KAT90 написа:Кашчей написа:KAT90 написа:samocska1 написа:Колко човека са гледали лудогорец-локо пд че ми е интересно,няма ли някаква официална статистика!!!
IvailoRZ, Bai Ivan, Оня с лицето на Камбуров и двете жени с червени коси!

Оня, с лицето на Камбуров, е от Ботев Пд, ама ти си печен кот, дали на скара или на фурна е без значение

Екскюзе моа! Но ти си оставаш трола на гонг! Между впрочем не е лошо да излезеш да си намериш жена, да усетиш и ти един път!

Благодаря за идеята! Ще кажа на жена ми, че са ми препоръчали да я сменя, защото не харесват това, което пиша във форума на ГОНГ. Каква ли ще и е реакцията, котенце, писенце
Като прочета такова предложение, оставам с впечатление, че писалият го има жена и по цял ден я секси, като само минава за 2-3 минути пред компа, колкото да пусне мъдра мисъл
Писанчо, ти не си ли почиваш от секс

И пак не разбрах, колко хора са гледали снощи Барса и Билбао, при положение, че Барселона и София са еднакви по население, дори Барса леко изостава в последно време?! След това правете сравнение с Разград. Оакахте се до ушите, ама били най-яката публика, която май никога няма да плати цена на билет, като в Разград!