенжаюн и Боладо евентуално и забравяме. Не виждам какъв е проблема. Да се концентрираме върху много по-важните неща.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 яну 2022 20:13

Mitata написа:Разбирам трябва да плащаме на Бенжаюн, още едно доказателство, че в Европа ни приемат за ЦСКА. Добрите вести за ЦСКА нямат край.
Числото вече може да се помоли за прошка, обединение и връщане на Армията. Смисълът от съществуването на клуб с това име е нулев, ако не отрицателен.

По БТВ казаха ,че ЦСКА има право на още едно обжалване и вероятно ще се възползва от това.Колкото до числото,Найденов няма работа на Армията,доносниците и предателите да си сърбат попарата,този се подигра с феновете които отидоха на среща с него.Преди да отидат в офиса му лично писах до някои от лидерите ,че тази среща е безмислена,но те искаха да намерят начин да помогнат на Ганчев и Инджов във финансирането на ЦСКА.А преди това Найденов беше предложил на Левски да им дава по 10млн.лв на година,но те му отказаха.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 яну 2022 20:30

peliforewer написа:
Mitata написа:Разбирам трябва да плащаме на Бенжаюн, още едно доказателство, че в Европа ни приемат за ЦСКА. Добрите вести за ЦСКА нямат край.

По БТВ казаха ,че ЦСКА има право на още едно обжалване и вероятно ще се възползва от това.Колкото до числото,Найденов няма работа на Армията,доносниците и предателите да си сърбат попарата,този се подигра с феновете които отидоха на среща с него.Преди да отидат в офиса му лично писах до някои от лидерите ,че тази среща е безмислена,но те искаха да намерят начин да помогнат на Ганчев и Инджов във финансирането на ЦСКА.А преди това Найденов беше предложил на Левски да им дава по 10млн.лв на година,но те му отказаха.

Доскоро и аз мислех като теб. Но в името на ЦСКА бих направил компромис. В края на краищата съществуването на още един клуб с подобно име, е огромна глупост, което вреди на марката ЦСКА.
В интерес на истината не мисля, че Найденов ще поиска обединение и завръщане. И той е Нарцис, на първо място е неговото Аз.

Колкото до Бенжалюн, мисля че няма смисъл от ново обжалване. Плащаме с отвращение идиотията на Титан и продължаваме с важните неща.

darkzod1

Мнениеот darkzod1 » 30 яну 2022 21:20

Наистина трябва да спрем да пише в ''без цензура'' само им правим ''трафик'' а те си правят своеволия и заличават истината и те гонят като импералисти, и т'ва даже е не в тяхна тема.

Аз съм за да се плати на тези играчи които са били в отбора, имало е договор трябва да се спазва без значение кой е виновен. За съжаление това е положението в България, работниците нямат никакви протекции и малко реверанс трябва да се илюстрира.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 яну 2022 21:24

darkzod1 написа:Наистина трябва да спрем да пише в ''без цензура'' само им правим ''трафик'' а те си правят своеволия и заличават истината и те гонят като импералисти, и т'ва даже е не в тяхна тема.

Аз съм за да се плати на тези играчи които са били в отбора, имало е договор трябва да се спазва без значение кой е виновен. За съжаление това е положението в България, работниците нямат никакви протекции и малко реверанс трябва да се илюстрира.

Името е неправилно. Ц.....ра има, ама само за някои. Другите могат да обиждат и манипулират безпроблемно. Гледам Иво 55 е аут. Там вече не пиша.

Освен това споровете с подуенци са напълно излишни, поне с крайните. Няма начин да се разбереш с тях, няма да спрат лайнометите. Едно си знаят, едно си баят. Важно е да ги бием на терена и да подкрепяме ЦСКА на стадиона.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 31 яну 2022 07:04

Цесекари, с подуенските ултраси и подакващите им застъпници предимно от Делиормана няма разбиране. Няма смисъл да обръщаме внимание на техните брътвежи и измишльотини. Само ЦСКА, нека сме единни и близо до отбора! Мислете позитивно! Хубав ден!

Върни се в “ЦСКА”