IX кръг ЦСКА София - Левски София FT 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Tony_CSKA
Контакти:

Re: IX кръг ЦСКА София - Левски София |20.10|

Мнениеот Tony_CSKA » 20 окт 2012 18:34

Честито, армейци! Много сладка победа!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 20 окт 2012 18:34

dreben23 написа:
D.Georgiev написа:Честита победа на "ЦСКА"! Не можеш на бялото да кажеш черно - червените изиграха един от най-силните си мачове за тази година изобщо. Лично аз съм приятно изненадан, че се видяха доста опити за бързи комбинации и контра атаки. Вярно е, че "Левски" никакви ги нямаше, но определено не може да не се признае и ролята на "ЦСКА" в това. В срадата на терена тотално обезличиха сините. Ако играете така и срещу нас мисля, че ще се получат два много добри мача.

Имаш моето уважение завинаги с това мнение! :)

Аз винаги съм откровен, но само не ме наричайте лицемер. За мен футболът на терена и случващото се по трибуните са две различни неща. В случая наистина оценявам израстването на отбора в първия аспект и си го казвам пред вас.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 20 окт 2012 18:35

Бекъма написа:
miro_rz написа:
Parmalat написа:Много слаб мач.Левски игра много страхливо,а ЦСКА бяха нахъсани от Стойчо.Титлата май пак ще е зелена.

Еми няма ли да е заслужена зелената титла.
Браво на ЦСКА

Освен зелени кинти да не сте им дали и от зеления сироп?Ако е така тогава титлата е зелена.

Шшшшшшт, имаш зелено на устата! :mrgreen:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 20 окт 2012 18:37

miro_rz написа:
Parmalat написа:
batmanlevski написа:срамота срещу седмия в класирането да не ги смачкаш ,Илиян Илиев ВЪН ! Калво,Цветков,Жуниор и Дембеле обратно в Левски !

Приятел проблема на Левски е един и той е в президента ви Тодор Батков,който не знае как се прави структура за управление на футболен клуб.Пилеят се пари на вятъра,а резултатите са все едни и същи.Лудогорец за 1 година направи смешни всички отбори които се борят за челните места в А група.

Малко ме е яд , че Литекс и Черноморец не са на нивото от предния сезон , Левски и Цска нямаше да са в 3-та

Честно казано за Литекс е по-добре,защото се налагат млади български футболисти които някои вече са,а други скоро
е са лицето на нацоналния отбор по футбол.Колкото до Черноморец ако има кой да дава пари както преди 2 години щяхме да се борим за титлата с вас. ;)

Ботев Пловдив скоро ще се намеси в борбата за титлата.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 20 окт 2012 18:37

Прекрасна победа на ЦСКА !!!Надиграхме тотално Левски,спечелихме средата а терена и 80% от единоборствата и заслужено сме крайни победители.Яд ме е,че не можахме да се възползване от повечето положения за да вкараме 2ри гол,но важна е победата.Жалко за Карачанаков,дано се възстанови по-скоро.
Последна промяна от gogo_cska на 20 окт 2012 18:37, променено общо 1 път.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 окт 2012 18:37

D.Georgiev написа:

Аз винаги съм откровен, но само не ме наричайте лицемер. За мен футболът на терена и случващото се по трибуните са две различни неща. В случая наистина оценявам израстването на отбора в първия аспект и си го казвам пред вас.[/quote]

Е днес мисля, че мина спокойно мача и във втория аспект, не мислиш ли? ;) Или пак има изцепки от агитките? :?
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 20 окт 2012 18:40

Закономерна и напълно заслужена победа на ЦСКА.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 20 окт 2012 18:41

dreben23 написа:
D.Georgiev написа:

Аз винаги съм откровен, но само не ме наричайте лицемер. За мен футболът на терена и случващото се по трибуните са две различни неща. В случая наистина оценявам израстването на отбора в първия аспект и си го казвам пред вас.

Е днес мисля, че мина спокойно мача и във втория аспект, не мислиш ли? ;) Или пак има изцепки от агитките? :?[/quote]

Нямам представа какво се е случвало, защото гледах мача по телевизията, а БНТ почти нищо не показваха. Не съм си променил мнението за случилото се в Разград, където видях всичко с очите си, но това сега няма значение. Честита победа!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 20 окт 2012 18:42

Моето скромно мнение е, че този мач отдавна не трябав да се нарича дерби... Просто изключително слаб, съдията беше на ниво и само на 2 пъти се пообърка с отсъжданията си. Иначе ЦСКА играха по-добре, по-идейно и заслужено победиха този много слаб Левски. Сега очаквам реанимация за червените и изпадане в дупка за сините.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 20 окт 2012 18:43

sin4ec написа:Абе, има ли тука някой отворен, дето е бил на мача ЦСКА- Левски в Ямбол? Да разкаже как и защо е било! Има ли, има ли? Ама има лииииии?

Май ти е увяхнала китката,а, нали, налииииии? :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”