Ето една статия, от която е видно, че ЦСКА е предоставил надлежната документация по извършените подобрения.
https://www.dnevnik.bg/sport/2021/10/23 ... adunenata/
А ето какво мисли по въпроса самият Ганчев.
https://www.sportlive.bg/bgfootball/csk ... 55251.html
По-горе питаш защо те считам за динамовец. Много просто - не съм забелязал да се заядеш с тях поне веднъж. Докато с нас си винаги готов.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
-
- Контакти:
От мненията на нашите колеги от синия ъгъл разбрах,че Ганчев винаги лъже, адвокатите му също,а ЦСКА никога не плащат.Дали ще доживея деня и аз някога да напиша какво мисля по някои теми свързани с Левски в тяхната тема без да ми бъде изтрит коментара или изгонен за месец от форума.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
Mitata написа:Ето една статия, от която е видно, че ЦСКА е предоставил надлежната документация по извършените подобрения.
https://www.dnevnik.bg/sport/2021/10/23 ... adunenata/
А ето какво мисли по въпроса самият Ганчев.
https://www.sportlive.bg/bgfootball/csk ... 55251.html
Добре цитираш, но е и хубаво да прочетеш цитираното.
Предполагам не е нужно да ти се обяснява, че когато се внасят, каквито и да са документи ти се издава входящ номер?
бяхте ли внесли въпросните документи, то отдавна щеше да лесно да оборите "Сердика спортни имоти".
Потърсени за уточнение пред "Дневник", от дружеството съобщават, че през април тази година е подписан протокол, според който "Сердика спортни имоти" "ще приеме направени подобрения в размер на 3 367 321,29 лева, ако в срок до 30.04.2021 г. се представят необходимите първични счетоводни документи".
"Ако бяха представени тези документи и приети цитираните подобрения, задължението на ПФК "ЦСКА СОФИЯ", към 30.04.2021 г. би било в размер на 1 978 338,11 лева", гласи отговорът на държавното дружество, предоставен до "Дневник" чрез ММС. От там добавят, че към 30 септември 2021 г. задълженията на ЦСКА са 2.47 млн. лева.
Чети бре Мита, чети.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Чети бре Мита, чети.
Чета, чета. И се натъквам на ето този абзац:
"Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов заяви пред "Дневник", че вижда съществено разминаване във всички числа, представени от "Сердика спортни имоти". Той твърди, че ЦСКА освен, че е направил подобренията, е предоставил и документите пред дружеството.
"Факт е, че те знаят много добре стойността на направените подобрения. И за да цитират конкретна сума до стотинка, значи разполагат с документацията. А какво съпоставят, какво приемат и какво не - нека те да обяснят", каза Трендафилов."
Има и други твърдения на отговорни фактори в ЦСКА, които опровергават ленивите чиновници, вероятно динамовци, като един от предишните министри на спорта Петър Стойчев, който като чуеше името ЦСКА, се превръщаше от министър във футболен фен.
Даже да приемем, че по някаква причина министърът не разполага с разходните документи, същият може да се убеди в направените подобрения в Панчарево лично и да спре да говори глупости, все едно няма никакви инвестиции, направени от клуба. Тия подобрения не са направени със слюнка, вложени са милиони. И това е видно, включително за слепеца. Единствено динамовци, които са заприличали на Нане, който казва "я не сакам на мен да е добре, я сакам на Вуте да му е зле", твърдят обратното.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
goshev написа:Толкова ли не може да си намерим истински треньор?
Четох някъде преди време анализ за това защо националите на Англия винаги се дънят, макар да са имали уникални поколения и треньори. Теорията беше, че сушата е вече толкова дълга и изнервяща, че всички вкупом журналисти и фенове си сриват играчите и треньорите психически. Понякога имам чувството, че правим същото. Затова ни трябва обединителна фигура, която да внесе спокойствие... и това е точно Стойчо. От тази гледна точка е най-добрият избор.
Така се получава, че повечето фенове, червени журналисти и легенди не могат да възприемат чужд треньор начело на ЦСКА, бил той чужденец, или просто човек, който не е свързан с ЦСКА. И така, като изключиш легендите на преклонна възраст и нереализиралите се изобщо като треньори (Стоичков, например), ни остават само вечните Стойчо и Любо. Любо явно е чешит и никъде не може да се разбере с хората за по-дълго време освен на спокойствие в Царско село. Така ни остава Стойчо.
Има неща, които Стойчо (и Любо преди) казва и прави и се приемат с овации, но когато абсолютно същите неща са се правили или казвали от чужд треньор или Белчев журналисти, фенове и легенди са ги пращали на майната им и са търсили Стойчо и Любо. Затова и няма смисъл от смяна- следващият треньор няма да бъде по-добре приет, който и да е той. Това е сигурно на 1000%, па ако ще и утре Калеята-та да стовари Пеп на Панчарево

На лято дали ще върнат Чочев или ще вземат пак янкое негърче
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
- Контакти:
pomiqrat написа:На лято дали ще върнат Чочев или ще вземат пак янкое негърче
Докато Петьо Костадинов-Полковника му е агент това няма как да стане.
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:pomiqrat написа:На лято дали ще върнат Чочев или ще вземат пак янкое негърче
Докато Петьо Костадинов-Полковника му е агент това няма как да стане.
Чочев, ако желае и в Арсенал Казанлък ще отиде.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Отборът играе със скорост от 1986. Най-бавният отбор в а група
pomiqrat написа:На лято дали ще върнат Чочев или ще вземат пак янкое негърче
На лято с този треньор и прилична селекция числата вероятно ще са по-класният отбор.