vaskonti написа:blue avalanche написа:vaskonti написа:Не съм го чул лично, но... -
[offtopic]

[/offtopic]
След което, следващото писмо от оня ден, в което се казва, че нищо не се е променило -
[offtopic]

[/offtopic]
В загадката се пита - в кой закон пише, че вътрешният правилник на твоята фирма трябва да бъде утвърден от което и да е министерство? Защото очевидно според Нейков правилника на БФС следва да бъде утвърден от неговото министерство. В другата загадка се пита какъв е статуса на Правилник, на който е утвърдена законово минимална част от него? От където пък следва въпросът на какво основание е даден лиценз на БФС?
Недей да лъжеш.В отговора до Градев Нейков пише,че САМО статутът на спортистите аматьори и професионалисти се определя с правилници,утвърдени от Министъра(по чл.35 ал.3).И затова БФС са му представили САМО тази част и той е утвърдил САМО тази част!
НИКЪДЕ не е писал/казал,че ЦЯЛАТА документация на БФС трябва да е одобрена от Министъра!
Ти да видиш! Тоя път ме хвана и си прав, признавам!
НО!
Просто съм пропуснал допълнението, в което се казва, че и останалата част от този правилник следва да бъде утвърдена от министерството -
[offtopic]

[/offtopic]
Всъщност-не!Всичко,което Градев изброява се съдържа ИМЕННО в това,което Министърът е утвърдил.
"статутът на спортистите аматьори и професионалните спортисти""правилници за предоставянето,прекратяването и отнемането на състезателни права и за
статута на спортистите аматьори и професионалните спортисти"
"правилник за условията и реда за трансфер и преотстъпване на състезателни права на спортистите аматьори и професионалните спортисти"
"правилници за правата и задълженията на спортистите аматьори,професионалните спортисти и спортните съдии"
Градев е изписал цял ферман,в който говори за едно и също нещо(с допълнението за съдиите),обаче се прави на луд.
Ти на това ЦЯЛАТА документация на БФС ли му викаш?
А Дисциплинарния правилник?
А Наредбата за провеждане на шампионата?
А Устава на БФС?
А Наредбата за комисиите?
Къде пише,че се утвърждават от Министъра?